Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

1 hour ago, Barkley#34 said:

Nisam očekivao da će kod pojedinih komšija olakšanje zbog prekida prošle sezone trajati baš ovoliko. 

Ja se olakšavam svakog dana, nekada i više puta u toku jednog.

3 hours ago, đubrivo. said:

 

to ne znači da može za džabe 

 

nije ni čudo da sns vlada ovde deceniju 

Pa ja sam glasao za SNS tebrinjo 😮

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, goldberg said:

 

Moras negde da podvuces crtu.

 

Gde ces je podvuci? Hocemo li tvrditi da je VK Partizan nas najveci klub po broju titula u sportovima sa loptom?

 

 

Mislim da ovo sto si naveo ne navodi niko nigde osim jedna ekstremna manjina i navijaci KK Crvene zvezde koji se sete ZKK kad ne mogu da prevale preko usana da navijaju za klub koji nije najuspesniji u kosarci u Srbiji.

 

Svi stalno govore o Federeru kao GOAT. Court moze da bude GOAT u svojoj konkurenciji - jer ne postoji jedinstvena kategorija u kojoj se takmice Federer, Williams, Court i Nadal.

 

To sto je neko omalovazavao zenski tenis je isto kao kada bi neko omalovazavao neku kategoriju u trcanju, plivanju ili boksu - niko nece raspravljati ko je tu najbolji, svaka kategorija ima svog najboljeg.

 

Samim tim, porediti ZKK Crvena zvezda i KK Partizan je kao porediti VK Partizan i FK Crvena zvezda.

 

 

Jedino sto ovde primecujem je trolovanje sa tvoje strane, samo da ne bi morao da priznas da je Partizan bio uspesniji, pa si izvukao ZKK Crvena zvezda i u tome nisi nimalo originalan, mnogi su tako trolovali jer je super za podbadanje druge strane.

 

Podsetimo se, napisao sam samo da se, po svim kriterijumima KK Partizan nalazi ispred KK Crvena zvezda, a onda si ti uleteo sa ZKK Crvena zvezda.

 

 

Nadji neki list koji ce da napise da je od Marta uspesnija/bolja igracica ili golgeterka od svih tih imena na svetskom prvenstvu, pa te mozda neko i shvati ozbiljno.

 

Sta da neka igracica ima veci broj poena ili titula od Jamesa i Jordana - niko ne bi smeo reci da je jedan ili drugi GOAT?

 

 

Vidi, ovo si pisao i na live temi KK Partizan i stvarno ne znam kako mozes da pises ovakve stvari, a da si bar malo upucen u stanje u klubovima i sastavima.

 

Da bi ovo sto si napisao i tamo i ovde bilo tacno, potrebno bi bilo da su tacne dve stvari: da je Zadar jako los za ABA standarde i da je Partizan jako dobar.

 

Ovo prvo prosto ne stoji. Zadar je svakako najjaci hrvatski tim u ovom trenutku (sto i nije mnogo tesko). Takodje, moze se diskutovati o tome da li su slabiji ili jaci nego prosle sezone, ali to je tim koji je dobio Cedevitu, Buducnost i Crvenu zvezdu prosle sezone. U ovom trenutku mislim da su jaci od svih konkurenata za opstanak.

 

I drugi deo, da je Partizan neki nevidjeno jak sastav nije tacan. To prosto moze da se vidi kad se pogleda njihov jucerasnji sastav. Od pocetka sezone ostali su od 6 (Gordic, CMM, Velickovic, Paige, Mosley, Mika) od 12 igraca, a dosao je samo Perkins.

 

Sastav im je bio takav da su imali po jednog pleja, beka, krilnog centra i centra, dva krila i Trifunovica koji je popunjavao minute, ne racunajuci juniore.

 

Razumem da se na ovoj temi pise na takav nacin, ali na live temi takvom pisanju, po meni, nije mesto.

 

Ovakvo boomersko proseravanj vise nece biti tolerisano na ovom topicu, makar dolazilo i od nekog "moderatora". 

Ili upristoji recnik Tati, ili se ne pojavljuj.

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Valjalo bi partizanu oduzeti Jaramaza...i dati ga bilo kom. Sa produžetkom igrao 39.46s. Arče ga badava. Izlazi iz igre kao boxer na minut...jedan već drži otvorenu flašicu vode, drugi ga briše...Ionako dečko ne bi sledeće sezone u tu ABA-2 ligu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Valjalo bi zvezdi oteti Vujanića... Oh wait..
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...