neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 minute ago, Keira said: Protivnik u F broja 2 , nekadašnji King of Clay , levoruk takodje Spoiler Mustera je dobio u SF a Agassija u finalu, provjerio sam kasnije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 ja sam mecira prepoznala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Edberg , omiljeni teniser iz ove grupe, a bogme i idol tinejžerki tog vremena. Spoiler Kasniji radovi su nešto pokvarili utisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, vanjabarsa said: ja sam mecira prepoznala Pa nije ni čudo kad je u pitanju 49 minutes ago, Boxy said: cale JCFa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 19 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Reveal hidden contents Da, drugi je Gomez iz Ekvadora, poznata mi faca mada je prije mog vremena praćenja tenisa. Protiv Bruguere čini mi se u finalu Edit:ipak nije Bruguera u pitanju bio, ovo "čuvenog šljakaša" me zeznulo 😄 Levoruki Ekvadorac je pre te '90 stigao 3 puta do 1/4 finala RG i uvek mu se isprecio Lendl, koji je bas ta 3 puta uzeo i titulu. Kada ga nije video u zrebu '90 (Lendl bacio sve karte na Vimbldon) sigurno mu je svanulo i nije cudo da je otisao do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Daj sledecu sliku da se igramo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 Pa da otkrijem identitet poslednjeg nepoznatog tenisera Spoiler Joakim Nistrem, jedan iz cuvene generacije svedskih igraca '80-ih godina, Top10 igrac, ali naravno uvek u senci Vilandera i Edberga. Odlican igrac u dublu, zajedno sa Vilanderom osvojio Vimbldon 1986, a par puta je isti dubl doneo Svedjanima bitne poene u finalima DC. Na GS turnirma nikada nije prosao dalje od 1/4 finala. Nacice se jos neka slika, postavicu veceras 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Evo jedna sličica dok čekamo Tatu Spoiler Znat ćete, ne sumnjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Je li ovo Pilic s Samprasom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 minute ago, wwww said: Je li ovo Pilic s Samprasom? Jok, ovo su veće legende by far... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 7 minutes ago, wwww said: Je li ovo Pilic s Samprasom? Jeste Sampras propao, ali njegove sve slike su ipak u boji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) 8 minutes ago, Boxy said: Jeste Sampras propao, ali njegove sve slike su ipak u boji ja reko' neka egzibicija s pocetka Samprasove karijere, u stilu: mlade nade vs. stari sampioni. (moram da stavim naocare i bolje pogledam, mada tesko da cu prepoznati, to je ipak pre "mog vremena") Edited November 10, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1. Pancho Gonzales ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Italijan i Spanac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 13 minutes ago, wwww said: ja reko' neka egzibicija s pocetka Samprasove karijere, u stilu: mlade nade vs. stari sampioni. (moram da stavim naocare i bolje pogledam, mada tesko da cu prepoznati, to je ipak pre "mog vremena") Baš . Abudžaba, molimo jasnije slike za nas koji smo odložili pomagala za vid. Praznik je sutra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 5 minutes ago, Keira said: 1. Pancho Gonzales ? Ti si me baš doslovno shvatila 27 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Jok, ovo su veće legende by far... @Boxy je sve rekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Nisam očekivao da bude ovako teško, eov asocijacije za prvoga @Borko -v ljubimac je u pitanju, sad sam sve rekao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Santana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 A ako je i dalje problem, jos jedan asocijacija, ali posle toga nema sanse da ne znate: Spoiler 2 teniska stadiona nose njihovo ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 minute ago, Keira said: Santana A drugi je (logično)? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 I Pjetranđeli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Dobro drugi po veličini stadion Rimskog mastersa nosi njegovo ime. Da se ne brukamo više Samo da je slila jasnija , osmeh Borkovog ljubimca bih lakše prepoznala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Just now, alcesta said: I Pjetranđeli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Donji red opet laganica, ali gornji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Opet samo dvojicu (već ranije spomenutih) prepoznajem iz gornjeg reda, ostale ni blizu. Mada mi ovaj drugi po redu izgleda kao da sam ga možda negdje vidio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts