мајор јосип Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 A Srb Internazz i dalje ne namerava da se uloguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 elem... katastrofalan moj pocetak, kao drogirani da igraju 😁😬 nije pomoglo sigurno i sto sam uzeo bukera sa prvog pika umesto vestbruka ili pak embida... 😵 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Prosle sezone Curry, ove Morant🤐😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Nije slomio nista, tako da verujem da ce da se vrati za max. mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 17 minutes ago, tRash said: Nije slomio nista, tako da verujem da ce da se vrati za max. mesec dana Bice jednog dana, Ali u svakom slucaju prekasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 12 hours ago, therion said: jako zanimljivo da se dropuje Covington... 😶 znaš kako, ne znam, razmišljao sam dugo da l da dropujem ili ne i ajde, nešto mi se nije svidelo tu, ali vrlo moguće da sam pogrešio, ipak nisam igrao fantazi sto godina, vrv vi vidite nešto što ja ne vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mene nastavlja Collins da ubija i ove sezone 😂 . Pokupih dvojac iz Memphisa i nadam se da je njihovo vece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 21 hours ago, Laki Dzep said: znaš kako, ne znam, razmišljao sam dugo da l da dropujem ili ne i ajde, nešto mi se nije svidelo tu, ali vrlo moguće da sam pogrešio, ipak nisam igrao fantazi sto godina, vrv vi vidite nešto što ja ne vidim Generalno Kovington uvek ispostuje i opravda to sto je igrac oko cetvrte runde drafta. Sta znam... mozda i imas pravo i ova sezona mu bude losija, ali mislim da je trend da krece sporije i posle hvata ritam i puni sve kolone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 On 12/29/2020 at 12:13 PM, major josip said: A Srb Internazz i dalje ne namerava da se uloguje... Jesi ti ekipa poljupčići? Vodi se opasna borba 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 1 hour ago, propolis said: Jesi ti ekipa poljupčići? Vodi se opasna borba 🙂 Pupoljčići Da, tesne su skoro sve kategorije biće dobra borba do kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Da li neko zna sta se desava sa clanom @William? Ne odgovara na poruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) 1 hour ago, major josip said: Pupoljčići Da, tesne su skoro sve kategorije biće dobra borba do kraja Hahah izvini. Neverovatno koliko su blizu neke kategorije 🙂 Sinoc izbacio Smarta jer sam mislio da će me ukanaliti sa fg i to bi me moglo koštati pobede na kraju,a bio je odličan sa 14p, 4as, 2sk,4 trojke I 45%fg Edited December 31, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 (edited) Ni meni nije bilo jasno što si ga izbacio. Dosta je tesno, ali nismo ni na pola utakmica u nedelji, može FG% da još solidno da varira, a ostale kategorije ti nisu sigurne(recimo ne vodiš mnogo u 3p, a i u poenima imaš minimalnu prednost tako da mislim da si tu pogrešio). Dosta će zavisiti od toga kako Harden bude šutirao 😄 Edited December 31, 2020 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Tucker bez suta za 30+ minuta, ode ppm u majcinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 On 12/31/2020 at 4:46 PM, major josip said: Ni meni nije bilo jasno što si ga izbacio. Dosta je tesno, ali nismo ni na pola utakmica u nedelji, može FG% da još solidno da varira, a ostale kategorije ti nisu sigurne(recimo ne vodiš mnogo u 3p, a i u poenima imaš minimalnu prednost tako da mislim da si tu pogrešio). Dosta će zavisiti od toga kako Harden bude šutirao 😄 Uvek tako bude kad se pravim pametan u fantaziju 🙂 Nisam ispratio Hardena kako je šutirao, ali kapiram da je prosek oko 38% fg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 16 hours ago, propolis said: Uvek tako bude kad se pravim pametan u fantaziju 🙂 Nisam ispratio Hardena kako je šutirao, ali kapiram da je prosek oko 38% fg? Ok mi je Harden odigrao, ali nedovoljno opet :D Razbio si me poslednja dva dana, a sto je najgore ne mogu da kazem da su moji toliko lose odigrali. Recimo vodio bih u poenima i trojkama protiv gotovo svih ekipa iz lige ove nedelje, a od tebe gubim (i to u vrlo vrlo ubedljivo). Tako da pokusacu da probam da izvucem asiste i ofanzivne, u poenima i stilovima mislim da tesko mozgu da te stignem, al videcemo. PPM je lutrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 2 hours ago, major josip said: Ok mi je Harden odigrao, ali nedovoljno opet 😄 Razbio si me poslednja dva dana, a sto je najgore ne mogu da kazem da su moji toliko lose odigrali. Recimo vodio bih u poenima i trojkama protiv gotovo svih ekipa iz lige ove nedelje, a od tebe gubim (i to u vrlo vrlo ubedljivo). Tako da pokusacu da probam da izvucem asiste i ofanzivne, u poenima i stilovima mislim da tesko mozgu da te stignem, al videcemo. PPM je lutrija. Veceras ti imaš 8, a ja 3 igraca I stizes me sigurno. Oreb, as i pts me stizes najverovatnije. Biće još kvalitetne borbe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 44 minutes ago, propolis said: Veceras ti imaš 8, a ja 3 igraca I stizes me sigurno. Oreb, as i pts me stizes najverovatnije. Biće još kvalitetne borbe 🙂 A dobro igra se i danas i sutra a u ukupnoj računici to je samo jedan meč više na mojoj strani trenutno. Videćemo, svakako dobar duel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Za koje igrace bi glasali za top 3 odabira za sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Garland sa 154. mesta Tomaze sa 121. Mikal sa 109. Ovi mi se cine kao vrhunski pikovi trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 8 minutes ago, major josip said: Garland sa 154. mesta Tomaze sa 121. Mikal sa 109. Ovi mi se cine kao vrhunski pikovi trenutno Meni Garland I Bridges, a ne znam ko je Tomaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 (edited) 36 minutes ago, propolis said: Meni Garland I Bridges, a ne znam ko je Tomaze. Brajant, nisam lepo napisao, pardon. On je iz nekog razloga očajno rangiran na espn-u i vrv je mnogima promakao Edited January 2, 2021 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Iii bez Hardena danas. Jbg 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 19 minutes ago, major josip said: Iii bez Hardena danas. Jbg 😕 Sto ne igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 8 minutes ago, propolis said: Sto ne igra? Kažu povreda, pa odlučeno da ipak propusti za svaki slučaj, iako se regularno zagrevao. Mada me ne bi čudilo ni da je trejd u pitanju. Ako je ovo drugo, navijam za Toronto ukoliko je moguće(nevezano za njegovu fantazi vrednost). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts