Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel se pominjalo mozda nekad interesovanje Arsenala za Rodriga iz Reala?

Pisu da je bas nezadovoljan statusom u Realu, cak i da je odbio da udje u igru protiv Barse.

Nadam se da Berta prati situaciju i da nece propustiti eventualnu priliku. 

Mislim da je daleko najbolja opcija na krilu od svih igraca koji su se pominjali.

Posted
3 minutes ago, NikolaTest said:

Jel se pominjalo mozda nekad interesovanje Arsenala za Rodriga iz Reala?

Pisu da je bas nezadovoljan statusom u Realu, cak i da je odbio da udje u igru protiv Barse.

Nadam se da Berta prati situaciju i da nece propustiti eventualnu priliku. 

Mislim da je daleko najbolja opcija na krilu od svih igraca koji su se pominjali.

E da, zaboravih njega da pomenem, bila je neka prica kao da su potencijalno zainteresovani. No brainer move po meni, legao bi kao budali samar

• Like 1
Posted

Mislim da bi Rodrigo rado presao kod nas i Real bi ga pustio bez problema. Slazem se sa ocenom, mada ga ne cenim preterano kao igraca, kod nas bi potencijalno procvetao. Ima svakako dovoljan individualni kvalitet za to.

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Gde bi vam igrao, pošto on primarno nije krilo?

Kako nije brate moj 😄 doduse, vise igra desno ali to je manje bitno.

Posted

Nije.
On je u Realu igrao desno krilo malo prinudno. Nema dileme da je igrao odlično i pokazao da može, ali on je više neka 'desetka', drugi špic..tako nekako.

Svakako bi vam bio pojačanje, ali vi tražite više levo krilo..doduše, deluje mi Rodrigo da bi i to mogao lepo da pokrije.

Posted

Igra podjednako dobro i sa levom i desnom nogom. U Realu je prve tri sezone igrao desno krilo, u Brazilu takodje više desno nego levo. Toliko je svestran da realno nema primarnu poziciju.

Inače ima i solidan centaršut pa može da igra i klasično krilo a ne samo krilnog napadača. Njemu bi stilski najbolje bilo da ode u Siti.

• Like 1