Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steta za Kokinakisa. Ima on potencijal za top 20 lagano, steta sto su ga povrede unistile i steta sto je, da budem politicki korektan, Kirjosov brat.

• Like 1
Posted

A sto je Kokinakis saban? Kakve je on to ispade imao? 

Inace, odlican mec, steta za te njegove silne povrede, ali ako sad ostane zdrav, sigurno moze da bude standardni top 15 igrac.

Posted (edited)

Koliko mene sećanje služi...Kirgios je tokom meča protiv Stana  rekao da je Kokinakis....radio to šta je već radio.

Edited by We lose every week
Posted

To sto je Kokinakis radio, ako jeste, a verujem da je bilo uz pristanak druge strane, ne znam kako je on onda šaban :smiley33:

Hocu da kazem, potrebne su 2 strane za tako nesto, a Stan i Dona su jos dugo posle toga bili zajedno...

Posted

Ma Kokinakis je shaban jer mi trenutno idu Australijanci na zivce (posebno publika), a i drugar je s Kiriosom (po sistemu: s kim si - onakav si :wink2: )

Inace, na svakom slemu navijam protiv domacih igraca, da sto pre ispadnu, jer me nervira ponasanje publike prema protivnicima doticnih domacih igraca.

• Like 2
Posted (edited)

Ovo je ista vest, 2 izvora i ne vidim da je to toliko strasno da se zove šaban.

2 minutes ago, wwww said:

Ma Kokinakis je shaban jer mi trenutno idu Australijanci na zivce (posebno publika), a i drugar je s Kiriosom (po sistemu: s kim si - onakav si :wink2: )

Inace, na svakom slemu navijam protiv domacih igraca, da sto pre ispadnu, jer me nervira ponasanje publike prema protivnicima doticnih domacih igraca.

Ovo je vec druga stvar :classic_biggrin:

Ja znam da on nije imao nikakve velike ispade, pa reko' sta sam sad propustila ili zaboravila.

Edited by Boxy
Posted
6 minutes ago, We lose every week said:

Nećemo preterivati. De Minaur deluje kao baš fin i pristojan momak.

Sad sam to htela da kazem, on je isto u super odnosima sa Kirijosom, a sigurno ne moze da se kaze za njega da je saban.

• Like 1
Posted
Just now, MilošVB said:

Ti sve gledaš kroz prizmu Federera, s toga se upali neka lampica kada se pomene Kirijos 😄

Kakve veze ima Federer? :classic_huh:

a i nismo pricali o Kirijosu, nego o Kokinakisu :classic_wacko:

Posted

Koji bese igrac u Juznoj Americi zamolio publiku da bude pristojna prema protivniku (posto su bas bili neverovatno bucni i nepristojni)? Ferer ili neki Argentinac?

Posted
2 minutes ago, Boxy said:

Kakve veze ima Federer? :classic_huh:

a i nismo pricali o Kirijosu, nego o Kokinakisu :classic_wacko:

Ima, Kirijos je posrednik u tom trouglu.

Da me ne shvatiš pogrešno, ja gotivim Federera. Em igra najlepši tenis, em je duhovit, em imam osećaj da je najbolji u krevetu od ovih poznatijih igrača na turu. On i Medevdev.

Posted
4 minutes ago, MilošVB said:

Ima, Kirijos je posrednik u tom trouglu.

Da me ne shvatiš pogrešno, ja gotivim Federera. Em igra najlepši tenis, em je duhovit, em imam osećaj da je najbolji u krevetu od ovih poznatijih igrača na turu. On i Medevdev.

Gresis, samo me zanimalo zasto je Kokinakis saban, kad nije imao nikakve velike ispade plus je momak bio vise povredjen nego sto je igrao.

moram da priznam da ovo nisam ocekivala, ali ako ti imas takav osecaj :classic_biggrin: