Milutinov Tata Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Bravo za oboje Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ja sam nju u startu eliminirao (a među prvima mi je pala na pamet) jer sam mislio da Spoiler je bila i 2. na svijetu i ima barem jedan GS u dublovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 4 hours ago, Milutinov Tata said: Bravo za oboje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 nemojte da idete na tviter posto su vec tacno odgovorili, ali zanimljivo je pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 New look zasluzuje da sliku postavim na ovoj temi Da nisam procitala naslov tesko bih pogodila ko je. Izgleda kao tinejdzer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 evo, da se malo zanimate: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 On 10/2/2021 at 5:16 AM, wwww said: evo, da se malo zanimate: Ova teniska statistika/istorija, ko je kolko osvojio i rankingi mi ne idu baš, ali ovo zadnje me je zaintrigiralo, jer je iz moje oblasti 🙂 Dan Marino je nosio 13, tako da on nije. Moore i Fernandez su bili linijaši u zlato doba Dolphinsa tamo 70-ih ako se ne varam, a oni nose brojeve iznad 60. Tako da mora biti Jim Kiick. Verovatno u rodu sa Alie Kiick, koju sam par puta gledao na WTA turnirima. I da, 9. je Andujar 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts