Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Miki28 said:

@delgado 

Ovo vam je zaista dobra prilika da ih dobijete i zacemntirate se na toj 5. poziciji a tkozna možda možete i do 4. A i nama malo pomognete da budemo još bliže tom prvom mjestu 🙂

Posted
31 minutes ago, bodo said:

Ovo vam je zaista dobra prilika da ih dobijete i zacemntirate se na toj 5. poziciji a tkozna možda možete i do 4. A i nama malo pomognete da budemo još bliže tom prvom mjestu 🙂

Ja sam rekao da ce vam Lejkersi pomoci  da dodjete do 1 mjesta u ovom dvomecu.

Kuzma vs Klarkson na b92 od 22.30h

Kakva poslastica

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Miki28 said:

Kakva poslastica

Gledam obavezno

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Kakva poslastica

Ako ništa, barem će prenositi kolumnista B92, koji zaista prati košarku, i ovo će mu biti prvi meč koji prenosi 😁

Posted
5 minutes ago, Green23 said:

Ako ništa, barem će prenositi kolumnista B92, koji zaista prati košarku, i ovo će mu biti prvi meč koji prenosi 😁

Steta sto necemo uzivati u Saranovicu i ostalim vedetama

Posted

Au koji ukenj ova trojka ONila, a sad ne mozemo da pokupimo cistu loptu s parketa i naravno primamo poene

Neverovatno kakvo srce ima ova Juta i koliko i sa B postavom nijedna prednost nije protiv njih sigurna, mnoge su polomili u 4/4

Posted

Auu, bravo momci, veliki karakter. KCP je namestio plejof-mod, samo da ova povreda nije ozbiljnije prirode 😕 

Jos jedan #exLaker, nase draft dete, JClarkson igra brutalno pored JRandlea, Ingrama, Harta, Balla.. nasi su draftkidsi biseri rasuti po celoj liZi nema sta

Drummond je postao ubitacan i sa bacanja, vozi loptu, spusta, nabacio hook, nabacio skill moze se reci a jedva moze da se odvoji od zemlje 😄  

Sad da vidimo sta mozemo protiv istog rivala sa Konlijem i Gobertom u postavi. Mislim da mozemo bar da zakuvamo, mesto KCP svakako ulecu Benchuga/Vesli, ginemo cele sezone, ali next man up u nadi da cemo docekati zdravi plejof. Jer brutalan potencijal imamo na obe strane za istorijski plejof...

• Like 3
Posted (edited)

Sa kakvim mediokritetima igra Steph cijele sezone, nema baš nikakvu podršku. Kerru svaka čast, odličan je trener. Myers da se jebe, užasan je GM, nije napravio dobar potez od odlaska Westa iz kluba, klasičan prevarant.

Edited by Betolingar Misdongard
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...