Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Zvezdinho said:

Da krenem i ja malo vasim stilom :

Da sam samo Vuda uspeo da uzmem u 3.rundi ko sto sam hteo mislim da bi imao Top3 ekipe, nego uze ga Dovla i sad nece da ga trejduje nikome :classic_sad:

Ja hteo da ga dignem kao kao drugog pika sa 37 pozicije ali nisam mogao da propustim SGA... Imao sam potom  44og ali Dovla je bas bio bRezobrazan 😴

Posted (edited)

Mozda trejduju Siakama u Hou pa mozda bude dobra odluka.

Taktika kiselo grozdje, bice Vud dobar i ako Sika lepak ode u HOU.

Edited by Zvezdinho
Posted
1 minute ago, Zvezdinho said:

Mozda trejduju Siakama u Hou pa mozda bude dobra odluka.

Ja se pre nadam da Brada pošalju u Brkln,  zato sam i birao Lverta...

Posted
2 hours ago, đubrivo. said:

vidi se da si delgadov i maksin drugar

pa pola ekipa nema konkurenciju ako ih posluzi zdravlje. 

btw otto porter i batum je bas zajebana kombina, srecno

De si  uini? koja je fora promenom nicka?

btw

mislis da je julius zajeb?

Posted

Sta da se radi, imamo 3 DD igraca, jedan od njih je i TD, moze da pravi DD i sa A i sa skokovima. A sto je najlepse, obezbedili smo jacinu i u asistencijama, a jaki smo i u skokovima. Bacanja ce da trpe, blokade nece biti kao prosle godine sa Hasanom  i Obrvom, ali ce biti solidne, Hasan ce i u SAC biti verovatno 2+blk igrac. FG% ce biti raznolik i generalno tu nema pravila, ima solidne municije i asistencija sa njima u vidu bekovske linije Graham-Lou Williams-K.Nunn-KCP, a tu su i kradje gde su dobri lopovi Tedi (i za OFFREB) i KCP. Hailburton je Maxina kocka, svakako cemo kopati vise nego ikad, Leri Nens je tu neki PF/C koji uzima minute iza startera na tim pozicijama i dobar je izvor skokova, moze i blokade, moze nekad za zabode DD i hustle statse. Cam Johnson mi se svideo kako igra u bablu , a Miles Bridges je isto neki krilni projekat mada u Sarlotu ima dosta zanimljivih igraca pored Devontea i njega -> Rozier, LaMelo Ball, PJ Wsh, Hejvord sad tu moze imati dobre statse kad je dosao...  Ali, videcemo, svakako je kocka i on. 

Vec u startu prejak mecap sa nbkom koji ima Giannisa, CPa, Brogdona, Hejvorda, Rozira, Kolinsa -> Svidja mi se kako je draftovao. Tu su i Mo Wagnerica, OG madafaka i TT mada mora se priznati da je ovo potencijalna bolnica u najavi. Vec ima 3 DTD-a.. Mada imamo i mi 2.

Posted (edited)
4 minutes ago, Drakaris said:

Sta mislis kakvu ce taj kenard imati produkciju u Klipersima pored 10 ljudi koji zele loptu? Ja kazem ni blizu onu u Detroitu.

Neka metne 2 trojke i meni dovoljno taman da bude bench mob uz milsa i rodni hoda ekipa dajemo po 2 trojke i nista drugo ne radimo.

Doduse hood ce da bude starter do srpske nove godine samo neka udje u ritam.

white dobio kintu sa tim i nisam odusevljen bolje bi igrao da su ga disrespectovali. Ali dobro imace 30 minuta sada sigurno. Debeli lma igra za pare i poslednji jaci kratki ugovor tako da ocekujem boom od njega pa makar ga uvalili bostonu ili majamiju

Edited by LayupFromTheMidget
Posted
10 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Ocekivao sam vise waivera ono samo 1.
Dobrodosao JJ pa da me nateras da oteram nekog preko trejda pre povratka ovog 2.

Ako nastavi u memfis formi za 20 minuta ima da napravi lom.

Dobro me podseti da uzmem igrača sa FA, hvala. 😄

Milion PFova imam ali nema veze. 

Posted

Kazi Chaose sta trazis nikad ja ne nudim, uvek da vidim koliko vlasnici cene svog igraca i da li se to uklapa u moju procenu
@Stefi uvek tu da pomognem, nema nista za danas sem ovog bagavog Wanamakera; 
Solidna strategija bore ali svi ti sem mozda dana kurcu vrede.
Inace ima jos solidnih na FA, ubacio 30 na watchlistu samo anderson i ova 2 mojih dignuti.

Posted

Mene cudi kako je Borivoje ovako bacao i uzimao Andersona, ja sam se mislio dal da ga uzmem, al nisam znao koga da bacim. Ne valja ni to kad ti je takvo stanje u timu.

Posted
24 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Kazi Chaose sta trazis nikad ja ne nudim, uvek da vidim koliko vlasnici cene svog igraca i da li se to uklapa u moju procenu

Ne znam brt, igrači su ti ili krševi teški ili znatno bolji od Kennarda. Možda neki paket da napravimo, gde bih ja ciljao WCJ.

Posted
6 minutes ago, Zvezdinho said:

Maticu sta trazis za WCW=a, mada mi se vise trejduje onaj drugi igrac , znas koji al ajd.

WCW je nestao pojeo ga WWE, ovo je gospodin WCJ. Imas ukusa 2 mlada igraca koji bi trebalo da naprave korak napred ako se opet ne sjebe WCJ.
@Chaos nikakvi paketi, ja gledam da otvorim mesto do sredine januara kada ocekujem ova 2 gospodina da se vrate a ozbiljno verujem u Josha Jacksona vratio se kuci, hvali ga trener poceo 3 da daje. Sve sto meni treba 3&stl, jak ppm. 

Posted

zna boro šta radi, kyle anderson će da bude vrlo dobar fantazi asset dok god je JJJ u autu

mada, ne mogu da pobrojim sve situacije u kojima je prethodnih sezona bio ćorak za 20-25 minuta ali sad je pre-seazon krenuo silovito, možda se promenio

• Like 1
Posted
3 minutes ago, đubrivo. said:

zna boro šta radi, kyle anderson će da bude vrlo dobar fantazi asset dok god je JJJ u autu

mada, ne mogu da pobrojim sve situacije u kojima je prethodnih sezona bio ćorak za 20-25 minuta ali sad je pre-seazon krenuo silovito, možda se promenio

Nije njemu JJJ problem vec i Winlow koji rade sve sto i ovaj samo bolje.
Imace svojih 5/6 reb uz po koji stocks dok se ne vrate ova 2; Ima jos bolji fantazi aset iz memfisa ali i on je ne-suter pa mi nije trebao..
@Zveki nisam ispratio storylineove od Sumerslama tak da nemam pojma 😄 ako izadje vest bacim pogled

Posted (edited)

Gledao si Mandolorijana valjda ?  Sta je ovo Boro spicio xy izmena  a stoji mu  0 izmena, evo vidim i Stefi uzeo Morisa a stoji  0/5. Sta je ovo ???

Stefi polako s te izmene i onako imas vise igraca koji igraju.

Edit: Izgleda nikome ne racuna izmene, sta se ovo desava ??? Gde ste bili s tim kad mi je bilo malo 14 izmena:lol_2:

Edited by Zvezdinho
Posted

Jok ne lozim se na StarWars 😄
Izmene se ne racunaju dok ne pocne kolo, bilo je i prosle godine kada je neko dignuo 3/4 igraca na startu.
Zato je bora uzeo sve sa OUTom da iskoristi 4 slota, samo se to radilo na draftu tu su padali igraci dosta, White nema sta da trazi na kraju 9 runde 😄

Posted
5 minutes ago, Zvezdinho said:

Gledao si Mandolorijana valjda ?  Sta je ovo Boro spicio xy izmena  a stoji mu  0 izmena, evo vidim i Stefi uzeo Morisa a stoji  0/5. Sta je ovo ???

Stefi polako s te izmene i onako imas vise igraca koji igraju.

Edit: Izgleda nikome ne racuna izmene, sta se ovo desava ??? Gde ste bili s tim kad mi je bilo malo 14 izmena:lol_2:

mislim da je svake sezone pre početka prve tekme tako. možeš da menjaš kol'ko 'oćeš

6 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Nije njemu JJJ problem vec i Winlow koji rade sve sto i ovaj samo bolje.
Imace svojih 5/6 reb uz po koji stocks dok se ne vrate ova 2; Ima jos bolji fantazi aset iz memfisa ali i on je ne-suter pa mi nije trebao..
@Zveki nisam ispratio storylineove od Sumerslama tak da nemam pojma 😄 ako izadje vest bacim pogled

pa dobro, cenim da mu je dosta ako isporuči svoj versatility za nedelju - dve, tj par duela. posle može da ga baci

plus je nakrcao sve igrače koji su out, skuplja ih boro k'o veverica lešnike :lol_2:

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...