Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jednostavno smo, iz kojih razloga vec, u potpunosti izvan forme. Svi igraju ispod svojih realnih PROSECNIH mogucnosti. Imas jednostavno osecaj da im se ne igra, kao da nemaju motiva.

• Like 1
Posted (edited)

mi uopste ne igramo odbranu ili smo toliko spori da rotacije kasne toliko da izgleda kao da je ne igramo

Edited by SunZero
  • Like 1
Posted
Just now, drakon1 said:

Jednostavno smo, iz kojih razloga vec, u potpunosti izvan forme. Svi igraju ispod svojih realnih PROSECNIH mogucnosti. Imas jednostavno osecaj da im se ne igra, kao da nemaju motiva.

Manjak kvaliteta realno..nemas kvalitetnog pleja,ni poena u rukama..samo se dodaju izvan linije za tri poena, pakome zadnja zapadne taj sutne

• Like 1
Posted (edited)

Da bar odbrana nesto valja, pa da utisak ne bude bas ovoliko los. Prolaze nas kao da nismo tu. Umesto da grizu da im vrate za onu blamazu u Laktasima, igraju bezvoljno. Samo se sutira za 3. Pukli smo totalno, deluje da je i Radonja digao ruke... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Devil In My Pants said:

samo se dodaju izvan linije za tri poena, pakome zadnja zapadne taj sutne

pa kad dodikovci igraju bunker

Posted

Jbt koja je ovo tuga. Deluje da je i Radonja dig'o ruke. Bukvalno ona situacija gde Tomic kaze igrajte sta hocete. Nit glave niti repa. Sad kad razmisli covek, kako smo i ovih 10 pobeda u EL skupili...

• Like 4
Posted

Realno, bolje da izgubimo sve do kraja i plejof prepustimo ekipama koje igraju srcem. Ovo je najbeskrvniji roster Zvezde koji sam ikad gledao. Bez izradjene akcije, bez zelje da se odigra odbrana, bez ikakve hemije.

• Like 1
Posted

Duboko se dvoumim da li da nastavim sa gledanjem a jedva sam čekao utakmicu. Najviše me boli nedostatak želje i truda u odbrani. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...