Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, suptil said:

Куц, куц. Има ли кога? 

Znaš kako se igra pod pritiskom.Već vidim kako igrači WH-a igraju utakmicu života.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, sasha arsenal said:

Znaš kako se igra pod pritiskom.Već vidim kako igrači WH-a igraju utakmicu života.

Vec sad vidim kako mi se kidaju zivci.

Bice zajebano bas, ali moraju da pokazu karakter i m*da ako zele titulu.

Ortak navija za Everton i od kad je krenuo nas pad sprda me u vezi gubitka titule i cele 'Arsenal situacije' sa propustenim sansama.

Sad mu sve oprastam 🙂

• Like 1
Posted
2 minutes ago, sasha arsenal said:

Raja treću godinu zaredom zlatna rukavica.Kakav je to bio ubod Artete.

Kad se setim da sam se čudio što ga dovode jer je Arsenal imao Ramsdejla.

I ja sam mislio da je totalno nepotreban transfer, da Ramsdejl zasluzuje da bude starter.

Doduse njegovim zlatnim rukavicama u mnogome kumuju Arteta i trenutno najbolji stoperski par na svetu.

Posted

Ja sam pricao da je Remsdejl potpuno kretenski transfer jer je Leno bolji i bio prezadovoljan Rajom. Ako se secate

• Like 1
Posted

Večeras svi spremni osim Timbera i Merina.Baš me zanima koji tim će odabrati Arteta.Moskera ili Vajt,Kalafjori ili Hinkapije,Eze ili Trosar,Eze ili Odegard i Đokereš ili Haverc.Treba uzeti u obzir utakmicu kako je odugrao utakmicu MLS, ali mislim da je Zubimendi večeras zacementiran u startnoj postavi.

Ja bih izveo sledeći sastav:Raja,Moskera,Saliba,Gabrijel,Kalafjori,Zubimendi,Rajs,Eze,Trosar,Saka i Đokereš.

• Like 1
Posted
On 4/30/2026 at 12:07 PM, sasha arsenal said:

Vajt iz utakmice u utakmicu pravi greške.Baš su ga povrede unazadile.

Iskreno, ne znam kakve je povrede imao niti ga se sećam od ranije, ali užasan je već mesecima..

Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Iskreno, ne znam kakve je povrede imao niti ga se sećam od ranije, ali užasan je već mesecima..

U jednom trenutku možda i najbolji igrač u ekipi.

• Like 2
Posted

Uuuf, ovaj sastav nisam ocekivao ni u ludilu, bas ofanzivno. Idemo hrabro po finale.

Ajmoooooo!

7 hours ago, sasha arsenal said:

U jednom trenutku možda i najbolji igrač u ekipi.

Odlično se dopunjavao sa Sakom po desnoj strani. Njih dvojica + Odegar su nosili nas napad skoro cele sezone (mislim da je bila 23/24). Bili su bas uigrani i delovali su nezaustavljivo.

• Like 1
Posted (edited)

Каква недеља за Арсенал. Прво се Сити аутовао, па је Арсенал ушао у финале ЛШ а ускоро топџије торппедују Вест Хем у Чемпионшип.

Edited by suptil
  • Love 1
Posted

Odradili smo sta je trebalo. Manje vise odlicno odigrana utakmica.

Sad svim srcem za Bajern koji bi trebalo da dobijemo u finalu.

Protiv PSZa bicemo debeli autsajderi.

Posted (edited)

Au jbt, kakvo vece... 🔴

Jos se secam te noci koja je trebala da bude kruna generacije nepobedivih, crvenog kartona Lemana, preokreta i poraza od Barse.

Ovo ce biti i ogroman vetar u ledja za mec protiv WH-a.

Edited by NikolaTest
  • Love 1
Posted
17 minutes ago, McLeod said:

Odradili smo sta je trebalo. Manje vise odlicno odigrana utakmica.

Sad svim srcem za Bajern koji bi trebalo da dobijemo u finalu.

Protiv PSZa bicemo debeli autsajderi.

Ne znam šta da ti kažem na ovo.Slažem se sa tobom da je PSG bolja ekipa,ali Bajern,iako ima lošu odbranu,baš ne leži Arsenalu.

Posted (edited)

Mislim da nam Bajern lezi kao sto bi nam Barselona lezala. Ako izadjemo kao veceras sto smo izasli, nece moci da nas dominiraju na sredini, a njihovi najopasniji napadaci nemaju fizicku nadmoc nad nama. 

Kejn se generalno nije lepo provodio protiv Arsenala u poslednje vreme, ima dve pobede u poslednjih 8 meceva. Ove godine smo ih rutinirali, pre dve su nas jedva nekako prosli.

Ne vidim po cemu nam ne leze. Ne mislim da smo neki veliki favoriti, ali ako je recimo protiv PSZa 20-80, ovde je 45-55 u najgorem slucaju po nas.

Mada, iako sam to pomenuo prvi, mislim da nema poente da se preterano prica o tome, jer ocekujem da ih PSZ rutinira sutra.

Edited by McLeod
Posted

Razumem šta hoćeš da kažeš,ali...Bajern i kada je bio slabiji pre dve sezone uspeo je da savlada Arsenal.Da ne pominjem ranije susrete.

To je neki moj subjektivni osećaj.

Posted (edited)

Bili smo i mi slabiji. Uglavnom, Bajern nije ekipa koje se treba plasiti i ima velike nedostatke. Ima i brutalne igrace poput Olisea na prvom mestu koji ove sezone igra sa mesijevskim samopouzdanjem.

Ali PSZ je tim bez slabe tacke, izuzev golmana.

Na primer, za Bajern ima milion scenarija koje mozemo eksploatisati i imamo igrace u napadu koji ce ulaziti u sanse, Bajern nece igrati dupli blok protiv nas, moci cemo da budemo direktniji itd.

Dok protiv PSZa ja ne vidim scenario u kojem mi pobedjujemo osim da nekako odbranimo i umuljamo nesto iz prekida, kojih ce biti manje nego obicno, jer ce oni kontrolisati ritam utakmice i posed.

Edited by McLeod
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Bili smo i mi slabiji. Uglavnom, Bajern nije ekipa koje se treba plasiti i ima velike nedostatke. Ima i brutalne igrace poput Olisea na prvom mestu koji ove sezone igra sa mesijevskim samopouzdanjem.

Ali PSZ je tim bez slabe tacke, izuzev golmana.

Na primer, za Bajern ima milion scenarija koje mozemo eksploatisati i imamo igrace u napadu koji ce ulaziti u sanse, Bajern nece igrati dupli blok protiv nas, moci cemo da budemo direktniji itd.

Dok protiv PSZa ja ne vidim scenario u kojem mi pobedjujemo osim da nekako odbranimo i umuljamo nesto iz prekida, kojih ce biti manje nego obicno, jer ce oni kontrolisati ritam utakmice i posed.

Razumem prednosti i nedostatke.U odnosu na PSG Arsenal ima fizičku dominaciju.Što se tiče Bajerna,kao što si rekao,može se koristiti prostor kao protiv Barselone.

Bitno je da je Arsenal u finalu.Ko god da dođe,mislim da ekipa može da se nosi sa njima.

Sad da se zaboravi finale i potpuni fokus na WH.

Posted

Mislim da je realnije da bude neko ponižavanje u finalu od strane Bajerna/PSG nego da artetaball čekalica da rezultat. Srećan sam zbog finala, al tamo ova fudbalska dekadencija teško da će proći.