Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako nestane struja , radi telefon:lol_2: Samo na vreme napuni mobilni da ne ode baterija.

Sklepah sad neki spisak, nikad manje vremena nisam posvetio, bice kuku lele kad bude bio draft.

Edited by Zvezdinho
Posted
36 minutes ago, Zvezdinho said:

Ako nestane struja , radi telefon:lol_2: Samo na vreme napuni mobilni da ne ode baterija.

Sklepah sad neki spisak, nikad manje vremena nisam posvetio, bice kuku lele kad bude bio draft.

Salji spisak.... da te ne bije maler :classic_tongue:

Posted (edited)
6 minutes ago, John Dies at the End said:

Salji spisak.... da te ne bije maler :classic_tongue:

Uzmes Vestbruka i miran si. Sta ce ti da desifrujes moje hijeroglife. Ovako uzmes ovoga i posle biras sta oces.

Edited by Zvezdinho
Posted

Za Vestbruka rekose da nece igrati uopste b2b meceve, njemu draft vrednost znacajno opada. Ne planiram da ga uzimam uopste ove godine, jedino ako padne do 19-20.

Posted (edited)

Draki jel biras Lebrona u prvoj rundi, neces valjda da izdas, dzaba avatari dzabe sve ostalo.

A Vestbruk je prelezao  koronu, tako da ima antitela, tako da mu je to plus  za 1.rundu drafta.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted

ZNaci 5 dana po 8 sati ucenja o Terminalima i Banking sistemima nas 10 preko Webex meetinga, pa puca svima konekcija, trpaju nas nekim informacijama, radimo testove, vatam beleske, prelazim malo s laptopa na fon u zavisnosti gde baguje ShareScren... Pregoreo mi je mozak, a vidim da su i drugi prilicno iscrpljeni. NIsam stigao nista da pipnem, ali sam zapisao prvih 12x20=240 Imena, sad pisemo jos 100-200 ostalih koji bi mogli da se probaju u poslednjim rundama. Bitno je da imam vreme da se mentalno odmorim od posla i pripremim skripte za Maxu za svaki slucaj. Bar necu raditi za vreme drafta i moci cu konacno da pokidam draft. Ovo spremam ozbiljnije nego bilo sta u zivotu.

Posted
9 hours ago, Zvezdinho said:

Uzmes Vestbruka i miran si. Sta ce ti da desifrujes moje hijeroglife. Ovako uzmes ovoga i posle biras sta oces.

Tako nekako ce i biti ( nemam bukvalno dan slobodno )... I B liga je za ...  😄

Posted

60 sekundi. Mada, ja mogu i za 30 sekundi, ali nekome treba vise da se skoncentrise.

4 minutes ago, đubrivo. said:

trebalo bi da je 45sec

To je ukinuto pre dve godine

• Thanks 2
Posted (edited)

Vi ste beše uspeli da resetujete raspored ko s kim igra? Ajde pošaljite na pm kako se to radi.

edit: resetovao, ne treba

Edited by djole
Posted

@stefi

evo  smara me degli. spremio skripte za svoj prvi samostalni draft. Nabrijan je do jaja, vec danima samo o draftu prica. Bukvalno kad udjem u toalet u ogledalu vidim njega kako kaze- tebraaa moramo uzeti kantera u 12 rundiii

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...