LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 7 minutes ago, Zvezdinho said: I Dramond pod znakom pitanja. Preterase ga. Neka odmori THON ceka kao zapeta puska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 I meni odgovara da Drumm odmori, sto da ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 26 minutes ago, delgado said: I meni odgovara da Drumm odmori, sto da ne ! moze i oladipo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Moji juce bez izgubljene lopte Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 1 minute ago, maXa88 said: moze i oladipo Pa zdravlje je najvaznije pre svega 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 7 minutes ago, maXa88 said: moze i oladipo Nema ga bre Grof sta je ovo, ceo dan cekam njegovu analizu da znam sta treba da uradim a njega nema.... Nemoj bre Grofe da se samoubijas i B liga je za ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Ni espn nema srama, četvrtu tekmu propušta Sejo, i dalje mu drže dtd. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Grofe moze Drik Rouz za Beglija, nesto su mu smanjili minutazu, a i smanjili mu se statsi ko Ejtonu, a to nije dobro. Al cu da budem razchmnaren od strane Madjije zbog ovih povreda, ima da mi vrati duplo za Boban Covid 19 game za vreme PO prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 Nemoj da padas Grofe evo ti Pejton za Beglija, mali je zver za njega ja garantujem ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Lepo bi bilo da se vrate Embid i Simons. Svi su se uzeleli njihovih lepih igara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 'al su ovi moji postali fini neki... 1 ukradena Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Jad i beda je moja ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Zaboravih Thona da ubacim ali bio kesa. Irvingu jaje ispao ti drugar iz rotacije smatram tebe krivim za to pizdo. De de stefi bez kukanja za dz, Kd umalo DD, Alena usrao Jokic sto je ocekivano Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 U teoriji sam napravio trejdove koji bi me povadili iz govana, ali nisam znao da je Uchicha privatni psihijatar onog ludaka i da je tacno predvideo momenat kada ce konacno da flipne i batali kosarku. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 33 minutes ago, LayupFromTheMidget said: De de stefi bez kukanja za dz, Kd umalo DD, Alena usrao Jokic sto je ocekivano Do TDa. Nema veze, sve sam ih postrojio i zakazao trening rano ujutru da vidimo možemo li da oživimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 ne yanm kako je harden 37. na rateru, igra kao pik poyne trece - osrednjo - cetvrte runde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 (edited) 34 minutes ago, threepwood said: U teoriji sam napravio trejdove koji bi me povadili iz govana, ali nisam znao da je Uchicha privatni psihijatar onog ludaka i da je tacno predvideo momenat kada ce konacno da flipne i batali kosarku. Mislis dao sam ti igraca za dz i idemo napad na top 15 @stefan81888 da do tda lapsus, dobro se ti drzis jednostavno 5 Sabonisa (nadamo se ) tesko ko moze da izdrzi covek je 3 igrac lige (verovatno 2 kada ubace danasnju statistiku u rajter). To sto nemam blokade to je tek tragedija ali tu racunam da imam 3blk po mecu na IR pa cemo malo da se povadimo za mesec-dva, tragedija za Thonovu blokadu... Ako neko ima blk a trebaju mu poeni evo mu Pati Mils vrhunski puni ove sezone to sto treba da puni; ili Pejton ako hoces kvazi all around ucinak za 30 minuta Edited January 13, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mislis dao sam ti igraca za dz i idemo napad na top 15 @stefan81888 da do tda lapsus, dobro se ti drzis jednostavno 5 Sabonisa (nadamo se ) tesko ko moze da izdrzi covek je 3 igrac lige (verovatno 2 kada ubace danasnju statistiku u rajter). To sto nemam blokade to je tek tragedija ali tu racunam da imam 3blk po mecu na IR pa cemo malo da se povadimo za mesec-dva, tragedija za Thonovu blokadu... Ako neko ima blk a trebaju mu poeni evo mu Pati Mils vrhunski puni ove sezone to sto treba da puni; ili Pejton ako hoces kvazi all around ucinak za 30 minuta Ja se sve nešto držim dobro, te ne igra Kapela, te KD, sad ovo, a nikako da pobedim. 😄 Nema veze, idemo jako samo da jebeni espn vrati O igračima i palim mašinu da te sredim! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Polivaj @Magia Madjijo !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Kakav je ovo kurac, ne mogu da zamenim igrača jer su Toppinu volšebno skinuli OUT iako je lik odigrao samo prvu utakmicu u sezoni a nema najava da će uskoro na parket Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kakav je ovo kurac, ne mogu da zamenim igrača jer su Toppinu volšebno skinuli OUT iako je lik odigrao samo prvu utakmicu u sezoni a nema najava da će uskoro na parket Svima su to uradili pre par dana, evo i kod mene opet, verovatno i kod drugih. Neverovatan je ESPN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Pa nisu svima. Noćas sam hteo da uzmem neke igrače i vidim ne može, ja reko ajde rešiće se do jutra kad ono đoka iz potoka, a te igrače pokupili drugi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 11 hours ago, LayupFromTheMidget said: Nemoj da padas Grofe evo ti Pejton za Beglija, mali je zver za njega ja garantujem ! Ja dizem ulog i nudim Pejtona Treceg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 i ja se probudio u pola4 i nisam mogao da zamenim igraca jer kevin love nije imao out a DSF imao onda su pre 7 vratili kevinu out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts