Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)
18 minutes ago, đubrivo. said:

nije sad nego je uvek bio bolji 🙃

Ma kakvi bolji, najbolji je od sviju nas.

Fantazeri , fantazeri 

ajmo svi u glas,

Madjija naš je

najbolji od nas.

Fantazeri , fantazeri 

ajmo svi u glas,

Madjija naš je

najbolji od nas.

@nlavrnja dobar si covek, vidis da sam slab sa draftovanjem, nemam pojma , cak se i dobri uini sprda S mene, daj ako moze namesti  mi tamo nekog TOP4 pika na draftu ( dobro moze i 5. da uzmem Dejvisa i posle ga preprodam Delgadu za pola njegovog tima). Ili ako bas ne moze to daj onda tamo neki 21. ili 22. pik.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted

ne sprdam se s'tobom, samo kažem da je mađija opasan drafter. bio je prošle sezone par mesta ispred mene, skidao mi ajdebaju, treja koji je ružan, pj washingtona i još nekog taman u rundi koju sam projektovao

• Thanks 1
Posted (edited)

Treja je uzeo jer sam ja utripovao da ga je Vulfio uzeo pre mene, i ako mi je stojao na queue-u. Al dobro nema veze,nije bio los ni Batler plus prosla sezona se i onako ne racuna zbog korone al moze da se iz nje  vidi ko je opasan igrac.

Ja nisam  i zbog toga pitam lavrnju da sredi tamo nesto kod espn-a ko moze, moze i 21.pik ili 22. ne zalim se.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)
19 minutes ago, Drakaris said:

Opasan drafter, a uzme Gordona u drugoj rundi, lol

Kasnije se izvukao sa 10 blokada Poeltla i izbacio bolji tim 😄

Opasan je , tu nema dileme, samo dzabe mu to u PO kad slabo bira dobre FA, ja uzmem Bobana i on sam pocepa njegovih 10 igraca u Top 50 player ratera.  A i volim da pomazem ljudima pa bacam dobre FA jel mi je gust da nadjem  jos bolje a i da pomazem drugim ekipama, to Maksa posle sve pokupi jer zna da koga ja dropujem da je dobar igrac.

Edited by Zvezdinho
Posted
8 minutes ago, Gaga said:

Srecan drsft dan svima,zveki,da pobedis,nemoj da me brukas vise,delgado u D ligu,djubrivo je stajsko uvek bilo.

Srecan draft Gago i tebi i da uzmes dobrog igraca u 1.rundi.

Posted (edited)

Braco prijatelji drugovi, pomozi Bog!!! evo i mene da vam se predstavim i poželim lep draft. Delgadov bivsi cimer i buduci kum, veliki fan Nikole Jokica

Ziveo NBA

Edited by Lukaku94
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...