Brian Setzer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Ja kol'ko vidim, direktno u videu Španci isprozivali Rafu što ćuti ko mulac, a indirektno prvo španska Federacija, a onda i Busta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 8 minutes ago, stray_cat said: Ja kol'ko vidim, direktno u videu Španci isprozivali Rafu što ćuti ko mulac, a indirektno prvo španska Federacija, a onda i Busta. Tu si u pravu za federaciju ,komentarisali smo kada su objavili zahtev za Alkaraza I Martineza. Bustu nisam jos citala .. .Ruzno je sto se Nadal sluzi podmetanjima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Tezak smecar je nadal, al to za mene nije nista novo. Samo naivni nasedaju na njegove lazne gestove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 17 minutes ago, Keira said: Tu si u pravu za federaciju ,komentarisali smo kada su objavili zahtev za Alkaraza I Martineza. Bustu nisam jos citala .. .Ruzno je sto se Nadal sluzi podmetanjima Rafa se vadi ko malo dete: nije tačno da ništa nisam uradio, jesam, al' vi to ne znate (jer nije javno). Mislim, ništa nije uradio niti će da uradi, boli njega uvo za ostale tenisere (sasvim legitiman stav), nego mora nešto da odgovori na direktnu prozivku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Po meni bolje da je cutao ,umesto toga ucitava drugima da pomazu radi licnih interesa.Prezrem podmetanje 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Nije mogao da cuti kad su ga direktno pitali al je mogao drugacije da sroci odgovor. Ovako je opet zavarao gonice i poslao ih na Novaka, a zaboravio je da se blizi Atp kup i da je Novak tamo na domacem terenu i da posebno dobro igra protiv onih koji mu stanu na zulj Nego ima li sanse da na AO Novaku Kirios padne u prvom kolu? Nesto mi se javlja da ce tako biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Jos 13 dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Rafica ko oni nesrećnici kad uđu u živo blato koji umesto da se smire i sačekaju, krenu da se batrgaju i samo još više potonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 11 hours ago, stray_cat said: Rafa se vadi ...i često to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Ma Nadal je pametan čovek što brine svoju brigu a ne rasipa energiju na gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Niko to ne poriče, ali nije u koliziji sa činjenicom da je "Ma radim ja za opšte dobro, brinem, ubih se pokušavajući da vam olakšam položaj, ali vi to ne znate" krajnje ljigavo i odvratno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 2 hours ago, CheshireCat said: Ma Nadal je pametan čovek što brine svoju brigu a ne rasipa energiju na gluposti. Delimično tačno. Brine svoju brigu, izmedju ostalog https://www.tennis.com.au/news/2017/01/27/tennis-australia-teams-up-with-rafa-nadal-academy Netačno, nakon što je pre 7/8 godina istupio iz Players Councila radi neslaganja sa politikom koju je zastupao tadašnji predsednik, sa istim je ponovo ušao a posle valjda i bio izabran da zastupa interese igrača , nebitno da li u pitanju GS, Masters, t. niže kategorije . Peljine npr nije ni u Cincinatiu mrdnuo prstom. Nije imao želju za privatnošču kada je usred Finala javno izašao kada je rejting najviši sa porukom o "zajedništvu" , Na AO takodje nije učinio ništa, valjda bi čovek rekao da jeste. I tačno, Busta ga je baš za to indirektno prozvao . A ima problem kada neko pokuša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 U ovo doba bi već uveliko bila u toku druga nedelja AO Baš mi nedostaje ovih dana, termin u februaru mi ič ne odgovara, ali valjda ću uspeti da pogledam dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 (edited) Pospisil rekao na njegovom IG, produzili su im karantin za jos jedan dan, ali nije rekao koji je razlog. Nadjoh objasnjenje: According to the Melbourne Age and Sydney Morning Herald, because flights arrived at different times into Melbourne, the release of players in quarantine was always intended to be staggered. Players are also due to be released individually, while their hotels remain “red zones” until everyone is allowed to leave. New Zealander Artem Sitak revealed on Twitter that he has been told he will not be allowed to leave until midnight Friday. While Sitak was understanding of the situation, others, including Tennys Sandgren, were less patient. “I just found out we’re not going to be able to leave the room until midnight tomorrow,” Sandgren said on an Instagram post. “That will put us at close to 15 days in this room. It’s also another day we can’t practise. We play Saturday, Sunday, Monday, play a match on Tuesday. A competitive tennis match. “16 days off, three days hitting. Tennis match.” Players have been tested daily throughout their quarantine period and must have tested negative on day 13, and have no symptoms, to be allowed to leave the hotel. Edited January 28, 2021 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Quote https://www.theage.com.au/sport/tennis/player-anger-at-delayed-quarantine-release-20210128-p56xj7.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 15 minutes ago, Crni Bombarder said: Quote Some will go to stay at private homes, other to private hotels, Mislila sam da svi moraju da budu u određenim hotelima, je li ovo nešto novo? Ili se to odnosilo samo na period karantina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Nek se pokupe i odu kući pravo iz karantina, u znak protesta....ah wait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 12 minutes ago, alcesta said: Mislila sam da svi moraju da budu u određenim hotelima, je li ovo nešto novo? Ili se to odnosilo samo na period karantina? Ja mislim da je to bilo samo za period karantina, da su sad slobodni kao ptica na grani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 (edited) Mogu misliti kako im je ovaj dodatni dan karantina pao😱 Sad kad su sve to prosli neka ostanu ove godine tamo i odigraju sve turnire u Australiji kad je mogao Sinsinati da se igra u Njujorku sto ne bi Wimbldon u Australiji, trava brzo raste Obzirom kakva je situacija u Evropi, a tamo se normalno zivi, mnogima ce bice zao kad dodje kraj ekskurziji. Edited January 28, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Ali bukvalno, dobili su dozvolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Kojeg momenta se nakotilo ovoliko "teniskih novinara" koji su u ovom sportu vise zbog desavanja "izvan i iza turnira", nego zbog desavanja na samom terenu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Kao i u svim ostalim javnim delatnostima, rekla bih. Nije tenis nikakav izuzetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts