Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 1 hour ago, Manu said: Hocu li dobiti ikoga ove sezone Sa tim superstarom, ne😀 zestoko te je prodao Edited January 9, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Sa tim superstarom, ne[emoji3] zestoko te je prodaoMislis da mi je on baksuz i da treba da ga trejdujem? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Just now, Manu said: 1 minute ago, Miki28 said: Sa tim superstarom, ne zestoko te je prodao Mislis da mi je on baksuz i da treba da ga trejdujem? 😄 Mozes li sebi dozvoliti da ga cekas dugo posto ovo je ocigledno kuliranje sa njegove strane? Znamo sta moze ali jednostavno dok ga ne trejduju ili mu pokazu da sa ovim timom moze daleko u plejof tesko da ce se promijenit taj pristup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 12 minutes ago, Miki28 said: Mozes li sebi dozvoliti da ga cekas dugo posto ovo je ocigledno kuliranje sa njegove strane? Znamo sta moze ali jednostavno dok ga ne trejduju ili mu pokazu da sa ovim timom moze daleko u plejof tesko da ce se promijenit taj pristup Sve stoji Miki, ali meni je nakon Fultzove povrede ekipa postala ispodprosecna i jedino mi je Hardenovo ludilo sansa da uradim nesto ove sezone. Ako ipak budem odlucio da ga trejdujem, napisacu to ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Mnogo si dao Miki AD za Ingrama i Herela Edited January 9, 2021 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 5 minutes ago, Mile1 said: Opljackao te Miki AD za Ingrama i Herela Zbog cega to mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Pa zbog obrve i njegovog zdravlja a samim tim I herel dobija na vrednosti a Ingram igra odlicno ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 3 minutes ago, Mile1 said: Pa zbog obrve i njegovog zdravlja a samim tim I herel dobija na vrednosti a Ingram igra odlicno ove sezone Pa ja sam te skontao da sam ja njega opljackao pa mi nije bilo jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ne igraju ipak Embiid i Simmons, ako ne odlože ovo ima Howard da opika 20-20 partiju 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Slucajno sam dropovao Luni Vokera umesto Vasela. Bili jedan do drugog plus obojica su u Spursima. Postoji li mogucnost da mi se vrati Luni? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Sto se mene tice, bilo bi okej da ga niko ne uzme pa ga pokupi sa FA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Moze klatch ali ako budes ispostovao dogovor za 10-3 :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Ode bogi u vecna lovista Sada jos samo fali i da Brown duze pauzira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 6 hours ago, mr clutch said: Slucajno sam dropovao Luni Vokera umesto Vasela. Bili jedan do drugog plus obojica su u Spursima. Postoji li mogucnost da mi se vrati Luni? Neka uzme komesar i ručno ti zameni, ne gledaju svi forum redovno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Svajcarski nozevi se naostrili zestoko😀 @Mile1 protiv tebe sutra bez Tatuma a ti imas Browna🤦♂️ jos protiv masine Sabonisa. Morace AD da izvuce neke brutalne partije da izvucem castan poraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Moj protivnik nije ubacio KAT sinoc,nek ga ubaci za danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 52 minutes ago, Miki28 said: Svajcarski nozevi se naostrili zestoko😀 @Mile1 protiv tebe sutra bez Tatuma a ti imas Browna🤦♂️ jos protiv masine Sabonisa. Morace AD da izvuce neke brutalne partije da izvucem castan poraz I brown nece igrati ko tejtum sva je prilika Treba preziveti Peru za veceras ima laurija I olinika Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 10, 2021 Author Share Posted January 10, 2021 12 hours ago, mr clutch said: Slucajno sam dropovao Luni Vokera umesto Vasela. Bili jedan do drugog plus obojica su u Spursima. Postoji li mogucnost da mi se vrati Luni? Ne mogu trenutno da ti ga vratim jer si iskoristio svih 7 izmena... što je malo glupo jer delujem kao LM, ali tako je. Kad počnu večerašnje utakmice ću odraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Taman sam mislio da is koristim waiver na lunija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 10 minutes ago, djole said: Ne mogu trenutno da ti ga vratim jer si iskoristio svih 7 izmena... što je malo glupo jer delujem kao LM, ali tako je. Kad počnu večerašnje utakmice ću odraditi. Ok. Nema problema, ionako je moja greska. bold Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Ma ne brini, nece ga niko uzet. Javio si da je greska i ljudi smo, grijesimo i nije nikakav problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Ne verujem ja nista Neklacu. Taknuto, maknuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Ne verujem ja nista Neklacu. Taknuto, maknuto Otkud ti ovde? A da zauvek ce ovde biti tvoj dom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Kako li vam se ne omakne da dropujete pika druge runde, ali dobro, s obzirom da je to Neklac uradio i ne treba da iznenadjuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) dobro bi mi legao loonie valjda cu ga pokupiti sa waivera Edited January 10, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts