Mile1 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 drakce daj neke skripte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 6 minutes ago, Mile1 said: drakce daj neke skripte Ja nemam skripte Mile, ja pisem knjige. Ne moze to da se stigne da se nauci za dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 27 minutes ago, delgado said: Spremio sam ga kao doktorsku disertaciju, sanse nemate Ja jos uvek držim cas radim.... mozda se probudim sat dva pred draft 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 41 minutes ago, maXa88 said: - tebraaa moramo uzeti kantera u 12 rundiii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 41 minutes ago, maXa88 said: @stefi evo smara me degli. spremio skripte za svoj prvi samostalni draft. Nabrijan je do jaja, vec danima samo o draftu prica. Bukvalno kad udjem u toalet u ogledalu vidim njega kako kaze- tebraaa moramo uzeti kantera u 12 rundiii Kanter u XII rundi nego sta. Bez Enesa nema sampionskog tima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 A ko zna, Nurkic je injury prone igrac. Kanter zna da bude fantazi sila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Sve razmisljamo isto i o fantaziju, i o nba-u i o zivotu ja i moj brat Drakaris grofe, ostavi mi u inbox kontakt -fejs najbolje , na mssngr na forumu ili tebi ja, moramo mi da diskutjemo na dnevnom nivou o nekim stvarima imas genijalan IQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 51 minutes ago, maXa88 said: @stefi evo smara me degli. spremio skripte za svoj prvi samostalni draft. Nabrijan je do jaja, vec danima samo o draftu prica. Bukvalno kad udjem u toalet u ogledalu vidim njega kako kaze- tebraaa moramo uzeti kantera u 12 rundiii Ispoštuj čoveka i uzmite Kantera, evo ja ću da ispoštujem Mileta i uzmem Makolumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 26 minutes ago, delgado said: Kanter u XII rundi nego sta. Bez Enesa nema sampionskog tima! ako ovako blefirate i na kartama, teško vama. ovo vrišti uzimamo ga u 6-7 rundi ali napisacemo 12, pa niko neće da ga digne pre 10e a tad smo već u meksiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 1 hour ago, Drakaris said: Ja nemam skripte Mile, ja pisem knjige. Ne moze to da se stigne da se nauci za dan. Ne valja ni da naucis napamet celu knjigu, onda ces da padnes ispit. Moras sa razumevanjem da naucis samo najvazniji deo i da improvizujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 7 minutes ago, đubrivo. said: ako ovako blefirate i na kartama, teško vama. ovo vrišti uzimamo ga u 6-7 rundi ali napisacemo 12, pa niko neće da ga digne pre 10e a tad smo već u meksiku Maxa se ove godine konacno ne pita ni jednu rundu, sto je veliki pomak u odnosu na sve prethodne draftove. Veruje mi u potpunosti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 14 minutes ago, đubrivo. said: ako ovako blefirate i na kartama, teško vama. ovo vrišti uzimamo ga u 6-7 rundi ali napisacemo 12, pa niko neće da ga digne pre 10e a tad smo već u meksiku Nije los da podigne PPM tu negde 7-8 runda i par skokova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Uzeću ga ja pre toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Ako ti bas toliko treba da me razbijes u PPM ti uzmi sta da radim, pre mi je mnogo rano da ga uzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Legit DD igrac, ispod radara. Treba pokusati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 1 minute ago, Zvezdinho said: Ako ti bas toliko treba da me razbijes u PPM ti uzmi sta da radim, pre mi je mnogo rano da ga uzmem. Zems, skripta!!!! Ili neku dobru app da vidim transfere posto Roto ne fercera:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 12 minutes ago, delgado said: Maxa se ove godine konacno ne pita ni jednu rundu, sto je veliki pomak u odnosu na sve prethodne draftove. Veruje mi u potpunosti! Ne verujem ti nista ali imam titulu tako da opusteno pratim i cekam da tresh tokujem kolege fantazere. nema uinija i dalje. sta mu se desilo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Nemaju sanse protiv ovih naprednih skripti. Mogu svi da se kurce, ja sam sve ovo prokopao, odredio prioritete, potcenice nas svi posle drafta, al ce uskoro biti guzenje jos kad ti budes kopao tvoje FA iskopine i ja moje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 (edited) 13 minutes ago, John Dies at the End said: Zems, skripta!!!! Ili neku dobru app da vidim transfere posto Roto ne fercera:D Skripta je na A4 papiru, ucenje sa razumevanjem, a ne sve napamet iz knjige i snalazenje kad ti neko kao na primer tvoj bivsi coowner uzme igraca ispred nosa, imam osecaj da ce opet to da mi uradi. Edited December 19, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 12 minutes ago, delgado said: Nemaju sanse protiv ovih naprednih skripti. Mogu svi da se kurce, ja sam sve ovo prokopao, odredio prioritete, potcenice nas svi posle drafta, al ce uskoro biti guzenje jos kad ti budes kopao tvoje FA iskopine i ja moje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Stigao je konačno i taj dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Sledece 2 nedelje su kljucne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Sledece 2 nedelje su kljucne !!!Zveki Zveki, nećeš da pomogneš Zemsa koga je izdala sreca Sent from my SM-G980F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Bolje pitaj Madjiju on je sad bolji od mene za draft. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 nije sad nego je uvek bio bolji 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts