Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pitao sam Milicu, ti si odgovorila u njeno ime i poslala mi random komentar sa tvitera.

Ako na random komentaru sa tvitera baziras svoje ocene, i onda ovde u sigurnom okruzenju potenciras neku belosvetsku zaveru protiv jadnog i nevinog Djokovica, to je tvoje pravo, mozes da komentarises kako ti volja.

Ono gde niko od vas nema pravo je da anegdotalnim dokazima pokusava da naslika nekakvu vecu sliku, a onda kada se postavi pitanje o tome dobijamo ovakvu pasivnu agresiju jer i sami znate da to sto pricate nema veze sa istinom, vec sa gradjenjem sopstvene eho komore.

Inace, evo malo breaking newsa sa zakasnjenjem od deset godina - da, postoje ljudi koji mrze i Djokovica i Federera i Nadala i mozes ih videti svuda po internetu.

Internet je toksicno mesto i svakakvih budala tu ima, cak i sa stiklicom poput tog kojeg si skrinsotovala.

Potenciranjem negativnih primera koji ti idu prilog radis dve stvari - prva stvar je da dajes tim budalama na znacaju, a druga stvar je da dalje hranis svoje prethodno izgradjene stavove koji su fallacy. Sto je tvoje pravo, ali bih te samo zamolio da me postedis ovakve pasivne agresije sledeci put.

I hvala na odgovoru, sve mi je jasno.

Posted (edited)

hvala i tebi .

u ovome sto si napisao a dobrano si se potrudio ne vidim sebe .

i mani me sa tim belosvetskim teorijama , jaki faktori u svetu teniseri :classic_smile: 

Edited by vanjabarsa
  • Like 3
Posted
7 hours ago, McLeod said:

Ono gde niko od vas nema pravo je da anegdotalnim dokazima pokusava da naslika nekakvu vecu sliku, a onda kada se postavi pitanje o tome dobijamo ovakvu pasivnu agresiju jer i sami znate da to sto pricate nema veze sa istinom, vec sa gradjenjem sopstvene eho komore.

Kao da citam Canka, virtuoza u sejanju "pasivne" agresije koji se vec godinama vrti u krug u lavirintu sopstvenih eho komora. 

Ja sam napisala ono sto sam napisala, prokomentarisala ono sto sam procital, neko mi je poverovao jer je slicno i sam nasao, ima ko nije i ko moje pisanje smatra anegdotalnim dokazima, a pri tom ih i sam koristi u raspravi sa drugima

Znaci Twitter, koji je postao steciste random budala. 

Sta god da sam postavila kao dokaz dobila bih slican komentar ili pricu o tasti, vodenicama i piramidama.

Zato sam odavno prestala da "slusam" odjeke iz tvog eho lavirinta, a tebi savetujem da ne gubis vise vreme pisuci komentare na moje "slike" naslikane anagdetalnim dokazima, sledeci put ih samo zaobidji. 

Prijatan dan ti zelim:thumbsup:

• Like 3
Posted

Ja mislim da bi da su na nekom drugom mestu pola njih vec odavno diglo ruke od turnira i otislo kuci, ali posto se iz Australije ne moze ni plivajuci nigde pobeci onda cute i trpe teror "kriznog staba" 100x goreg od Konovog. 

• Like 3
Posted

Russell Fuller

22m

Latest from Melbourne: 160 players are still self-isolating and now waiting the results of their Covid tests. Craig Tiley says they’ve been told there is a “really low probability that any will test positive.”

Posted

:smiley33:

"Tiley admits that Tennis Australia is working with the ATP & WTA to find a way to finish the pre-#AusOpen events. It's possible that they can change the scoring format (4-games sets? match tiebreak 3rd set in singles?) Gonna be interesting to see the schedule for tomorrow."

Posted
2 hours ago, Boxy said:

tenor.gif?itemid=4950556

Kakvi debili! :twak:

(pitam se da li ce u medjima doziveti istu sudbinu kao Adria tur, da ih "od sad pa na dalje i ubuduce" prozivaju u svakom clanku :smiley33: . Adria tur ima bar izgovor: srpska vlast, izbori i KS takav kakav je, Australijanci su hvaljeni na sva zona kao najpametniji na svetu sto se tice covid-19 pandemije)

Posted

Pablo Andujar

·

Esta mañana con los cracks del #TeamSpain y

@alcarazcarlos03

al hacernos la PCR por el + de un trabajador del hotel, lo que ha provocado mucho revuelo por aquí y ha alterado el ritmo de las competiciones Por suerte ya tengo mi resultado y mañana podré volver a entrenar

EtYSBPIWgAA3Qzv?format=jpg&name=small

Posted

Ahahahaha party by Covid Quarantine Victoria :roflmao: pa ko je ovde lud?

Kakav crni Adrija tur, to su amateri.

Novak bi trebalo ovo da pribeleži i da ponavlja kad god mu neko pomene Adrija fijasko.

Sad ako im raznesu kovid okolo sa te žurke hoće li opet teniseri biti krivi?

Posted
30 minutes ago, NMX said:

Za slučaj da se AO održi, potreban nam je još Mek da potvrdi da je Rafa favorit i toeto

Zao mi je sto cu te razocarati, jedan je favorit u Australiji.

• Tuzno 2
Posted

Ma to je najbolje, lepo ih sad zatvore, drze ih godinu dana do sledeceg AOa i onda su sigurni da nece uneti virus. 

Doduse, problem su i ovi cuvari, koji ce sigurno da idu po nekim zurkama :smiley33:

• Ha-ha 1