Noćna mora B92 fantazera Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 5 minutes ago, Lukaku94 said: I jedan i drugi igrac su dva gubavaca sa 30% suta iz igre s tim sto Badi ima malo veci broj pokusaja.. Moja ekipa je nesto slabija sa asistencijama u poslednje vreme i to je jedini razlog zasto sam hteo Grejma, Badi mi je vise odneo nego doneo i mislim da imam dovoljan broj igraca slicnog kalibra( Klarkson, Dort, Geri Heris, Batum), potpuno je van pameti vetovati ovakav trejd.. Ako vec svi toliko cenite badija evo slusam ponude @ZvezdinhoMislim da si upravo pronašao trejd partnera i rešenje za tvoj problem. Ionako ti je ekipa puna plejmejkera, a možda čak i dobiješ igrača ispod cene. Očekujem barem da se zahvališ kad realizuješ trejd, ovo je 2. put da ti pomažem u 2 sezone. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Krajnje pedersi od strane svih vas koji ste vetovali(iskljucujem sisinja, on je forumaska pacovcina od koje se ocekuje da svaki trejd bude za veto - sem njegov naravno). Degli je sam priznao da je doveo ortaka na fantazi, a koliko vas se inace medjusobno inace poznaje? 1 komesar ponavlja trejd 3-4 puta, vraca igrace kom zeli i i dalje ostaje komesar a nama obarate nesto za sta je receno da je ok. Sami ste rekli da je realnije bez Dorta, tako je i uradjeno. Degli nemoj da si sisica. Ako si igrao sa sisinjom ne znaci da poprimas njegov karakter. Igramo do kraja pa makar ga obarali na svaka dva dana edit uostalom, sta fali. dobra je fora. bolja od pacovskog humora Edited February 11, 2021 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 5 minutes ago, maXa88 said: Krajnje pedersi od strane svih vas koji ste vetovali(iskljucujem sisinja, on je forumaska pacovcina od koje se ocekuje da svaki trejd bude za veto - sem njegov naravno). Degli nemoj da si sisica. Ako si igrao sa sisinjom ne znaci da poprimas njegov karakter. Igramo do kraja pa makar ga obarali na svaka dva dana ????????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lavrnja je prešao sa drugom da igra, oslobodio xpertu fransizu Svašta nešto se dešavalo a ovde ljudi namerno veruju, evo bOro sam priznaje da je trejd legit i da je iz zajebancije glasao za veto Sad ću ja iz zajebancije da ne nameštam tim do kraja pa me vi izbacite iz zajebancije Pa svejedno neće biti regulare Iz zajebancije Moreeee mamicu vam jebem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Znas ti dobro kome saljes PM da se glasa za veto. Ne pravi se blesav. Ovde prodje FA igrac za igraca sa drafta, a ne prolazi trejd dva igraca iz iste runde samo zato sto vam se diglo da to uradite. Degli jbt nemoj da me brukas. Bolje izadji ako numes da se zajebavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nije mi do zajebavanja maxo sve bi ih popalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 ja sam vetovao i kaosev /zvezdinhov i vaš trejd sa drugarom, jer su isti jedina razlika razlikica je što vi pokušavate drugi put da bezobrazno pokupite bericet za sebe a ovaj drugar vam valjda dozvoljava jer ste ga preporučili za ligu umesto da pazite da niko ne posumnja na šemu, vi još sns bahato napred pa posle ta dva puta bi vam vetovao da dajete lebrona za muskalu i marc gasola 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Meni je trejd ok, mislim da sam glasao allow ili nisam ni glasao, ne secam se. Onaj sa Dortom sam vetovao iako igram sa 'ostecenom' stranom sledece nedelje. Mozda vise cenim Grahama jer je prasio fino protiv mene pre 2-3 nedelje. 😄 Meni je ovaj trejd more legit od Clarke za Nurka, iako sam ja onaj koji je dao Clarka. 