Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad smo kod pravde pravedno bi bilo da Plamli odigra barem jos neki mec, imao je 5 ove nedelje igrace samo jedan, slicno i Kuzma imao je 3, odigrace samo 1. Zakljucak se sam namece, pravde nema.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
Posted

Vidis Zveki koliko si imao srece, ovu nedelju da smo igrali opasno bi te raschmarili

Dve kategorije jos na sve ovo nas vodi do velike sanse za opstanak, def/stl/DD u igri. 

Bice ovo jedan od ili najsrecnijih ili najtuznijih vikenda u zivotu

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Vidi  Delgi vi ste imali srece sto sam odlozio trejd Dramond i Bruks za Rendla jedno 6 dana pre gasenja Dramonda ( ubedio bi Xperta za taj trejd) jer mi je trebalo 4 meca Drama protiv Drakija i dobio sam 1 mec Drama. Sad bi bili gori od Tripa.

Ti uporedjujes neuporedivo, izgubili ste lepo, mada po meni dobro ste prosli jer ste trebali barem 8-4-1 da izgubite ( dobro izgubili ste 7-4-2).

Da sam bio kompletan ove nedelje ( barem 60 posto meceva da su odigrali Plamli i Kuzma) imao bi realne sanse ( ako nista drugo barem bi bilo interesantno)  jer i ovako osakacen sve mi za malo bezi Zorex. Sl.bacanja za 0.029 posto, 2 trojke, 2 blokade, 3 ukradene, 5. def skokova ( dovoljo je bilo da su Kuzma ili Plamli odigrali barem  jedan mec pa da bude izjednjaceno), 1 DD.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted

Lepo je rekao Grof da ce Stjuart da istisne Plumija iz rotacije kad se bude lomilo 😛  

Da niste vetovali postene trejdove za zdravog Kinga bio bih u mnogo boljoj poziciji (da ne pricamo da se King nije sjebao, tad bih jurio plejof) , ali i ovako imamo kakve-takve sanse sto je ipak nesto da se isprate potencijalna poslednja 2 dana bivstvovanja u ligi posle 9 godina.

Ajmo ajde svi u napad!  Weselin Metjuz 4 stila vcrs, Ben 5 trojki! 

Posted (edited)

Bole te paja, lepo ces posle da Jokicem da igras PO, a sledece sezone mozes kod Drakija, ili kod samog s.. ovaj Lukakua.

Edited by Zvezdinho
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Itachi Uchiha said:

Odmah da kazem da sam namerno poizbacivao igrace za danas i sutra, da ne dodje do zabune. 😄

Ali sta ti je cilj? Najbolje sto moze da se desi je da dobijem 11 - 2 i i dalje se ne menja nista na tabeli?

Posted

Madjijo, da sam ja na tvom mestu ja bih poizbacivao sve igrace. Stefi te realno ne moze stici, a od TOP4 ekipe bi isao na Uchihu ili gggg-a koje su nacete povredama i plus izbegavas Stefija, Boru i Chaosa do finala.

Posted
2 minutes ago, delgado said:

Debeli, mogao bi i ti da izbacis neke igrace veceras.

Zar nije humano ostaviti u ligi ovakve kraljeve kao sto smo Maxa i ja

Kako je Delgi, jel se spremate za veceras? Steta je sto niste sacuvali jos neku izmenu u rukavu, mogli ste nesto uloviti veceras, a sada ide period zlatnih igraca sa FA koji donose dobre statse.

Posted
1 hour ago, Drakaris said:

Madjijo, da sam ja na tvom mestu ja bih poizbacivao sve igrace. Stefi te realno ne moze stici, a od TOP4 ekipe bi isao na Uchihu ili gggg-a koje su nacete povredama i plus izbegavas Stefija, Boru i Chaosa do finala.

Mislim da malo sta zavisi od maseg duela. Ja izbacio/neizbacio igrace dobijam sa 10/3 ili 11/2, tako da mnogo vise zavisi od ostalih meceva.

Ja se nadam da udjem u prva 4 ali s obzirom da je to bas tesko onda ce biti zajebano svakako, ne vidim neku posebnu razliku u tezini da li bio peti,sesti ili sedmi.

1 hour ago, Itachi Uchiha said:

Da gurnem tebe na 5. mesto. 😄

Onda ubacuj nekog da ti sjebe ft% 😄

Posted
22 minutes ago, Magia said:

Mislim da malo sta zavisi od maseg duela. Ja izbacio/neizbacio igrace dobijam sa 10/3 ili 11/2, tako da mnogo vise zavisi od ostalih meceva.

Ja se nadam da udjem u prva 4 ali s obzirom da je to bas tesko onda ce biti zajebano svakako, ne vidim neku posebnu razliku u tezini da li bio peti,sesti ili sedmi.

Tesko je da ces u TOP4, to je skoro, pa rezervisano za Chaosa. Zao mi da nasednes na foru Uchihe, zeli namerno da te posalje na jace timove, a on da ima autoput. Ima razlike, jer ako budes bio peti, ides najverovatnije na Matica, koga kapiram da bi dobio, pa onda sledi Chaos, Boro/Stefi, pa finale. Prejak raspored je to. Ovako bi isao na Miska koji doduse ima malo jacu ekipu, ali to je nista posebno ako imas u nastavku Uchihu i gggg-a koje su opasno nacete povredama, posebno ovaj drugi. A imas sansu da naletis i na Uinija bez Hardena.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
22 minutes ago, Drakaris said:

Tesko je da ces u TOP4, to je skoro, pa rezervisano za Chaosa. Zao mi da nasednes na foru Uchihe, zeli namerno da te posalje na jace timove, a on da ima autoput. Ima razlike, jer ako budes bio peti, ides najverovatnije na Matica, koga kapiram da bi dobio, pa onda sledi Chaos, Boro/Stefi, pa finale. Prejak raspored je to. Ovako bi isao na Miska koji doduse ima malo jacu ekipu, ali to je nista posebno ako imas u nastavku Uchihu i gggg-a koje su opasno nacete povredama, posebno ovaj drugi. A imas sansu da naletis i na Uinija bez Hardena.

Pa nemam ja sta da nasednem ili ne, jako malo zavisi od mene. Cak i da izbacim sve igrace zavisi od drugih na kom cu mestu zavrsiti.

Posted
2 hours ago, Drakaris said:

Ma dajte ljudi ko da je bitno na koga ko ide u PO.. kapiram već se svi znate godinama, pa vam je zato možda zanimljivije da birate na koga ići.. ali iz mog iskustva, zna se da u PO svako svakog može dobiti.. dovoljan je samo jedan povređen igrač, i sve se može okrenuti.. 

Mislim ono, tu sam sa vama tek drugu godinu i ne pridajem ovoj ligi toliki značaj još uvek.. možda budem kroz koju godinu.. mnogo više pažnje pridodajem svojoj ligi, gde igram sa svojim ortacima evo jubilarnu desetu sezonu 🎉

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...