Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Obi-Wan said:

Prostor za napredak kod nas vidim u:

- uvodjenju pefija u sistem

- dizanju forme dzonija

- doprinosu despota

- vracanju vajta

- dolasku lessort-like centra

Ako negdje zaškripi tu su uvijek sudije da poguraju.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Valensija said:

Auuu, Budo se bas iskida…

Jos od pada dps-a ga nisam vidio ovako nervoznog.

Pa kad nas guraju sudije...

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Valensija said:

Auuu, Budo se bas iskida…

Jos od pada dps-a ga nisam vidio ovako nervoznog.

Au, al si i ti zvezdaš :lol_2:

To je taj sns - spc - df - zvezda profil 😕

5 minutes ago, Obi-Wan said:

Leptejebo 41 razlike u indeksnim poenima i pominje sudije. I sad da uzmeš analizu sudjenja dobio bi jos samo vecu razliku.

#ObrazaBez

Znači zvezda opet oštećena :lol_2:

Posted
2 minutes ago, Budha said:

Au, al si i ti zvezdaš :lol_2:

To je taj sns - spc - df - zvezda profil 😕

Znači zvezda opet oštećena :lol_2:

Ima li neko stariji u kuci da ti ugasi komp?! Poceo si da podmeces, a to je kaznjivo.

Greota da te ovako rastrojenog banuju.

5 minutes ago, Martin Mystere said:

Razumem one Sunokovce što su se ložili na #obraefekt ali da neko ko čak nije ni simpatizer ovoliko pati - to je neka nova dimenzija...

Mitrogol ga sinoc potpuno dotuko.

• Ha-ha 2
Posted

Ko je rekao da ja nisam navijač Partizana?

4 minutes ago, Don Radonja said:

Ako ti Budho nisi navijac Partizana...Sto te toliko boli poraz istog?

9 minutes ago, Valensija said:

Ima li neko stariji u kuci da ti ugasi komp?! Poceo si da podmeces, a to je kaznjivo.

Greota da te ovako rastrojenog banuju.

Mitrogol ga sinoc potpuno dotuko.

Čestitam na prvom plasmanu na SP 🙂

Posted (edited)
On 11/14/2021 at 1:59 PM, oubrevo. said:

samo da javim kako budha ne navija ni za partizan ni za zvezdu

Ovaj post si lajkovao.Budha..

A kad lajkujes nesto znaci da se slazes.

I indirektno priznajes gore pomenutu tvrdnju.

Edited by Don Radonja
Posted

Iskulirajte trolera, nije dostojan odgovaranja kad ne zna da se drzi jedne price. 

Dosao je kao navodni navijac KK Buducnosti a rano sam ga prozreo da je samo i iskljucivo mrzitelj Zvezde (i jos necega ali nije u domenu sporta - mada i jeste, i drugi Mitar mu je zavio nedelju u crno). 

Sa ljudima koji se vode iskljucivo mrznjom zaista ne treba ulaziti u neku diskusiju. Rekao bih na tu temu jos nesto ali ce protumaciti kao deljenje dijagnoza i banovati me - iako neke druge stvari poput podmetanja nacionalne netrpeljivosti ovde tolerisu. 

I kad vec personalizujem post, da dam izjavu za Dnevnik: Mogu da budem kriv sto sam netrpeljiv prema lazima i glupostima, ali prema drugim nacijama i verama nikada nisam bio, niti cu biti. Ja koji imam u krvi ko zna kakav koktel i vera i nacija zahvaljujuci precima, to nikada sebi ne bih dopustio. Delim ljude iskljucivo na dobre ili lose, zabavne ili ne, one koji znaju da prihvate salu i one koji ne znaju te stoga smatram da se i sami ne trebaju saliti ni na ciji racun. 

• Like 13
Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

Iskulirajte trolera, nije dostojan odgovaranja kad ne zna da se drzi jedne price. 

Dosao je kao navodni navijac KK Buducnosti a rano sam ga prozreo da je samo i iskljucivo mrzitelj Zvezde (i jos necega ali nije u domenu sporta - mada i jeste, i drugi Mitar mu je zavio nedelju u crno). 

Sa ljudima koji se vode iskljucivo mrznjom zaista ne treba ulaziti u neku diskusiju. Rekao bih na tu temu jos nesto ali ce protumaciti kao deljenje dijagnoza i banovati me - iako neke druge stvari poput podmetanja nacionalne netrpeljivosti ovde tolerisu. 

I kad vec personalizujem post, da dam izjavu za Dnevnik: Mogu da budem kriv sto sam netrpeljiv prema lazima i glupostima, ali prema drugim nacijama i verama nikada nisam bio, niti cu biti. Ja koji imam u krvi ko zna kakav koktel i vera i nacija zahvaljujuci precima, to nikada sebi ne bih dopustio. Delim ljude iskljucivo na dobre ili lose, zabavne ili ne, one koji znaju da prihvate salu i one koji ne znaju te stoga smatram da se i sami ne trebaju saliti ni na ciji racun. 

😕

Posted

Navijači Zvezde se tu na forumu ponašaju baš kao i ovi ćelavi, tetovirani i nabildani 'nedamo svetinje' 'kosobo je srbija' 'ratko mladic heroj' navijači iz RL.

Skupi se rulja pa gazi sve ko nije po njihovom.

Evo, ja živim u CG i simpatiziram i Mornar i Budućnost. Simpatiziram i Hajduk i Split(Jugoplastiku) jer sam 15 godina živio 50 metara od Poljuda i zbog Kukoča.

Uostalom, dovoljno je bilo viditi ponašanje ovih što se ne vode mržnjom u onih 2-3 godine kad je Budućnost bila za nijansu bolja od Zvezde.

Tada(a i sada) nije bio problem vrijeđati i ispoljavati mržnju prema svemu vezanom za taj klub.

• Tuzno 1
Posted

Navijači Zvezde se tu na forumu ponašaju baš kao i ovi ćelavi, tetovirani i nabildani 'nedamo svetinje' 'kosobo je srbija' 'ratko mladic heroj' navijači iz RL.

Skupi se rulja pa gazi sve ko nije po njihovom.

Evo, ja živim u CG i simpatiziram i Mornar i Budućnost. Simpatiziram i Hajduk i Split(Jugoplastiku) jer sam 15 godina živio 50 metara od Poljuda i zbog Kukoča.

Uostalom, dovoljno je bilo viditi ponašanje ovih što se ne vode mržnjom u onih 2-3 godine kad je Budućnost bila za nijansu bolja od Zvezde.

Tada(a i sada) nije bio problem vrijeđati i ispoljavati mržnju prema svemu vezanom za taj klub.

Reče "simpatizer" silnih klubova kome se čitav dosadašnji opus na forumu svodi između mržnje prema Zvezdi i ogromne mržnje prema Zvezdi...

Izgleda da još jedino ti nisi svestan da ti je maska odavno pala i da je car go...

Ali eto nije ti smetala ćelava nabildovana rulja koja je skandirala Mladiću po Novom Pazaru i radila slične stvari koje pominješ a kojima je druga boja u srcu, čim si to nekako prevideo - valjda zato što je reč o uzornim ugostiteljima...
  • Like 3
Posted

Baljezgarije po gornjim spratovima, baljezgarije po kosarkaskim temama. Nabila komplekse srpska kosarka montenegrinima & kroasanima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...