😄 Edited February 11, 2021 by Itachi Uchiha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Ja slao nekome, pa cele sezone nisam nikome poslao ni jedan PM povodom glasanja za trejd. Paranoja @maXa88 pocela da te hvata. Slao sam nekad, al to su bila davna vremena. Delgado Bora je pricao za Procketov trejd sa Lavrnjom kad smo ga 2.put iz zezancije oborili, kad ste i vi tad u tome ucestvovali isto jer se Procke osilio. Pozdrav Procke , nedostajes nam. Edited February 11, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 4 minutes ago, delgado said: Lavrnja je prešao sa drugom da igra, oslobodio xpertu fransizu Svašta nešto se dešavalo a ovde ljudi namerno veruju, evo bOro sam priznaje da je trejd legit i da je iz zajebancije glasao za veto Sad ću ja iz zajebancije da ne nameštam tim do kraja pa me vi izbacite iz zajebancije Pa svejedno neće biti regulare Iz zajebancije Moreeee mamicu vam jebem!!! izbacice te koliko večeras a ti možeš samo na sebe da se ljutiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Pošto je jasno da ovde ima ljudi koji sporije/slabije kapiraju, a u želji da ostanem jasan i ne budem pogrešno shvaćen, iz zezanja sam 2x glasao za Lavrnjin trejd od pre nekoliko sezona, koji je bio legit, ali je pomenuti tada zaslužio da bude driblan, zbog nekih svojih pređašnjih poteza. Što se ovog sadašnjeg tiče, ne da je za veto, nego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 7 minutes ago, đubrivo. said: ja sam vetovao i kaosev /zvezdinhov i vaš trejd sa drugarom, jer su isti jedina razlika razlikica je što vi pokušavate drugi put da bezobrazno pokupite bericet za sebe a ovaj drugar vam valjda dozvoljava jer ste ga preporučili za ligu umesto da pazite da niko ne posumnja na šemu, vi još sns bahato napred pa posle ta dva puta bi vam vetovao da dajete lebrona za muskalu i marc gasola Videli smo od hed ofisa lige da to tako treba i da prolazi. Sto nisi lobirao da se smeni komesar ako ti smeta? Ne secam se da si moralisao tad i da ti je smetalo (Osim ako nisi bio u b ligi. Onda izvini jbg) Borice Sta je konkretno za veto? Jel to sto igramo protiv tebe Edited February 11, 2021 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 7 minutes ago, đubrivo. said: ja sam vetovao i kaosev /zvezdinhov i vaš trejd sa drugarom, jer su isti Zasto si protiv mene uini, hteo si da ostanem bez 27 poena Lua I nije to samo moj trejd, nego i Xpertov, zajedno donosimo odluke vezane za trejdove. Edited February 11, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 6 minutes ago, đubrivo. said: Mali off topic sa trenutne teme , ali solidno se drzis protiv moje FA Eurocup ekip'ce Edited February 11, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 3 minutes ago, đubrivo. said: ja sam vetovao i kaosev /zvezdinhov i vaš trejd sa drugarom, jer su isti jedina razlika razlikica je što vi pokušavate drugi put da bezobrazno pokupite bericet za sebe a ovaj drugar vam valjda dozvoljava jer ste ga preporučili za ligu umesto da pazite da niko ne posumnja na šemu, vi još sns bahato napred pa posle ta dva puta bi vam vetovao da dajete lebrona za muskalu i marc gasola Nije, nego veTujes čisto iz tvojih ličnih interesa jer smo ti konkurencija za opstanak Mojne da se foliraS i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 5 minutes ago, đubrivo. said: ja sam vetovao i kaosev /zvezdinhov i vaš trejd sa drugarom, jer su isti jedina razlika razlikica je što vi pokušavate drugi put da bezobrazno pokupite bericet za sebe a ovaj drugar vam valjda dozvoljava jer ste ga preporučili za ligu umesto da pazite da niko ne posumnja na šemu, vi još sns bahato napred pa posle ta dva puta bi vam vetovao da dajete lebrona za muskalu i marc gasola Jedini razlog zbog kojeg sam glasao za allow Zveki-Ćaos trejda je zato što je Zveki uporan u nameri da se samoubije, pa zašto da mu to ne dozvolim. Pride je još pripremio jako obrazloženje. Ista situacija kao kad je Grof poklonio Nurkića weeb-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Aha dolazimo do tog dela da svako glasa kako kome lično odgovara a ne da li je overall prema svima pošteno i korektno Samo neko to napiše kao vini perfidno a neko je otvoren kao bOra jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 3 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Jedini razlog zbog kojeg sam glasao za allow Zveki-Ćaos trejda je zato što je Zveki uporan u nameri da se samoubije, pa zašto da mu to ne dozvolim. Pride je još pripremio jako obrazloženje. Ista situacija kao kad je Grof poklonio Nurkića weeb-u. Helooo, par postova iznad, video, nocasnja utakmica Klipersa.... Edited February 11, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 4 minutes ago, delgado said: Nije, nego veTujes čisto iz tvojih ličnih interesa jer smo ti konkurencija za opstanak Mojne da se foliraS i ti Zar to nije "legit" i normalno sa Wini-jeve strane ili bilo koje ekipe koja se bori za opstanak? Ja tu ne vidim nikakav problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 8 minutes ago, maXa88 said: Videli smo od hed ofisa lige da to tako treba i da prolazi. Sto nisi lobirao da se smeni komesar ako ti smeta? Ne secam se da si moralisao tad i da ti je smetalo (Osim ako nisi bio u b ligi. Onda izvini jbg) Borice Sta je konkretno za veto? Jel to sto igramo protiv tebe i tad sam glasao tri puta za veto, pisao 15 x?! postova na temu samo tebe boli patka kada se ne radi o tebi pa se ne sećaš 9 minutes ago, delgado said: Nije, nego veTujes čisto iz tvojih ličnih interesa jer smo ti konkurencija za opstanak Mojne da se foliraS i ti ne znam šta će mi pomoći dal imate loua ili brooksa, plus me zabole da li ispadam ili ostajem ako ne stignem u plej of. i kaos je isto kandidat i za b i za plej of hteo si da budeš bezobrazan sa drugarom na lageru i sad se ljutiš na sve druge a trebalo bi na sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 7 minutes ago, John Dies at the End said: Zar to nije "legit" i normalno sa Wini-jeve strane ili bilo koje ekipe koja se bori za opstanak? Ja tu ne vidim nikakav problem. nije legit niti je to slučaj vučić naučio narod da spinuje i sad su svi magistri na temu 12 minutes ago, delgado said: Samo neko to napiše kao vini perfidno a neko je otvoren kao bOra jbg džaba ti ta neotesanost i uostalom boli me patka meni ovde ni iz džepa ni u džep 25 minutes ago, Itachi Uchiha said: . 😄 Meni je ovaj trejd more legit od Clarke za Nurka, iako sam ja onaj koji je dao Clarka. 😄 i ovo sam vetovao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Uini lupa veto ko Hrushchov nekad u UN-u Jos samo fali cipelom kao on da udari veto Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 17 minutes ago, đubrivo. said: i tad sam glasao tri puta za veto, pisao 15 x?! postova na temu samo tebe boli patka kada se ne radi o tebi pa se ne sećaš ne znam šta će mi pomoći dal imate loua ili brooksa, plus me zabole da li ispadam ili ostajem ako ne stignem u plej of. i kaos je isto kandidat i za b i za plej of hteo si da budeš bezobrazan sa drugarom na lageru i sad se ljutiš na sve druge a trebalo bi na sebe Nemam ni lua ni bruksa To je maxa poklonio lua ... U pitanju je sasvim legit devonte hield trejd To što je vetovan to je druga priča. To što me poredis sa sns To je isto druga prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 5 minutes ago, Zvezdinho said: Uini lupa veto ko Hrushchov nekad u UN-u Jos samo fali cipelom kao on da udari veto odobrio sam makar 50% trejdova, mozda i vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 ovaj trejd je na granici, da nije izmedju dva ortaka verovatno bi proslo. nisam ni glasao drugi put. ovde ako se igraci ne poklope u promil onda uvek bude buke i ako se ne gleda neka sira slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts