drgnk Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 "If you squeeze my lizard I'll put my snake on you..." 🤣 🤣 🤣 2
Klotzen Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 Bilo je već par nastupa navijača pa da ispoštujemo "fudbalsku himnu" : Da ne bude hiljadu puta viđeno ovo je na prijateljskoj utakmici u Sidneju što daje dodatan plus u oceni.
drgnk Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Just now, urosg3 said: kako vam se dopada ovaj omaž osamdesetih? Nikad ne bih prepoznao Alison, žena se prepolovila. Osamdesetih nije mogla da prođe kroz vrata. 🤣 Ipak, svaka čast na sadašnjem izgledu i stilu. 👍 👍 👍 A što se tiče izvođenja, iskreno, imala je i svetlijih trenutaka. Ova pesma ne leži njenoj boji glasa.
urosg3 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 1 minute ago, drgnk said: Nikad ne bih prepoznao Alison, žena se prepolovila. Osamdesetih nije mogla da prođe kroz vrata. 🤣 Ipak, svaka čast na sadašnjem izgledu i stilu. 👍 👍 👍 A što se tiče izvođenja, iskreno, imala je i svetlijih trenutaka. Ova pesma ne leži njenoj boji glasa. Lepo primećeno ne leži. Ali orkestar, iako osakaćen je savršen 🙂 Svejedno za Alison i pesmu imam posebnu emociju.
drgnk Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Just now, urosg3 said: Lepo primećeno ne leži. Ali orkestar, iako osakaćen je savršen 🙂 Svejedno za Alison i pesmu imam posebnu emociju. Izvinjavam se na off topic-u, samo da dodam da njoj više leže ovakvi jazz standardi i slična jazzy style muzika. Nešto ovako na primer: Ovde briljira. 👍 👍 👍
urosg3 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 41 minutes ago, drgnk said: Izvinjavam se na off topic-u, samo da dodam da njoj više leže ovakvi jazz standardi i slična jazzy style muzika. Nešto ovako na primer: Ovde briljira. 👍 👍 👍 kad smo kod toga odslušao sam Joss Stone na Nishvilu nije loše za bosonogo devojče : 1
Klotzen Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Nepoznati barmen negde u Irskoj : Šta reći osim da sam sa uživanjem odslušao iako nije moj fah. Svaka čast gospodinu, ako ikad budem u Irskoj ovaj pub će biti obavezno posećen pa makar bio bogu iza nogu. 1
Klotzen Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 (edited) Kraljica pop-a se kandiduje za kraljicu metala ? Edited January 4, 2021 by Klotzen 3
Klotzen Posted January 11, 2021 Author Posted January 11, 2021 Jedan od naših najboljih pank bendova koji i dalje nastupa. Snimak nije nešto ali je čovek stajao na savršenoj poziciji da uhvati odličan zvuk i benda i atmosfere. 1
urosg3 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Retko ko može da parira Pavarotiju, ali Lajza... 2
drgnk Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Kad izađe iz domena trange-frange pop ljige, čovek shvati da je ona zapravo odlična pevačica. 👍 1
Klotzen Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Beyonce tokom posete bolnici u Singapuru : Naše otvaračice usta u ovakvim slučajevima beže na sam pomen da otpevaju nešto.
Klotzen Posted January 26, 2021 Author Posted January 26, 2021 Ukrajinac otpevao Čolinu pesmu a ne zna naš jezik. Svaka čast. 1 1
Recommended Posts