Dzo23 Posted April 4 Posted April 4 Velika je prednost da se ne bi osvojila. Mnogo se Siti izglupirao do sad. Mada Arteta...😂
sasha arsenal Posted April 4 Author Posted April 4 Bolje što su ispali.Ovako strepim da li će neko da se povredi,kao Gabrijel večeras.
sasha arsenal Posted April 4 Author Posted April 4 13 minutes ago, NikolaTest said: Braćo šta bi ovo? Zaboravio sam da gledam 🙄 Kombinovan sastav gde je mali Max bio ubedljivo najbolji igrač Arsenala. Biće veselo do kraja sezone. 1
NikolaTest Posted April 4 Posted April 4 (edited) 26 minutes ago, sasha arsenal said: Kombinovan sastav gde je mali Max bio ubedljivo najbolji igrač Arsenala. Biće veselo do kraja sezone. Jel kapiten bar pokazivao znake života? Koji Gabriel se povredio? 🙂 Edited April 4 by NikolaTest
sasha arsenal Posted April 4 Author Posted April 4 6 minutes ago, NikolaTest said: Jel kapiten bar pokazivao znake života? Koji Gabriel se povredio? 🙂 Kapiten u prvom nesto i igrao,u drugom nestao i ubrzo zamenjen.Tek se vratio na teren. Magaljaeš izašao sa terena zbog povrede.Valjda nije ništa strašno. 1
Drug Crni Posted Sunday at 10:49 AM Posted Sunday at 10:49 AM Na šta ličite i šta radite? U par sedmica izgubili dva trofeja Vama je utakmica protiv Bornmoutha skoro pa "biti ili ne biti". Apsurdan pad forme u poslednjiuh par meseci i izdanja koja vas vode - nigde.
McLeod Posted Sunday at 10:55 AM Posted Sunday at 10:55 AM Kupovi su nebitni, samo PL je bitna. LS ako dodje dodje. Ako osvojimo PL, LS osvajamo bar jednom u narednih 5 godina sigurno, ocigledno Arteta ima ogroman pritisak i to se prenosi na igrace. Ako se osvoji PL kao glavni cilj to ce nestati i onda cemo juriti triple i kvadruple. Ove sezone je to bilo skroz nerealno i ta glupa prica je napravila medvedju uslugu klubu.
crni96 Posted Sunday at 07:43 PM Posted Sunday at 07:43 PM @McLeodbrate nekad imam osjećaj da nas troluješ. 1
mr clutch Posted Sunday at 08:00 PM Posted Sunday at 08:00 PM 23 hours ago, Don Dusko said: Arteti otkaz ako ne osvoji PL. Rivali se raspadaju aka nepostojeci su. Tako da nema brige za Arsenal.
sasha arsenal Posted Tuesday at 09:16 PM Author Posted Tuesday at 09:16 PM Veceras igrači nisu znali šta će sa loptom kada su u napadu.Mora se to što pre rešiti.Baš se vidi da igraju u "grču". Martineli u LŠ ove sezone odličan. I da,Vajt je postao ozbiljan problem u poslednje vreme.
crni96 Posted Tuesday at 09:23 PM Posted Tuesday at 09:23 PM Pa dobro, Sporting je kvalitetna ekipa i realno žele i oni da probaju napravit senzaciju, najposle u Londonu će vjerujem biti dosta lakše.
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:51 AM Posted Wednesday at 08:51 AM Da mi je da vidim Arsenal kako igra blizu svog punog potencijala pa mogu u penziju. Sve vreme imam utisak da ekipa igra na 50% mogućnosti, kao Francuzi pod Dešamom. Ne treba ovde neki taktički genije, samo čovek koji može da im usadi u glavu da ne treba da se plaše nikog i da igraju kao da se samo oni pitaju.
Don Dusko Posted Wednesday at 08:58 AM Posted Wednesday at 08:58 AM 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Da mi je da vidim Arsenal kako igra blizu svog punog potencijala pa mogu u penziju. Sve vreme imam utisak da ekipa igra na 50% mogućnosti, kao Francuzi pod Dešamom. Ne treba ovde neki taktički genije, samo čovek koji može da im usadi u glavu da ne treba da se plaše nikog i da igraju kao da se samo oni pitaju. Upravo to.Valjda sto Mek kaze ako osvojimo PL mozda i pritisak padne sa Artete i ekipe.
Drug Crni Posted Wednesday at 10:08 AM Posted Wednesday at 10:08 AM Arteta jednostavno treba da kaže svojim igračima da je na kraju dana ovo ipak fudbal, sport, a ne pitanje života i smrti. Nema potrebe za toliko grča i straha. Moguće je da i njemu samom to neko treba da (u)kaže.
sasha arsenal Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Sutra je utakmica sezone.Mislim da je teško odabrati neku ekipu van top 6 koja više ne odgovara ekipi Arsenala.Uvek neke komplikacije sa njima i to me,uz trenutnu formu ekipe,najviše plaši. Lepa vest je da se Eze vratio treninzima,tako da će verovatno biti spreman. Valjda će ova pobeda u poslednjim minutima u Lisabonu dati vetar u leđa igračima da napokon proigraju.
Recommended Posts