Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted

Kad malo bolje razmislim, jasno mi je sta Zeljko zeli sa ovakvim timom kakav kroji.

Zna da komsije dovode preplacene flashy superstarove, pa gura na krilo i bekove agilne, fizicki dominantne igrace za koje veruje da ce moci da naprave iskorak. Me gusta!

• Love 1
Posted
1 hour ago, Cooper said:

Realno PPP je 150k skuplji od Holanda.

Tu smo uložili malo više od vas. Ali vi ste plaćali obeštećenja i za Nedovića i za Ilića.

Ma, igrace bez ugovora, zbog ljubavi.

• Thanks 1
Posted
28 minutes ago, kendrick said:

Cestitam komsije. Shabaz ce danas i zvanicno postati najskuplji igrac u istoriji regiona.

Punter, Nunnaly, Ledey, Exum, Pappapetrou to be continued..#ObraEffect

• Like 1
Posted

Mislim da sam uspeo da razumem ovo nezapamceno trosenje novaca dzvedzde.

Naleteo sam na ovu objavu EL i videh da ponovo nema komsija. I nesto razmisljam... izgleda da se Coks bas iznervirao, pa racuna da ce EL valjda objaviti nekad nesto o Teu i njegovom povratku u svoj bivsi klub, a mozda i objave neki specijal pred utakmicu protiv Olimpijakosa.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Sam B said:

Samo 12?

Ma više. Bar 40 miliona.

1 hour ago, Sam B said:

Nedovic 4 miliona po sezoni

Holland 2.7 miliona po sezoni

Ilic 1.5 miliona po sezoni.

Martin 2 miliona po sezoni

Na drugoj strani

Papapetru 400k

Exum 350k

Lesor 400k

Andjusic 75k

Nunnaly 300k

Stvarno je sramota kad se ovako poredi.

1 hour ago, Sam B said:

Da, zaboravih i njega. Teodosic 12 miliona po sezoni.

Au pa mi vise kostamo nego li budzet Srbije.

50 minutes ago, Sam B said:

Pravda za Partizanove bebe. Pravda za obraeffect.

Postovi su ti izuzetno glupi, čak i za tatu.

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
8 minutes ago, goofy said:

Dok su postovi Q&K čista umetnost i prosto odišu/zrače  "telingencijom" :wink2:

Edited by Tri Korne Penal
  • Like 1
Posted
2 hours ago, goofy said:

Ovde je pojam gluposti davno poremecen... tako da ne zna covek da li to da shvati kao pohvalu ili kritiku 😄 

• Ha-ha 1
Posted

Još jedan igrač da F4 EL, iz evropskog prvaka.

Još jedno milionče uz proviziju Mišku. Doveo vam 5 igrača za 2 nedelje.

Screenshot-2022-07-19-18-48-35-47-40deb4

• Like 1
Posted (edited)

Pored ociglednog, u vidu Zeljka, Duleta, navijaca, istorije... jedna od stvari zbog koje mi je takodje jako drago da sam razvio emociju prema pravoj strani je i ta sto nismo menadzerska prcija.

Edited by kendrick
  • Like 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2
Posted
4 minutes ago, Cooper said:

placi mala, placi, ost' sam na Raci. Ne mogu ti doci, ne daju mi proci. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Cooper said:

Niko nikada nije doveo ovoliko igrača sa F4 i imao ovoliko milionskih igrača.

Dva igraca dvostrukog Evropskog sampiona + jedan od top10 USA igraca koji je ikada krocio na stari kontinent.

• Like 2
Posted
53 minutes ago, Kooineeperk said:

Ovde je pojam gluposti davno poremecen... tako da ne zna covek da li to da shvati kao pohvalu ili kritiku 😄 

Pohvala. Ogromna pohvala. Ocigledno je da se takvi postovi cene i traze ovde, a dokaz su ti postovi koji su usledili.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Cooper said:

Screenshot-2022-07-19-18-48-35-47-40deb4

Imas Pantera, Lesora, busadziju Trifketa i Avrama, Smajlija, do juce Dangubu iz Zvezde, i ne smeta ti, a sad je problem Petrusev.

Cak i onaj siroma sto se breca pored Zeljka na klupi, i on je bio u Zvezdi, samo sto se nije koprcao ko blavor.

Edited by Crni
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...