Manu Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 1 hour ago, Davai Davai said: ps. čekaj, mile bez blama čestitao pobedu i - pobedio 😂 Drugu nedelju zaredom, to mu postaje TM @vladaboss90 tesko moze Boucher do te minutaze zbog problema sa licnima. Svakako je vrhunski i ako ostane ovakav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Što se FA tiče, imam sasvim fine ubode: pre svega Paskal, a dobar je i Birč. Trenutno je hit ovaj Naz Rid, ali tu ima dosta pitanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Steal drafta Burks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 12 minutes ago, Manu said: @vladaboss90 tesko moze Boucher do te minutaze zbog problema sa licnima. Svakako je vrhunski i ako ostane ovakav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 6 hours ago, realno *w said: Sada sa starim drugarom. Imam dosta tekmi, ali ne baš sjajan raspored, biće tu problema sa manjkom mesta. Sa brojkama od ove nedelje bi bilo 7-4-1, mada mislim da bi moji mogli bolje u dosta kategorija, samo su poeni i ppm bili ok. Samo neka bude 7-4-1 za tebe ili 7-5 i ja prezadovoljan Prvi si favorit sto se mene tice, mozda bi mogao Somborac da samoinicijativno iskulira ove nedelje. 4 hours ago, vladaboss90 said: Na kraju ubedljiva pobeda, dosta srece sam imao da dobijem nekoliko kategorija na misice. Cestitke @lord_slawe_na borbi. Boucher opet fina minutaza, bila bi i veca da nije imao probleme sa licnim greskama. Ako to postane standard, bice on steal drafta. Cestitke! Mislim da nisam zasluzio ovako ubedljiv poraz, ali poslednjeg dana su me zaklali Kawai i malac iz Chicaga. Sta je tu je, posle onakvog drafta, borba za opstanak mi ne gine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Sa punim rasporedom i ja bih očekivao 7-8 kategorija, ali ovako se ne usuđujem da prognoziram. Evo već odložen Čikago sutra, a tu si mu dva bitna igrača. Naravno, ne pogađa to samo mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 4 hours ago, lord_slawe_ said: Samo neka bude 7-4-1 za tebe ili 7-5 i ja prezadovoljan Prvi si favorit sto se mene tice, mozda bi mogao Somborac da samoinicijativno iskulira ove nedelje. Cestitke! Mislim da nisam zasluzio ovako ubedljiv poraz, ali poslednjeg dana su me zaklali Kawai i malac iz Chicaga. Sta je tu je, posle onakvog drafta, borba za opstanak mi ne gine. Jbg Vlada je bog trejdivanja. Vish kako mu se isplatilo 🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 3 hours ago, Squabbit said: Jbg Vlada je bog trejdivanja. Vish kako mu se isplatilo 🙂🙂 Ajde, ajde, ni ti nisi lose prosao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Dobro sibanje sa miksijem neki njegovi imali bas nerealne brojke tipa Solomon Hill, Knox i dermont. Sa druge strane Barnes 30p I 8 skokova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Bice jos toga💪 4 ako izvucem bice odlicno a realno je 3 ako Boston odigra neki mec bez Tatuma. Vcrs debi Dejvisa u svetom dresu💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Nisam nigde uhvatio kako idu propozicije oko ulaska u A i ispadanja u C? Ima li tu nesto zvanicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ma gde zvanicno sila boga ne moli.+Imam plan da podmitim ako bude trebalo, jer jbg amerika:) :)Kakva krsh nedelja ne zna se ni ko ima konrada ni ko nema ludilo. Cini se da ako ovako bude vishe ce odlucije sreca no skilSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Nisam nigde uhvatio kako idu propozicije oko ulaska u A i ispadanja u C? Ima li tu nesto zvanicno? Tri poslednja u regularnom delu ispadaju u C, prvi iz regularnog dela + prva tri nakon plejofa idu u A. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Došlo vreme da se odreknem nekog upotrebljivog igrača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 5 hours ago, realno *w said: Došlo vreme da se odreknem nekog upotrebljivog igrača... Sto ne radis trejd 2 za 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Dokle vise sa ovim odlaganjem utakmica koje kao za inat pogadja glavne igrace u mojoj ekipi Evo sada i Ayton out ode i wall na vecna lovista od boljih igraca ostali jos sabonis i barnes Edited January 13, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Realni najbolje prosao za jordana.Dobija stabilnu DD masinu Edited January 13, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 E ajde sad da te vidimo debeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Pogresno uzeh Hausa za veceras, srecom nisam koristio izmene do sada pa nije neka steta. 😄 Cija je ekipa ona sto me prebila prosle sedmice? Mislim da mi je to najtezi poraz u mladoj karijeri. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ko je bacio ovog klinca iz Nju Orleansa? Mislim da je veliku gresku napravio, posto je mali ubio veceras. Gledao sam ga malo na kraju, stvarno je fantasticno izgledao. Steta sto necu imati dovoljno dobar vejver da probam da ga uzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Ja ga bacio, mudre procene kao i uvek. 😄 Htedoh prvo ovog klinca Robija ali onda izašla vest da Al Horford odmara a da se JJ Redik vraća i onda promenih odluku. Samo nisam video da ni Ball ni Bleds'o neće igrati, bili su probable... Ma šteta za večeras ali nema ništa od toga da on nastavi tako kad se vrate Bledso i Ball. Tako sam ga prošle godine jurio i ono zasija poneku kad dobije jake minute ali uglavnom mrka kapa... Ne sekiraj se mnogo verujem da ćeš ga imati i na FA ako ti se baš toliko sviđa xD Edited January 14, 2021 by next 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Luwawu i Favors u paketu na trejd bloku. Pa ako ima zainteresovanih, nek se jave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) 11 hours ago, Mile1 said: Realni najbolje prosao za jordana.Dobija stabilnu DD masinu Odlično sam prošao, mada nisuam siguran koliko će tu biti stabilan DD, pošto mu je 10ppg baš težak zadatak. Ali opet, rušiće mi PPM i možda ft%, ali će skokovi i blokade biti na visokom nivou. Edited January 14, 2021 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, next said: Ja ga bacio, mudre procene kao i uvek. 😄 Ja vec ispizdeo kad sam video sta je napravio mali, znam da sam ga video kod tebe u timu 😄 nije kao da to moze da mi pomogne ove nedelje, ali bi bas bio slag na torti 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 ^^^ Ma dao sam ti fore xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts