double fault Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 prezive cipiripi drgo kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Dobar fajt dvojice Grka. Filip ceka Danila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Steta za Kokinakisa. Ima on potencijal za top 20 lagano, steta sto su ga povrede unistile i steta sto je, da budem politicki korektan, Kirjosov brat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A sto je Kokinakis saban? Kakve je on to ispade imao? Inace, odlican mec, steta za te njegove silne povrede, ali ako sad ostane zdrav, sigurno moze da bude standardni top 15 igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kako kakve ispade. Pa jel on ono beše...khm khm khm ( nije korona majke mi ) Stanovu devojku...takozvanu Donu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Cekaj, zar to nije izjavio Kirijos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Koliko mene sećanje služi...Kirgios je tokom meča protiv Stana rekao da je Kokinakis....radio to šta je već radio. Edited February 11, 2021 by We lose every week Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 To sto je Kokinakis radio, ako jeste, a verujem da je bilo uz pristanak druge strane, ne znam kako je on onda šaban Hocu da kazem, potrebne su 2 strane za tako nesto, a Stan i Dona su jos dugo posle toga bili zajedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Naravno...poanta je da se ja zezam, samo sam zaboravio da stavim smajli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) https://time.rs/r/c/bcf4e02e53/ https://time.rs/r/c/e9aa8f5cbf/ Quote Koliko mene sećanje služi...Kirgios je tokom meča protiv Stana rekao da je Kokinakis....radio to šta je već radio. pa evo ima na srpskom, imao je on ispade , ovo sam trenutno nasla kakogod ga nazvali , gospodin nije sigurno Edited February 11, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Ma Kokinakis je shaban jer mi trenutno idu Australijanci na zivce (posebno publika), a i drugar je s Kiriosom (po sistemu: s kim si - onakav si ) Inace, na svakom slemu navijam protiv domacih igraca, da sto pre ispadnu, jer me nervira ponasanje publike prema protivnicima doticnih domacih igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Ovo je ista vest, 2 izvora i ne vidim da je to toliko strasno da se zove šaban. 2 minutes ago, wwww said: Ma Kokinakis je shaban jer mi trenutno idu Australijanci na zivce (posebno publika), a i drugar je s Kiriosom (po sistemu: s kim si - onakav si ) Inace, na svakom slemu navijam protiv domacih igraca, da sto pre ispadnu, jer me nervira ponasanje publike prema protivnicima doticnih domacih igraca. Ovo je vec druga stvar Ja znam da on nije imao nikakve velike ispade, pa reko' sta sam sad propustila ili zaboravila. Edited February 11, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nećemo preterivati. De Minaur deluje kao baš fin i pristojan momak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 evo frke sa verdaskom, kad je tata kokinakis kenjao sa tribina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 6 minutes ago, We lose every week said: Nećemo preterivati. De Minaur deluje kao baš fin i pristojan momak. Sad sam to htela da kazem, on je isto u super odnosima sa Kirijosom, a sigurno ne moze da se kaze za njega da je saban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Ti sve gledaš kroz prizmu Federera, s toga se upali neka lampica kada se pomene Kirijos 😄 Edited February 11, 2021 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Just now, MilošVB said: Ti sve gledaš kroz prizmu Federera, s toga se upali neka lampica kada se pomene Kirijos 😄 Kakve veze ima Federer? a i nismo pricali o Kirijosu, nego o Kokinakisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Koji bese igrac u Juznoj Americi zamolio publiku da bude pristojna prema protivniku (posto su bas bili neverovatno bucni i nepristojni)? Ferer ili neki Argentinac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 A taj brejk petog seta se igra do 12??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 2 minutes ago, Boxy said: Kakve veze ima Federer? a i nismo pricali o Kirijosu, nego o Kokinakisu Ima, Kirijos je posrednik u tom trouglu. Da me ne shvatiš pogrešno, ja gotivim Federera. Em igra najlepši tenis, em je duhovit, em imam osećaj da je najbolji u krevetu od ovih poznatijih igrača na turu. On i Medevdev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 4 minutes ago, MilošVB said: Ima, Kirijos je posrednik u tom trouglu. Da me ne shvatiš pogrešno, ja gotivim Federera. Em igra najlepši tenis, em je duhovit, em imam osećaj da je najbolji u krevetu od ovih poznatijih igrača na turu. On i Medevdev. Gresis, samo me zanimalo zasto je Kokinakis saban, kad nije imao nikakve velike ispade plus je momak bio vise povredjen nego sto je igrao. moram da priznam da ovo nisam ocekivala, ali ako ti imas takav osecaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 8 minutes ago, CheshireCat said: A taj brejk petog seta se igra do 12??? do 10, pa na 2 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Sta pogadja Karuzo na mp, koji haos a tek Fonjini za 13:12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 5 minutes ago, wwww said: do 10, pa na 2 razlike. Fonjini odigrao do 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 sta je bilo ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts