Issey Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Sramota i za Radonjića i za celu ekipu, ovo je poluvreme kao iz košmara... Nešto tu debelo ne valja iza kulisa, što se prenosi i na teren. Samo je još falila ova povreda Kuridže. Završili smo mi priču za ovu sezonu, nemamo ništa što bi nas podiglo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Bolje bismo izgledali i sa debelim Kolomom na parketu. Organizacija nula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 2 minutes ago, Sector said: Ostasmo bez Kuridze. Jes da je los ali ovo znaci 30 minuta Simona u plej ofu. karma za teranje baba Simane u toku sezone, ako si ga vec drzao i placao x godina ostavi ga do kraja sezone, nemoj ga pustati bas onda kada imas najgoru i najmatoriju rotaciju na pf u novijoj istoriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Previse se daje kredita Radonjicu, sa izgovorima tipa nije selektirao ekipu, a Tomic sa sve Ficom na pleju osvojio ABA ligu protiv Buducnosti sa Noris Kolom, Erl Klarkom itd itd.. Ovo je strasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Meni ovo ništa nije jasno. Da li se to Radonja posvađao sa igračima? Ili oni s njim? Ili ni njega ni njih nije briga za ovaj meč - što bi značilo i za aba ligu?! Ili, šta, svi su se ujedinili protiv Čove zbog plata? Prosto ne mogu da izađem Radonju koji im za napad kaže: "Samo izađite tamo i šutirajte trojke." A tek odbrana, gde nas Igokea pretrčava kao da su neki Golden Stejt... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Just now, Zvezdinho said: Previse se daje kredita Radonjicu, sa izgovorima tipa nije selektirao ekipu, a Tomic sa sve Ficom na pleju osvojio ABA ligu protiv Buducnosti sa Noris Kolom, Erl Klarkom itd itd.. Ovo je strasno. Da da, Erl klark je inace igrac sampionskog gena i dzordan aba lige. Ta ekipa buducnosti je trebala da bude pociscena 3 0, a nije vecinski zbog vanterenskih razloga i donekle tomica. Uostalom bilo je plus 100 u 3 meca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 1 minute ago, svarozicslo said: Isto tako su igrači koje je novi trener prihvatio. A tim posle 5 meseci ovako izgleda... Ne branim Radonjica, ali sta je tacno mogao da uradi? Da otera pola tima? Pa ne odredjuje samo trener u pola sezone ko ce biti otpusten. Ima tu i do ugovora. Da li se neko mogao dovesti? Ne znam. Ali, ovo sto je on zatekao je to sto je zatekao. U takvoj situaciji u kakvoj smo bili do odlaska Obradovica trener koji dolazi moze samo da ugasi pozar i da bude winner. Ili da sranje i dalje bude kakvo je bilo. Uzeo je KRK, iako to zbog povreda i korone niko u tom trenutku nije ocekivao. Sranje je napravljeno na pocetku sezone i tu mi nije u prvom pogledu vazno do koga je to tako bilo (Covic, Obradovic, kombinacije obojice...). Cinjenica jeste da igra u ovom trenutku nije nesto mnogo smislenija nego sto je to bilo u trenutku smene Obradovica sto navodi na to da je do igraca i da trener sam po sebi ovde ne moze puno uraditi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 5 minutes ago, SunZero said: karma za teranje baba Simane u toku sezone, ako si ga vec drzao i placao x godina ostavi ga do kraja sezone, nemoj ga pustati bas onda kada imas najgoru i najmatoriju rotaciju na pf u novijoj istoriji Ma Dejan je zestoko oslabio ovaj roster koliko god da je ocajna selekcija bila na ljeto. Cak bi i gojazni Colom pomogao pored mrtvog Halla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 3 minutes ago, drakon1 said: Ne branim Radonjica, ali sta je tacno mogao da uradi? Da otera pola tima? Pa ne odredjuje samo trener u pola sezone ko ce biti otpusten. Ima tu i do ugovora. Da li se neko mogao dovesti? Ne znam. Ali, ovo sto je on zatekao je to sto je zatekao. U takvoj situaciji u kakvoj smo bili do odlaska Obradovica trener koji dolazi moze samo da ugasi pozar i da bude winner. Ili da sranje i dalje bude kakvo je bilo. Uzeo je KRK, iako to zbog povreda i korone niko u tom trenutku nije ocekivao. Sranje je napravljeno na pocetku sezone i tu mi nije u prvom pogledu vazno do koga je to tako bilo (Covic, Obradovic, kombinacije obojice...). Cinjenica jeste da igra u ovom trenutku nije nesto mnogo smislenija nego sto je to bilo u trenutku smene Obradovica sto navodi na to da je do igraca i da trener sam po sebi ovde ne moze puno uraditi. Pa nije bas da je zatekao Cvetkovica od 18 godina, Kovaca kapitena i Mileta Ilica. Ima Lojda u ekipi koji je jedan od najboljih stralaca EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Tešim se ja, kakva crna licenca. Jordi bi bio lud da nam je da. U ovakvom stanju FIBA LŠ bi nam bila premija. Ovo je baš ozbiljan raspad, i trenera i ekipe. Ne znam šta se izdešavalo u poslednjih par nedelja, ali miriše na neka novčane kazne ili svađe. I kad smo gubili smo grizli, ovo danas nije ni otaljavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 6 minutes ago, Losmi17 said: Da da, Erl klark je inace igrac sampionskog gena i dzordan aba lige. Ta ekipa buducnosti je trebala da bude pociscena 3 0, a nije vecinski zbog vanterenskih razloga i donekle tomica. Uostalom bilo je plus 100 u 3 meca Fica nam je bio startni plej, Simanic stratni PF nemoj da se zezamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Ma Dejan je zestoko oslabio ovaj roster koliko god da je ocajna selekcija bila na ljeto. Cak bi i gojazni Colom pomogao pored mrtvog Halla. A secam se koliko se Hall prizivao kad je bio klupiran i kako su se mnogi pitali zasto ne igra. Pa Reath. Pa Radanov. Pa Simanic. Pa i taj Colom. Mnogo mi takvih imamo. Bljesnu jedanput pa ih nema 10 utakmica. 3 minutes ago, Zvezdinho said: Pa nije bas da je zatekao Cvetkovica od 18 godina, Kovaca kapitena i Mileta Ilica. Ima Lojda u ekipi koji je jedan od najboljih stralaca EL. Nije, ali cinjenica je da ni Obradovic ni Radonjic ne mogu da posloze ove igrace da lice na nesto. Pa valjde je i do samih njih (igraca), majku mu. Edited April 11, 2021 by drakon1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 5 minutes ago, Sector said: Ma Dejan je zestoko oslabio ovaj roster koliko god da je ocajna selekcija bila na ljeto. Cak bi i gojazni Colom pomogao pored mrtvog Halla. Aha a kad je Kolom zario i palio bilo je terajte tog debljana odavde... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Čista rampa na Laziću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Just now, Ulicni basketas said: Čista rampa na Laziću. I meni se cini ovako na vruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 haha, kakva crna silazna putanja, ovo je potez meseca. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 I meni se cini ovako na vruce.Toliko je brzo skinuo, da nije imala vremena za silaznu putanju. Lepa rampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 5 minutes ago, 12Laki said: Aha a kad je Kolom zario i palio bilo je terajte tog debljana odavde... Ja to nikad nisam napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Uživanje je slušati ovo govno sa B92 kako pati kada ih brutalno krademo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Živnuli su malo, a i sudije ih malo guraju. Teško će ova petorka izdržati ovaj tempo još dugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Just now, VoodooDerina said: Uživanje je slušati ovo govno sa B92 kako pati kada ih brutalno krademo Sad ozbiljno, da je situacija obrnuta penili bismo ovde samo tako...:) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Koliko je jadan Simon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Simon u "ball dont lie" fazonu 🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Lazić i Simon... Da se usereš od muke sa takvim igračima u timu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Just now, Issey said: Lazić i Simon... Da se usereš od muke sa takvim igračima u timu... bar smo oterali trule jabuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts