Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted (edited)

"Partizan imao srece na zrebu za LK" je najsmehotresniji naslov ikad, osim ako nije trol. Kakva crna sreca kad tu sem 2-3 ekipe ostali nisu ni peti esalon modernog evropskog fudbalerstva. Hvala Ceferinu sto misli i na male Linkolne, Mure, Flore i Faune pa im je napravio igraliste. Kad si vec u tom drustvu cutis, igras, skupljas bodove, uzimas pare i to ti je.

Edited by Prijatelj Mitar
  • Like 1
Posted

Dobar, ali ne pratiš fokus diskusije, a to je izvoRinka i njen uticaj na moje snove, u trenutku kada sam zatrovao jednu nadasve ozbiljnu i akademsku diskusiju.

Pošto ne znam koliko ljudi prate taj deo pop kulture, a da bih objasnio jačinu i surovost Mitrove kletve, poslušaj samo prvih pet sekundi

pa zamisli da ti prrrrrrrr uleti u sred sna kao zaboravljeni alarm.

E da, prešli smo na tatu ko hardcore štreberi, učiteljica da nas pohvali.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kada negde na prolece cz kao treceplasirana u grupi predje u nokaut fazu ovog novog takmicenja taj kup slavice cukteras kako ga sada nazivaju, naprasno ce da postane najvaznije takmicenje na svetu, a finale u Tirani san nad snovima vecitog evropskog i svetskog prvaka. Mozda bi bilo i poeticno da cz osvoji trofej bas u prvom izdanju tog takmicenja, bas u gradu gde su odigrali prvu zvanicnu utakmicu u vreme dok se ginulo za slobodu naroda i drzave malo severnije. 

Posted
6 minutes ago, strah od vozova said:

Jel ovaj ritam zapravo ta cuvena "dvojka" sto je narodnjaci cesto spominju?

Dvojka bi trebalo da je suprotno od ovoga, spori ritam, pesme tipa znaš li dragi onu šljivu ranku, stani stani ibar vodo i tako to.

• Like 2
Posted (edited)
13 minutes ago, strah od vozova said:

Jel ovaj ritam zapravo ta cuvena "dvojka" sto je narodnjaci cesto spominju?

Dvojka ti je Novica Negovanovic npr.

Za nesto vise o sumadijskoj dvojci, pogledati video:

Edited by Prijatelj Mitar
Posted
13 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Dvojka ti je Novica Negovanovic npr.

Za nesto vise o sumadijskoj dvojci, pogledati video:

Prijatelje, ovoj ti je 7/8 a ne dvojka

Dvojka ti je ovo

:s_d:

Posted (edited)
6 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

7/8 su posle, prvo prica o dvojci, mada nije poenta klipa u tome sta prica nego kako prica 🙂

Opa, izrugivanje s`s prizrensko-timocki dijalekat.

Odo` si gore na Divan za kuknjavu .

:roflmao:

@Kooineeperk

Pitaj Tamburinja za ritmove - ako ne verujes.

:classic_biggrin:

Edited by Kronostime
Posted
1 minute ago, Kronostime said:

kronose, baguješ.

Posted
2 minutes ago, Kronostime said:

Kakvo bre izrugivanje, to je moje "polje delovanja" 🙂

Posted (edited)
7 minutes ago, oubrevo. said:

kronose, baguješ.

Jok, nego mi ne prikaza post odma` po submitu nego ga pokaza u editoru, a software ga spojio.:classic_biggrin:

7 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Kakvo bre izrugivanje, to je moje "polje delovanja" 🙂

Ucitelj srpskog?

Da je Vuk Karadzic rodjen u Nisu - gramatika bi bila mnogo laksa.

Nego, prebili mu nogu kod Pojata, pa se tesko zapatilo dole.

Edited by Kronostime
  • Like 2
Posted
6 minutes ago, Kronostime said:

Jok, nego mi ne prikaza post odma` po submitu nego ga pokaza u editoru, a software ga spojio.:classic_biggrin:

Ucitelj srpskog?

Da je Vuk Karadzic rodjen u Nisu - gramatika bi bila mnogo laksa.

Nego, prebili mu nogu kod Pojata, pa se tesko zapatilo dole.

Sto jes - jes. Kad god radimo deklinaciju, klincima prodajem pricu da deca u Vranju uce samo tri padeza umesto sedam na koliko smo osudjeni u BG 😉 Jbg, nek i kod nas sa juga neka stvar bude bolja, ja li cu mu se pa sekiram.

Posted
2 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Sto jes - jes. Kad god radimo deklinaciju, klincima prodajem pricu da deca u Vranju uce samo tri padeza umesto sedam na koliko smo osudjeni u BG 😉 Jbg, nek i kod nas sa juga neka stvar bude bolja, ja li cu mu se pa sekiram.

Koja 3, naopako, sve je u nominativu.

cccc, ko nam d(j)ecu uci.:lol_2:

Posted
3 hours ago, Dragan Mićić said:

Da ne kvarim komsijama radost na njihovoj temi povodom zreba. 
Ne bih se ja radovao konobarima iz Estonije kad im je Stanoje na klupi. :default_coffee:

Sva sreća pa ste se vi potrudili da ne drhtimo pred moćnim Moldavcima. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

N: Mama.

V: Mamo!

Svi ostali: (od, do, sa, o, na, kod...) Mamu.

Back to school!

Heh, da si slusao Sopove (Torlake) dole - ne bi imao to misljenje.

Jezik je ziva stvar i menja se sa vremenom.:s_d:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...