NikolaTest Posted May 13 Posted May 13 Jel se pominjalo mozda nekad interesovanje Arsenala za Rodriga iz Reala? Pisu da je bas nezadovoljan statusom u Realu, cak i da je odbio da udje u igru protiv Barse. Nadam se da Berta prati situaciju i da nece propustiti eventualnu priliku. Mislim da je daleko najbolja opcija na krilu od svih igraca koji su se pominjali.
kojan Posted May 13 Posted May 13 3 minutes ago, NikolaTest said: Jel se pominjalo mozda nekad interesovanje Arsenala za Rodriga iz Reala? Pisu da je bas nezadovoljan statusom u Realu, cak i da je odbio da udje u igru protiv Barse. Nadam se da Berta prati situaciju i da nece propustiti eventualnu priliku. Mislim da je daleko najbolja opcija na krilu od svih igraca koji su se pominjali. E da, zaboravih njega da pomenem, bila je neka prica kao da su potencijalno zainteresovani. No brainer move po meni, legao bi kao budali samar 1
McLeod Posted May 14 Posted May 14 Mislim da bi Rodrigo rado presao kod nas i Real bi ga pustio bez problema. Slazem se sa ocenom, mada ga ne cenim preterano kao igraca, kod nas bi potencijalno procvetao. Ima svakako dovoljan individualni kvalitet za to.
McLeod Posted May 14 Posted May 14 1 hour ago, Drug Crni said: Gde bi vam igrao, pošto on primarno nije krilo? Kako nije brate moj 😄 doduse, vise igra desno ali to je manje bitno. 1
Drug Crni Posted May 14 Posted May 14 Nije. On je u Realu igrao desno krilo malo prinudno. Nema dileme da je igrao odlično i pokazao da može, ali on je više neka 'desetka', drugi špic..tako nekako. Svakako bi vam bio pojačanje, ali vi tražite više levo krilo..doduše, deluje mi Rodrigo da bi i to mogao lepo da pokrije.
Ludi za Poli Posted May 14 Posted May 14 Lijevo krilo mu je primarna pozicija al i desetku i SS moze pokriti. 1 1
Мџе Posted May 14 Posted May 14 Igra podjednako dobro i sa levom i desnom nogom. U Realu je prve tri sezone igrao desno krilo, u Brazilu takodje više desno nego levo. Toliko je svestran da realno nema primarnu poziciju. Inače ima i solidan centaršut pa može da igra i klasično krilo a ne samo krilnog napadača. Njemu bi stilski najbolje bilo da ode u Siti. 1 1
kojan Posted Thursday at 08:46 PM Posted Thursday at 08:46 PM On 5/14/2025 at 3:57 PM, Мџе said: Igra podjednako dobro i sa levom i desnom nogom. U Realu je prve tri sezone igrao desno krilo, u Brazilu takodje više desno nego levo. Toliko je svestran da realno nema primarnu poziciju. Inače ima i solidan centaršut pa može da igra i klasično krilo a ne samo krilnog napadača. Njemu bi stilski najbolje bilo da ode u Siti. Slazem se da nekako vristi 'transfer u siti' u celoj toj prici, bas se uklapa u njihovu kupovinu (osim sto je cena mozda malko visoka). Ali nesto mislim da oni imaju drugih bitnijih problema na koje ce pljunuti kes, vezni red je pred velikom rekonstrukcijom dok su krila tu i tamo dobra. Elem sto se Arsenala tice, kazu da je Trosar pred produzetkom ugovora dok Martinelija ne bi prodavali osim dobre ponude (pominje se 50m funti da ga Arsenal ceni). 1
NikolaTest Posted Monday at 11:42 AM Posted Monday at 11:42 AM Sad kada je zvanicno zavrsena sezona probacu da sumiram utiske a voleo bih da jos neko da svoje vidjenje. Ocena sezone (1-10): 6 Jos jedna sezona bez trofeja. Ipak nisam toliko nezadovoljan uzimajuci u obzir sve okolnosti (povrede, zimski prelazni rok). Mogao se pojuriti neki trofej u kupu, sve vise od toga nije bilo realno u datim okolnostima. Ostaje zal sto se nije iskoristila losa sezona konkurenata. Videlo se jos na zimu da su digli ruke od titule cim su prespavali ceo prelazni rok. Prolazak Reala u LS je bio iznenadjujuc za mene. Svakako je dobra sezona u LS ono sto je znacajno doprinelo oceni 6. Odlicno smo krenuli sezonu a onda su krenule povrede. Odegard nakon povrede nije bio isti igrac, pa onda Saka... Taj dvojac je najjace oruzje u napadu. Odbrana prenatrpana a opet jedva su se skupljali za pojedine meceve. Ono sto raduje je da serija nepobedivosti protiv top6 timova i dalje traje i to sigurno nije slucajno. Na tome i zelji igraca baziram optimizam za narednu sezonu. Razocarenje sezone: To je sigurno Martineli. Imao je i on probleme sa povredama ali to ne moze biti izgovor. Ozbiljna stagnacija kod njega vec 2. sezonu. Poprilicno gotivim ovog igraca, ali msm da mora neko bolji na toj poziciji ako napadamo titulu. Sterlinga ne bih ukljucivao ovde jer on nije nas, hvala Bogu. Igrac sezone: Ovde nisam siguran... Saka je pokidao 1. deo sezone a onda povreda. Rajs je komandovao veznim redom u 2. delu sezone. Svakako je i tandem Gabriel/Saliba ostavio vrlo dobar utisak. Najvise napredovao: Skelly, svakako ne bih objasnjavao dalje. Uskocio kad nije imao ko, na poziciji koja mu nije prirodna. Par meseci kasnije debituje za reprezentaciju. Jos malo iskustva na poziciji beka, bolja defanziva i on ce grmeti. Imace Englezi vrhusnkog beka. O perspektivi i sta dalje u drugom postu. Ovaj je svakako presao u carsav 😄 Sportski pozdrav 🙂 2
DJORDJE Posted yesterday at 01:50 AM Posted yesterday at 01:50 AM Martineli je podbacio , ali isto i Odegard, mada je Odegard je dugo bio povredjen . Odbrana je najvecim delom dobro funkcionisala, tu ne vidim puno mogucnosti za unapredjenje. Napad i dalje najslabija karika. 2
MilošVB Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Meni sezona 8/10. Bez preterivanja. Prosto mislim da je roster precenjen. Zubimendi, Vilijams/Rodrigo, Đekereš, pa da vidimo...Mada ja obožavam Šeška pa bih i njega prihvatio ako ne dođe Viktor, svestan da je rizik...
Recommended Posts