Jump to content

Pogodi ko je?

Milutinov Tata

Recommended Posts

19 minutes ago, Abudžaba Dabila said:

Reveal hidden contents

Da, drugi je Gomez iz Ekvadora, poznata mi faca mada je prije mog vremena praćenja tenisa. Protiv Bruguere čini mi se u finalu

Edit:ipak nije Bruguera u pitanju bio, ovo "čuvenog šljakaša" me zeznulo 😄

Levoruki Ekvadorac je pre te '90 stigao 3 puta do 1/4 finala RG i uvek mu se isprecio Lendl, koji je bas ta 3 puta uzeo i titulu. Kada ga nije video u zrebu '90 (Lendl bacio sve karte na Vimbldon) sigurno mu je svanulo i nije cudo da je otisao do kraja.

• Like 1

Pa da otkrijem identitet poslednjeg nepoznatog tenisera

Spoiler

Joakim Nistrem, jedan iz cuvene generacije svedskih igraca '80-ih godina, Top10 igrac, ali naravno uvek u senci Vilandera i Edberga. Odlican igrac u dublu, zajedno sa Vilanderom osvojio Vimbldon 1986, a par puta je isti dubl doneo Svedjanima bitne poene u finalima DC. Na GS turnirma nikada nije prosao dalje od 1/4 finala.

Nacice se jos neka slika, postavicu veceras :classic_smile:

• Like 2

8 minutes ago, Boxy said:

Jeste Sampras propao, ali njegove sve slike su ipak u boji :lol_2:

:lol_2:

ja reko' neka egzibicija s pocetka Samprasove karijere, u stilu: mlade nade vs. stari sampioni. :classic_biggrin:

(moram da stavim naocare i bolje pogledam, mada tesko da cu prepoznati, to je ipak pre "mog vremena")

Edited by wwww

13 minutes ago, wwww said:

:lol_2:

ja reko' neka egzibicija s pocetka Samprasove karijere, u stilu: mlade nade vs. stari sampioni. :classic_biggrin:

(moram da stavim naocare i bolje pogledam, mada tesko da cu prepoznati, to je ipak pre "mog vremena")

Baš . Abudžaba, molimo jasnije slike za nas koji smo odložili pomagala za vid. Praznik je sutra:classic_biggrin:

• Ha-ha 2