stefan81888 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 3 minutes ago, Del Piero said: Tesko ce Netsi do kraja sa lesom DeAndre Jordana. Nemaju visokog igraca. Imaju manji MLE, slobodan je Dedmon a mislim da trejd Alena u CLE znači rastanak s Drumondom do deadlinea pa možda dovuku njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 minute ago, stefan81888 said: Imaju manji MLE, slobodan je Dedmon a mislim da trejd Alena u CLE znači rastanak s Drumondom do deadlinea pa možda dovuku njega. Mislis li da ce Klivlend vejvuje Dramonda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 BKN moze da pojuri nezadovoljnog Hassana #justinSayin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 super je sto diskutujete dve strane o duelu laker nets. kao da je sve ostalo zavrseno. bas znate da uzivate u kosarci btw, lakersi su favoriti ali ja ne mislim da su oni prosli zapad dok se to i ne dokaze. o bruklinu da ne pricamo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Mislis li da ce Klivlend vejvuje Dramonda? Ne mora Druma, možda JaValea, sigurno im je Alen u planovima čim su ga uzeli i ne bih se iznenadio da se rastaju s jednim od njih. Logičnije im je naravno da ih trejduju ali možda bude i wave. Prilika za titulu i 5.5 milki je dobra ponuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 Ibaka bi potpisao za Bruklin da je znao da stize Harden. E to bi vec bio ogroman problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 9 minutes ago, Miki28 said: A ko je bolji na zapadu nego prosle sezone? Hjuston cao dovjdenja. Denver? Klipani? Klipersi su bolji, ali nedovoljno, opet nemaju pleja. Ja tipujem na Jutu ako Mičel ponovi partije od prošle godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 (edited) @delgado ovogodisnja ekipa ce igrati ozbiljnu odbranu kad zatreba a u napadu su mnogo bolji, bas mnogo resenja imaju. Bas mi je iznenadjenje kako dobru odbranu Sroder igra. Kako je Rondo odradio Atlantu, koji je to car😀 nek ga Atl waiwe-uje i potpise opet za sampiona😂😂😂 8 minutes ago, Milos 3.14 said: Klipersi su bolji, ali nedovoljno, opet nemaju pleja. Ja tipujem na Jutu ako Mičel ponovi partije od prošle godine Kompatabilniji svakako jesu ali kao sto kazes plej im fali. Batum za sad dobar potpis. Ne moze Juta nista protiv Klipana i Lejkersa mada su gotivni Edited January 17, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Jbg, logicno je da bilo da se Rondu ne nudi vise od minimalca, ko ce gledati u pasulj i carobnu kuglu za njegov avaliability Trezzacha se za sada najbolje uklopio od svih pridoslica 🙂 Klipersi slabiji za pokojnog SvitLua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Meni je PO Rondo bolji od Šrudera, a Hauard mi je korisniji od Gasola pri čemu sudim o Gasolu na osnovu babla, ako uspe da se približi formi od pre 2 godine to je onda apgrejd. Rondo je u PO bio taj treći točak i tas na vagi, doktor košarke, jednostavno mbogi potcenjuju njegov značaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Hauard je bio koristan samo protiv Denvera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 11 minutes ago, Drakaris said: Hauard je bio koristan samo protiv Denvera. Samo to toliko Bio je koristan i protiv Hjustona i Portlanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 11 minutes ago, Milos 3.14 said: Meni je PO Rondo bolji od Šrudera, a Hauard mi je korisniji od Gasola pri čemu sudim o Gasolu na osnovu babla, ako uspe da se približi formi od pre 2 godine to je onda apgrejd. Rondo je u PO bio taj treći točak i tas na vagi, doktor košarke, jednostavno mbogi potcenjuju njegov značaj PO Rondo je real deal ali Sroder sa dobrom odbranom i kao 3 opcija je dobra zamjena. Dwight kao sto grof napisa je odradio posao protiv Denvera, protiv Hjustona i Majamija je bio skoro neupotrebljiv a tako nesto ce i sa Markom biti, zavisno od matchupa cemo koristiti igrace i rotacije. Mark je potpis za plejof, Harrell je za reg dio sezone 3 minutes ago, Milos 3.14 said: Samo to toliko Bio je koristan i protiv Hjustona i Portlanda Protiv Hjustona su on i McGee mahali peskirima. Tu je Markieff bio koristan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Super su LAL pravi tim, to je ključ, subjektivno mišljenje možda podstaknuto animozitetom prema Lejkersima je da su lošiji. Šruder je bolji defanzivac od Ronda, ali ta glava koju ima Rondo je jedna u milion. Ne znam, meni je on teška gotiva i bio bi gubitak za sve. Hauard Gasol nisu za poređenje u prajmu , Gasol je neuporedivo korisniji, obojica umeju da odigraju prljavo samo mi je utisak da je Gasol fizički prilično degradirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 36 godina puni za koji dan, mnogo utakmica kako u Nba tako i za reprezentaciju, sve to doslo na naplatu ali sa njim bas nema pravila. Jedno vece izgleda da je les a sledece mnogo pokretniji u odbrani tako da sam se privikao. Cilj je AD sto manje trositi na 5 bar za sada mada se ni AD nesto previse ne cima😀 Mark je meni omiljen lik, on kad je igrao odbranu onda se niko nije mogao naigrat protiv njega od centara. Ko je ikad igrao poene igraca NBA, zna koji je to brat😀 Dwight je i u ovim godinama u fenomenalnoj fizickoj spremi, trokrilni ormar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 ufff prvo protiv zelenih goblina patnja ali bole nas a onda lepi luka protiv lepog lavina matineji rulaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 igra walker veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Sve sve, ali reci da je Harden uzasan offball igrac... Harden je apsolutno fantastican sve sto postoji u definiciji napada igrac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Samo sto to nije pokazivao u Hjustonu (makar ono sto sam ja gledao) vec par godina. Naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kakva prva četvrtina Bostona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 45 minutes ago, Alex_Serbia said: Sve sve, ali reci da je Harden uzasan offball igrac... Harden je apsolutno fantastican sve sto postoji u definiciji napada igrac. Poslednjih par godina Harden nije radio nista van lopte, odmarao je u tim posedima. To jeste razumljivo s obzirom na to koliki je load imao sa loptom u rukama i koliko se tu trosio, ali se ne moze reci da on nesto posebno igra van lopte. Nije to sigurno nivo Dzona Vola bez lopte, ali nije ni Klej Tompson. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Verovatno najgore poluvreme Bostona ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Niksi razbijaju Boston. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kidaju Niksi. Bareta ima svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 i ko ne skačee, taj je gobliin . zeleenii le zeleni zelini le le 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts