Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Horium said:

Kako sada stoje stvari, postoje velike sanse da Lejkersi igraju ili protiv Klipersa ili Denvera u prvoj rundi.

A nesto se mislim da se ne raduju bas ni jednoj ni drugoj opciji.

A da li se Kllipani ili Denver raduju mogucem duelu sa Lejkersima u 1 rundi?

Za Lejkerse je zdravlje bitno a onda daj koga das. Nije cilj pobijediti Denver ili Klipane vec titula. Titula ili bust sezona.

Edited by Miki28
  • Like 1
Posted
41 minutes ago, Miki28 said:

A da li se Kllipani ili Denver raduju mogucem duelu sa Lejkersima u 1 rundi?

Za Lejkerse je zdravlje bitno a onda daj koga das. Nije cilj pobijediti Denver ili Klipane vec titula. Titula ili bust sezona.

Mislim da se ne raduju ni jedni ni drugi. 😀 

Pa zbog zdravlja Lejkersa i pricam. Neka moja pretpostavka je da cak i da budu svi zdravi tog 20og maja, bice nesumnjivo pomalo roviti/neuigrani na startu plejofa i da im ne bi prijalo da bas tad na Denver/Kliperse nalete. 

Posted

Facu je igračina! :Hail: Strahovito je Denver dobio na defanzivi sa Gordonom, pa i kad ne ide šut kao večeras rezultat ne izostaje. Biće ''krvi'' u plej-ofu na Zapadu... :wicked:

Posted

Uvek se čini da Denver ima još neku brzinu više od protivnika. Kad Jokara uđe u ovakav mod, mogu da naprave seriju protiv bilo koga. Čini se i da se Kampaco u potpunosti privikao na ekipu i samu ligu. 

Posted
Just now, realno *w said:

Jkkic izašao na plus 14, sada gube. Koja komedija od klupe.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Grin baš izdominirao. 

Posted

Nejasne odluke Malouna, McGee je bio vrlo dobar proslu utakmicu. Ok je dto je probao sa ovom petorkom u prvom poluvremenu, ali stvarno nema potrebe za ovim na kraju. 

Morace Jokic da izdominira za pobedu, nema druge. 😁

Posted
Just now, Luchifer89 said:
2 minutes ago, Green23 said:
Grin baš izdominirao. 

Sve je usro

On i Milsap. Imaju -20 + ova 3 slobodna za 14 minuta. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...