Drug Crni Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Da probam ja ovaj put da cestitam Novu godinu,mozda ispadne bolja? Svim drugarima/icama sa Vox92,svima koji kao gosti citaju Forum i svim ljudima dobre volje sirom ovog naseg kamencica kojeg zovemo Zemlja, zelim srecnu,uspesnu i istinski bolju 2021! Ja ne bih bio ja,ako kao istinski ljubitelj filma i muzike,ne bih ostavio i nesto propratno i prigodno. Spoj tradicionalnog i savremenog,Judy Garland i Pink,i svevremenska stvar koju svi vole. Kad god je cujem pomislim kako ce na kraju sve biti dobro. "Over the Rainbow" Edited December 31, 2020 by Crni Bombarder 10 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Srecna Nova, valjda ce biti bolja od ove koju smo upravo potrosili. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Ovu jebenu 2020 ću pamtiti po nizu loših stvari i nek' se tera više u pizdu materinu. "Uvek može biti i gore", život me je naučio. Ali, ovo je pakao jedan i samo neka ide netragom. Ne ponovila se. Deda - Mrazu sam već rekao šta bih želeo i ne bih se ponavljao. Kažu da nije dobro pa eto. Čuvajte se i budite dobro, gde god bili. Edited December 31, 2020 by Neme slovca 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Svim forumašima, celoj admin mod ekipi, gostima i slučajnim prolaznicima, Budite zdravi i ostanite zdravi i neka 2021 bude bar malo bolja od ove što odlazi. Sve najlepše svima 🙂 Srećna Nova! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Sretna svima Nova godina, da ste zivi izdravi. Da 2021 bude ponovo normalna. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ubaciti u pravilnik foruma dozivotnu zabranu otvaranja ovakvih tema za onog ko je otvorio sličnu za čestitanje 2020. SNG ! :) 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 To je bio glavni baja VOX92 Foruma ^ a.k.a. Metalni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Srecnu, zdravu i pomalo dosadnu 2021. vam zelim. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Prvo da kažem, svi koji su prošle godine postovali "Srećna nova godina" da se uzdrže ove. Nije ispalo onomad baš, pa da ne ureknu i ovu... Ta 2020. teško da je išta valjala, najbolja vest je da je prošla, nek se nosi ne povratila se. Obzirom da ima nešto prokleto u čoveku, to je potreba da i u pasja vremena nađe nešto da valja, i dovraga možda nas jednom pukne i neka mini nostalgija za ovom godinom, ali cenim da će pasti u zaborav kao... Kao što sam nostalgičan za SFRJ, nađe se poneko da nostalgiju gaji i za SRJ, neko voli ovu i ovakvu Srbiju, ali niko, ama baš niko nije nostalgičan za SCG. 2020. je međ godinama što je SCG međ otadžbinama, jedno ništa. Meni lično nije bilo tako loše, finansijski možda najuspešnija ever, ali smo se ubili od posla. Dobio sam na sreću par bitnih opklada, pobedio u naših par kvizova, deca napreduju, a imali smo i ta dva meseca normalne godine od 12 meseci. To je možda i najbolje, ko zna hoće li 2021. sastaviti dva normalna meseca.. Na kraju 2020. me vratila forumu, pisanju, online ekstroverciji, vratila mi osećaj koji smo gajili na pokojnom blogu B92, da smo ekipa zajednica, i hvala vam puno na tome. Mislio sam da se neće vratiti kad smo rasturili blog, ali eto desilo se. To je lepo. Hvala vam svima što me trpite, značili ste mi mnogo u ova gadna vremena, ima sjajnih likova ovde, nedostaju mi neki već otkad ih nema, Vjekoslav posebno, njemu da mahnem ako svraća i čita ovo, ako svraćaš Vjeko za Bgd idemo na pivo. Na kraju, Uroševići, moje devojke i ja vam želimo puno zdravlja, sreće, uspeha u novoj 2021. godini, da budemo saborci u ozbiljnoj borbi koja je pred nama, da vratimo društvo u ono jadno stanje u kojem je bilo sa početka 2020. godine, iz ove perspektive dobra stara vremena. Biće to teška bitka, ali ima da se borimo. Srećna nova godina! Edited December 31, 2020 by urosg3 ilustracija 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Svim forumasima na razlicitim vremenskim zonama, Srecna Nova, i da bude bolja od ove prethodne sto i nije tesko postici..... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Srecna vam nova godina i bolja od prethodne! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Edited December 31, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Srecna nova svima. Samo zdravlja i srece da ne fali. Sve ostalo ce vec nekako doci na svoje. Da vam 2021 bude najbolja godina do sada. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
comandante Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 3 hours ago, urosg3 said: Prvo da kažem, svi koji su prošle godine postovali "Srećna nova godina" da se uzdrže ove. Nije ispalo onomad baš, pa da ne ureknu i ovu... ja nisam cestitao proslu. srecna nova svima 🙂 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 2 minutes ago, comandante said: ja nisam cestitao proslu. srecna nova svima 🙂 kucni u drvu 3x, pomeri se s` mesta baksuze jedan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Zablenatavio sam se nesto i prolete mi nova godina tamo na istoku u evropi. Kod mene polako stize, ali neka. Srecna vam svima nova 2021 i stavljajte masku, ko zna sta moze da ispadne bez posrednika. 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Srecna Nova sa East Coast 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Srecna Nova Godina! Sve najbolje! 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Srecna Nova Godina sa zakasnjenjem od 3 dana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts