nlavrnja Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Tu sam 😃 digao sam ruke posle poraza od grofa, to je definitivno kraj sezone za mene, da sam znao da igram protiv vas jos bih se i potrudio 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) 2 minutes ago, nlavrnja said: Tu sam 😃 digao sam ruke posle poraza od grofa, to je definitivno kraj sezone za mene, da sam znao da igram protiv vas jos bih se i potrudio 😃 Lavrnjo kako ide Maticu u toj ligi sto igras PO, jel i tamo chokira u toj yahoo lizi bez briga od 12 ili 14 ucesnika koliko li vas je vec Edited April 29, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Matic zamalo da udje u playoff. Zato da vidis Xperta kako nas rastura cim igra bez tebe, ovo u zivotu nisam video da neko ko toliko kida bude 2/3. po broju turnovera, ovo je vrv najefikasnija ekipa u istoriji fantasyja. Ziveh u ubedjenju da najbolje ekipe moraju da budu medju najgorima u to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) 43 minutes ago, nlavrnja said: Matic zamalo da udje u playoff. Zato da vidis Xperta kako nas rastura cim igra bez tebe, ovo u zivotu nisam video da neko ko toliko kida bude 2/3. po broju turnovera, ovo je vrv najefikasnija ekipa u istoriji fantasyja. Ziveh u ubedjenju da najbolje ekipe moraju da budu medju najgorima u to Lako mu da vas rastura kad ste mu omogucili da draftuje i Jokica ( nesto me pitao za njega kad je bio draft, ja sam mu rekao da je za mene Jokic pik br.1 na draftu) i Vucevica i jos vam uzeo Donovama Micela za kikiriki i bombone putem trejda (FVV). A i lakse je draftovati na 12 timova ili koliko vas vec ima. Znaci Matic i tamo chokirao, auuuuuu . Edited April 29, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Jesu li ovo na pomolu Lavrnjine mini-Maxi lige 😄 ? Zveki, spremas li se za veliko plejaut finale ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 znaci igra se superkup izmedju sampiona dve lige u avgustu? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 oubre i fvv nasli kad ce da jedu govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 18 hours ago, nlavrnja said: Matic zamalo da udje u playoff. Zato da vidis Xperta kako nas rastura cim igra bez tebe, ovo u zivotu nisam video da neko ko toliko kida bude 2/3. po broju turnovera, ovo je vrv najefikasnija ekipa u istoriji fantasyja. Ziveh u ubedjenju da najbolje ekipe moraju da budu medju najgorima u to A ne hvalis se da ces da igras finale protiv Eksperta? Ccc... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 @gggggggg Da znas da nam je ovo jinxersko djubre sjebalo Freaka. Ne znam ciji je Brogdon, ali isto moze da se obrati doticnom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Samo kukanje, a GTD obojica, igraju sledeci mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 (edited) Lele, pa znaci ja dajem Lavrnji pomoc protiv mog coowner-a ( iz ove lige) u finalu, muchki potez Lavrnjo Obavesten sam ko Kostunica Edited April 30, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 30 minutes ago, Zvezdinho said: pa znaci ja dajem Lavrnji pomoc protiv mog coowner-a ( iz ove lige) u finalu @Xpert ovaj te kanali i u ligama gde te ne izbacuje 😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Doduse, nema mu pomoci u finalu, Ekspert je brutalan. Covek nije izgubio vec 8 nedelja, i ukupno samo tri poraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 WoW... to je neka zatvorena liga, samo odabrani... Fantasy Superliga 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Kad ja igram polufinale daleko je od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 3 poraza? pa ja jedan poraz ako ne racunamo onaj od uinija i ovaj u poslednjem kolu od chaosa gde mi pola ekipe vec bila u mislima u playoffu a druga polovina u bolnickom krevetu. @nlavrnja strasno. odigrao covek minut...da je igrao 30 minuta imao bi 30 poena, 30 asistencija i 30 ukradenih kako je krenuo. a nece igrati ni veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 (edited) 52 minutes ago, nlavrnja said: @Xpert ovaj te kanali i u ligama gde te ne izbacuje 😃 Ladno me pitao sta kako i gde i ja mu rekoh bez da mi je rekao protiv koga igra. muchki potez. Mada dzabe ti protiv Jokica i Vucevica. Jokara i sinovi do pobede. Ne znam gde sam cuo ovu uzrecicu Pa sad cas sam ja ukanalio , cas on nije hteo da damo paket za Vestbruka pa nije doslo do trejda, ostalo je istorija da smo za 1 kategoriju otisli u B ligu. Ali prvo i osnovno ne mozes bez pika iz prve runde pola lige itd itd... Ako nista drugo tebe smo razchmarili u regularnom delu sezone i to bez Drama Edited April 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Haose,ubaci Brona,igra veceras. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 E jebem ti ozbiljnost lige kad se u tik SF-a pise o Lavrnjinim mini-Maxi ligama, Zvekijevom i mom plejaut finalu a sami ucesnici cute i ne prozivaju se 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 2 hours ago, delgado said: E jebem ti ozbiljnost lige kad se u tik SF-a pise o Lavrnjinim mini-Maxi ligama, Zvekijevom i mom plejaut finalu a sami ucesnici cute i ne prozivaju se 😛 Delgi, i moj klinac igra ligu od 12 timova i ubedljivo je prvi Doduse, samo je draftovao, ja mu "namestam" igrace , kupim sa fa i sl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Nikad gora / neregularnija A liga Samo toliko imam reci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 (edited) A gde je Natasha Draki sad, muchi me to, a gde je Draki sad joj joj joj joj Stvarno di je mlada , ovaj @Drakaris Edited May 2, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Cestitke @Dovla na odlicnom mecu, ipak je Doncic imao 4 umesto 5 tekmi a meni su svi bili zdravi. Sad finale protiv nbk i njegovih zveri koji je sam rekao da nije izgubio maltene nista ni u regularci. Ogromna je steta sto mi se Haliburton povredio, ali idemo dalje, borimo se pa sta bude. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Čestitke @Magia! Koliko god da je odigrao, ne može se protiv ovakvog Vestbruka.. a i ostali su ti bili odlični. To što kažeš.. zdrava ekipa, ja bez Lavina.. i eto, to je ta razlika. Sretno u finalu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Lavrnjo, cestitam sam sebi jubilarnu ko zna koju pobedu nad tobom... Zveki, jesi spreman da odmerimo snage pred b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts