SteveFrancis#3 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ako cemo o gradovima, glede velicine trzista i atraktivnosti medju trenutnim NBA fransizama, stanje je otprilike ovako 1st tier - New York, Los Angeles 2nd tier - Miami, Frisco, Chicago, Toronto 3rd tier - Houston, Phoenix, Philadelphia, Dallas, Boston 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Toronto moze u 3rd, nazalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Kyrie Irving has reportedly been “FURIOUS” at the Nets for not giving him “more input” on their head coach hiring and was “not in favor” of Steve Nash . Also, his relationship with Kevin Durant recently has also been described as “very distant” recently. (via @Tommy Dee) 2 1 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 50 minutes ago, Ta'veren said: NBA se po meni polako pretvara u evropski fudbal, zbog SC ne moze da bude skoro pa preslikana situacija. Mogu da se naprave paralele sa PL koja me sada skoro ne interesuje, bacim ponekad pogled na rezultate i to je to. Imas ekipe iz najvecih gradova (konkretno mislim na LA i NY), gde ce barem jedna pokusati da maksimalizuje marketinski potencijal. I znas da ako te ekipe dodju do dobre pregovaracke pozicije, da drugi nemaju tu sta da traze i gledace da lesinare ekipe koje su iza njih u hijerarhiji gradova. Ostali ce truditi da izgrade nesto i samo zbog SC bi trebalo nekoliko godina da budu medju najboljim timovima a ne one-year wonder. I kada pogledas ostale timove, ista situacija kao sa Arsenalom pre 10 godina. Sve se nadas da mozda mogu da prekinu posni niz, ali uvek ce da ih zajebu Junajted, Celzi ili Siti. Mozda gresim, ali nakon NY i LA, onda bih gradove poredjao otprilike ovako: SF, Boston, Majami, Hjuston. Tu su negde Cikago i Filadelfija. Za te timove znas da zbog velicine grada mogu da naprave konkurentne timove, a neko od njih i da dodje do titule. Samo ako ovako Klipersi i Netsi vataju precice i na taj nacin ogranicavaju druge da se probiju, sanse da ti timovi dodju do titula bice manje. U narednom periodu moze da se ocekuje jos veca neravnopravnost i favorizovanje par timova. Bilo je hintova u poslednjih desetak godina u sta liga moze da se pretvori, a ja sam iskreno to ignorisao do trenutka dok GS nije doveo Durenta. Tada sam shvatio koliko je sati. Tesko se mirim sa tim sto je NBA postao ono sto je danas, bas ono zbog cega mi se gadi PL iako su pravila malo drugacija. A pre nekoliko dana u drugom sportu gledam istorijsku pobedu Klivlenda nad njihovim divizijskim rivalom Pitzburgom, gde je bilo uobicajeno da ih ovi nabiju stoka razlikom na Heinzu jer Klivlend pre meca skine gace. Arsenal ti je los primer. Em su bogat klub, em imaju tradiciju, em su iz Londona. To sto ih zajebu United, Chelsea ili City nije do tih timova nego zato sto su lose vodjeni dug niz godina. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: E da, umalo da zaboravim: ua zorex, podprecednik NBPA inace bas je kyrie irving potpredsednik nbpa xd Edited January 14, 2021 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ako cemo o gradovima, glede velicine trzista i atraktivnosti medju trenutnim NBA fransizama, stanje je otprilike ovako 1st tier - New York, Los Angeles 2nd tier - Miami, Frisco, Chicago, Toronto 3rd tier - Houston, Phoenix, Philadelphia, Dallas, Boston https://thebolditalic.com/don-t-call-it-frisco-the-history-of-san-francisco-s-nicknames-the-bold-italic-san-francisco-5c14348d49c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ne moze se 20+ dina repa izbrisati tako nemustom argumentacijom. Ako je za burazere iz kraja Frisco, i za mene je Frisco. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Word. Očekujem laganu pobedu večeras protiv šuplje denverske obrane, ali i quadruple double Jokića. Možda se Oubre probudi kada ukapira da ga čuva Millsup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 🔥🔥🔥 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, Radalek said: Arsenal ti je los primer. Em su bogat klub, em imaju tradiciju, em su iz Londona. To sto ih zajebu United, Chelsea ili City nije do tih timova nego zato sto su lose vodjeni dug niz godina. To je tacno i dolaze iz glavnog grada i zbog toga mi poredjenje nije na mestu, al sve te ekipe sa vrha dozivljavam kao Arsenal sto je bio u PL ligi poslednjih 15 godina dok nije skliznuo iz top4. Na takav odnos snaga sam vise ciljao. Tu su cistu da popune kvotu, a tesko da mogu do kraja. Dobro je za te fransize barem da dobace jednom do finala Konferencije. Nagledao sam se sezona van NBA gde ekipa koja mi nije omrazena gubi od ekipa koje su mi omrazene. Jednom ili dva puta u deset godina osvojice ekipa od koje se manje nadas da moze do titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 hours ago, Ta'veren said: To je tacno i dolaze iz glavnog grada i zbog toga mi poredjenje nije na mestu, al sve te ekipe sa vrha dozivljavam kao Arsenal sto je bio u PL ligi poslednjih 15 godina dok nije skliznuo iz top4. Na takav odnos snaga sam vise ciljao. Tu su cistu da popune kvotu, a tesko da mogu do kraja. Dobro je za te fransize barem da dobace jednom do finala Konferencije. Nagledao sam se sezona van NBA gde ekipa koja mi nije omrazena gubi od ekipa koje su mi omrazene. Jednom ili dva puta u deset godina osvojice ekipa od koje se manje nadas da moze do titule. Ipak su oni krivi za to sto su iskliznuli. I isto kao Knicksi, kad jednog dana u narednih 10-20 godina ih bude vodio neko sposoban ima da trce igraci kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Maxey i Milton deluju kao da su oni all star igraca a Simmons da je zalutao iz G league... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Hjuston se lepo drzi protiv Sparsa sa vecerasnjim Fiba LŠ timom, ali tesko ovde moze biti pobede. Derozan je krenuo da ubija mid u kljucnim momentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Well, call me surprised... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Jokic trenutno se nalazi na cetvrtom mestu po ukradenim loptama.Nerealna sezona za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Šta mislite, da li bi mogao do MVP nagrade ukoliko ostane u proseku na TD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 7 minutes ago, Green23 said: Šta mislite, da li bi mogao do MVP nagrade ukoliko ostane u proseku na TD? Lebron je isplakao MVP titulu za ovu godinu u momentu kad su proslu dodelili Janisu, kako god da odigra, dobice je. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Da je pravde dobio bi Jokić, ako Denver ode na bar 45 pobeda. Ako ne, onda Luka ili Lebron. I Embid sa Filom ima sjajnu sezonu za sada. Edited January 15, 2021 by MilošVB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 51 minutes ago, Green23 said: Šta mislite, da li bi mogao do MVP nagrade ukoliko ostane u proseku na TD? Naravno ali mora imati i timski bolji skor, bar 4 mjesto na zapadu. To bi bilo fenomenalno 13 minutes ago, MilošVB said: Da je pravde dobio bi Jokić, ako Denver ode na bar 45 pobeda. Ako ne, onda Luka ili Lebron. I Embid sa Filom ima sjajnu sezonu za sada. Sta ti to znaci da je pravde? Odigralo se 12-13 meceva tek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Znači da sam budala nenormalna koja ne može normalnu misao da sastavi. Htedoh reći, ako nastavi sa ovim igrama i Denver popravi skor bilo bi nepravedno da ne uzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Na kraju Salo Djordjevic ce ostati upisan zlatnim slovima kao jedini covek koji je uspeo da zaustavi Nikolu Jokica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nisi ni 50 puta napisao ovaj isti post. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 nije zgoreg ponoviti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 9 minutes ago, Mile1 said: Na kraju Salo Djordjevic ce ostati upisan zlatnim slovima kao jedini covek koji je uspeo da zaustavi Nikolu Jokica ne bi ga ni salo zaustavio da tada nije imao najviše kilograma još od petog razreda, pa su ga drali matori gasol i metuzalem skola 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nebitan je Miletov komentar, pišem iz Nikolinog ugla. Nadam se da je konačno shvatio koliko je period između sezona bitan. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts