Chaos Is Me Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jebao mi je Jokić mater, sam prevrnuo 3, 4 kategorije tako da sam na kraju pretrpeo nezasluženo visok poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kako jovanjica tek 19? covek ima legit po tim. sto kaze Voja krstarica u lionhartu Prvo ce da nas bije. posle ce da nas karaaaa :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Jebao mi je Jokić mater, sam prevrnuo 3, 4 kategorije tako da sam na kraju pretrpeo nezasluženo visok poraz. Haose jel oces nazad Lua ? Jel se spremas za sudar/derbi titana Doduse mi smo Otpisani unapred😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Jebao mi je Jokić mater, sam prevrnuo 3, 4 kategorije tako da sam na kraju pretrpeo nezasluženo visok poraz. Da li je nezasluzeno ili ne pitanje je, sve u svemu dobra nedelja za tebe ubacio si 600p ja bih bio zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 sranje od nedelje i nekako pobeda. izvukla me najbolja nedelja u karijeri roziera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 37 minutes ago, gggggggg said: sranje od nedelje i nekako pobeda. izvukla me najbolja nedelja u karijeri roziera. Janis osim sto je uzeo TD, sutira slobodna kao da je kvalitetan bek suter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Teska nedelja iza nas uz dosta oscilacija u igri, protivnik je bio na visokom nivou, na kraju ipak zasluzena pobeda bitna za sampouzdanje ekipe, Nikola kapitenski vuce ovaj tim, u drugom delu sezone imamo nesto laksi raspored I ocekivanja su da zavrsimo u top4 a to ce u mnogome zavisiti bas od sledeceg duela ocekuje nas izuzetno tezak I bitan matchup.. Jokara i sinovi do pobede Edited February 15, 2021 by Lukaku94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 40 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Janis osim sto je uzeo TD, sutira slobodna kao da je kvalitetan bek suter. vezbali smo izmedju nedelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Ali kakav poetic dzastis da su Drakija resili Plamli i Horford likovi koje je najvise omalovazavao i pokusavao da im smanji vrednost na trzistu Edited February 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 3 hours ago, Zvezdinho said: Haose jel oces nazad Lua ? Jel se spremas za sudar/derbi titana Doduse mi smo Otpisani unapred😕 Kompletan si i u dobroj su ti formi svi, a ja bez Jruea koji sam osvaja stl kategoriju inače. Ako si ti otpisan, ja sam već prežaljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kazu drum od vecera opet u startnoj. grofe znas li nesto o tome? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Kompletan si i u dobroj su ti formi svi, a ja bez Jruea koji sam osvaja stl kategoriju inače. Ako si ti otpisan, ja sam već prežaljen. Kuzma ce da eksplodira sad ga AD ne igra, Wall igra protiv Vashingtona, Dramonda spremaju za trejd u Toronto, KAT ti se vraca, o Micelu da ne govorimo. U principu najebao sam,bice ovako nesto : Morace Jokic iz Detroita da pogura. Edited February 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 I pored novog peha iz nedelje u nedelju ( navikli smo vec) mogu samo da porucim : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A moze i ovo : Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Napred Jarett Allen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 2 hours ago, Lukaku94 said: Teska nedelja iza nas uz dosta oscilacija u igri, protivnik je bio na visokom nivou, na kraju ipak zasluzena pobeda bitna za sampouzdanje ekipe, Nikola kapitenski vuce ovaj tim, u drugom delu sezone imamo nesto laksi raspored I ocekivanja su da zavrsimo u top4 a to ce u mnogome zavisiti bas od sledeceg duela ocekuje nas izuzetno tezak I bitan matchup.. Jokara i sinovi do pobede delgado 2.0, spremaj se za sledecu nedelju, ove nemas sta da trazis svakako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Zeller na trade bloku, najpre tražim SGa. Nemojte da mi šaljete bezveze ponude, čovek je top50 igrač od povratka iz povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: Zeller na trade bloku, najpre tražim SGa. Nemojte da mi šaljete bezveze ponude, čovek je top50 igrač od povratka iz povrede. Uplasio si se da ce Dramond u Hornetse Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 7 minutes ago, Zvezdinho said: Uplasio si se da ce Dramond u Hornetse Ne nego nemam SGa a imam 4 centra i 4 PFa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 odlozeno spurs - pistons za sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 I Blake-a ugasili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 mozda ce kod druma u startnu postavu za veceras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 7 minutes ago, maXa88 said: mozda ce kod druma u startnu postavu za veceras Ma rekao Zveki da ce Alen decko iz Bkn da mu greje klupu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Pa grejao je, dok nisu resili da Drama trejduju* sto se znalo da ce da se desi). Ko hoce nesto da ponudi za Drama slobono nek saljen PM, a moze i za ostale igrace isto. Edited February 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ma rekao Zveki da ce Alen decko iz Bkn da mu greje klupu... grejace im obojici. rekose na rotu da drum ganja po 42 minuta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts