McLeod Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Pitao sam Milicu, ti si odgovorila u njeno ime i poslala mi random komentar sa tvitera. Ako na random komentaru sa tvitera baziras svoje ocene, i onda ovde u sigurnom okruzenju potenciras neku belosvetsku zaveru protiv jadnog i nevinog Djokovica, to je tvoje pravo, mozes da komentarises kako ti volja. Ono gde niko od vas nema pravo je da anegdotalnim dokazima pokusava da naslika nekakvu vecu sliku, a onda kada se postavi pitanje o tome dobijamo ovakvu pasivnu agresiju jer i sami znate da to sto pricate nema veze sa istinom, vec sa gradjenjem sopstvene eho komore. Inace, evo malo breaking newsa sa zakasnjenjem od deset godina - da, postoje ljudi koji mrze i Djokovica i Federera i Nadala i mozes ih videti svuda po internetu. Internet je toksicno mesto i svakakvih budala tu ima, cak i sa stiklicom poput tog kojeg si skrinsotovala. Potenciranjem negativnih primera koji ti idu prilog radis dve stvari - prva stvar je da dajes tim budalama na znacaju, a druga stvar je da dalje hranis svoje prethodno izgradjene stavove koji su fallacy. Sto je tvoje pravo, ali bih te samo zamolio da me postedis ovakve pasivne agresije sledeci put. I hvala na odgovoru, sve mi je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 (edited) hvala i tebi . u ovome sto si napisao a dobrano si se potrudio ne vidim sebe . i mani me sa tim belosvetskim teorijama , jaki faktori u svetu teniseri Edited February 3, 2021 by vanjabarsa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 7 hours ago, McLeod said: Ono gde niko od vas nema pravo je da anegdotalnim dokazima pokusava da naslika nekakvu vecu sliku, a onda kada se postavi pitanje o tome dobijamo ovakvu pasivnu agresiju jer i sami znate da to sto pricate nema veze sa istinom, vec sa gradjenjem sopstvene eho komore. Kao da citam Canka, virtuoza u sejanju "pasivne" agresije koji se vec godinama vrti u krug u lavirintu sopstvenih eho komora. Ja sam napisala ono sto sam napisala, prokomentarisala ono sto sam procital, neko mi je poverovao jer je slicno i sam nasao, ima ko nije i ko moje pisanje smatra anegdotalnim dokazima, a pri tom ih i sam koristi u raspravi sa drugima Quote Znaci Twitter, koji je postao steciste random budala. Sta god da sam postavila kao dokaz dobila bih slican komentar ili pricu o tasti, vodenicama i piramidama. Zato sam odavno prestala da "slusam" odjeke iz tvog eho lavirinta, a tebi savetujem da ne gubis vise vreme pisuci komentare na moje "slike" naslikane anagdetalnim dokazima, sledeci put ih samo zaobidji. Prijatan dan ti zelim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ja mislim da bi da su na nekom drugom mestu pola njih vec odavno diglo ruke od turnira i otislo kuci, ali posto se iz Australije ne moze ni plivajuci nigde pobeci onda cute i trpe teror "kriznog staba" 100x goreg od Konovog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 (edited) Quote Tumaini Carayol Australian Open draw delayed but TA ‘absolutely confident’ grand slam will go ahead https://t.co/yhdXb47zmb?amp=1 Edited February 4, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 krenulo testiranje , paul, cornet, ruud , tsitsipas Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Quote Russell Fuller 22m Latest from Melbourne: 160 players are still self-isolating and now waiting the results of their Covid tests. Craig Tiley says they’ve been told there is a “really low probability that any will test positive.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 "Tiley admits that Tennis Australia is working with the ATP & WTA to find a way to finish the pre-#AusOpen events. It's possible that they can change the scoring format (4-games sets? match tiebreak 3rd set in singles?) Gonna be interesting to see the schedule for tomorrow." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Bilo bi im najpametnije da promene format za ove turnire, ne vidim kako ce sve da naguraju do nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Za WTA su se dogovorili, videcemo za ATP sta ce biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Nije sjajno ali pitanje je sta drugo moze a da nije prekid turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Quote nrico maria riva Wta matches in Melbourne will have a 3rd set tiebreak from the next round to speed up the tournaments 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Hahahahahah, totalni cirkus 3 bambija za organizatore zurke 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ko je bese napisao Australian Circus, bukvalno se u to pretvara 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 2 hours ago, Boxy said: Kakvi debili! (pitam se da li ce u medjima doziveti istu sudbinu kao Adria tur, da ih "od sad pa na dalje i ubuduce" prozivaju u svakom clanku . Adria tur ima bar izgovor: srpska vlast, izbori i KS takav kakav je, Australijanci su hvaljeni na sva zona kao najpametniji na svetu sto se tice covid-19 pandemije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Quote Vilander: Novak nije za glavu iznad Rafe i Tima na listi favorita Za slučaj da se AO održi, potreban nam je još Mek da potvrdi da je Rafa favorit i toeto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Koji Mek....znamo dvojicu veoma uspešnih u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Jedan je Mek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Quote Pablo Andujar · Esta mañana con los cracks del #TeamSpain y @alcarazcarlos03 al hacernos la PCR por el + de un trabajador del hotel, lo que ha provocado mucho revuelo por aquí y ha alterado el ritmo de las competiciones Por suerte ya tengo mi resultado y mañana podré volver a entrenar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ahahahaha party by Covid Quarantine Victoria pa ko je ovde lud? Kakav crni Adrija tur, to su amateri. Novak bi trebalo ovo da pribeleži i da ponavlja kad god mu neko pomene Adrija fijasko. Sad ako im raznesu kovid okolo sa te žurke hoće li opet teniseri biti krivi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 30 minutes ago, NMX said: Za slučaj da se AO održi, potreban nam je još Mek da potvrdi da je Rafa favorit i toeto Zao mi je sto cu te razocarati, jedan je favorit u Australiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 nego, da li ste zapazili na kraju onog teksta o zarazavanju u julu: https://edition.cnn.com/2020/07/02/asia/victoria-quarantine-coronavirus-breach-intl-hnk-scli/index.html Quote Andrews said no international travelers will be allowed into Melbourne for the next two weeks while the quarantine program is reset under the supervision of Corrections Victoria, which run the state's jails. RBA je potpuno bio u pravu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ma to je najbolje, lepo ih sad zatvore, drze ih godinu dana do sledeceg AOa i onda su sigurni da nece uneti virus. Doduse, problem su i ovi cuvari, koji ce sigurno da idu po nekim zurkama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts