Knipex Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Davidovac promenio marku pljugi, nema drugog objašnjenja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Au Deda kakva nonšalantnost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Ali Deda baš penzionerski pokušaj polaganja umesto da zakuca. Domaća petorka na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Sve čekam kad će Onakua da fauliraju, da gledam ona Žućko™ bacanja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Ne znam da li je do Radonje, ali uopšte nema neke nervoze kod mene ni kad naprave neku veliku grešku ili užasan promašaj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) 28 primljenih poena za poluvreme. ❤ Edited January 2, 2021 by Čvarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 4 minutes ago, Čvarkov said: 28 primljenih poena za poluvreme. ❤ samo zato što je Dedi ovo prajm termin za dremku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 dobro je ovo sve ukupnosolidni minuti za radanova, uskokovica i borisu...pa da se vidi koliko ce je iskoristitiradanov se za sad ozbiljno nameceuskokovic, plasim se, pokazuje svoje realne limite, i kod njega ne ocekujem neki znacajni rast do kraja sezonea borisa...jebemga...sve je u njegovoj glavi, ali nisam optimista 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Sve da je tako, ako mogu da odigraju po 15 ak minuta a da mi pobedjujemo u ABA to bi znacilo da cemo manje raubovati ove nosioce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Ima Radonjić šta da kaže Dobriću, nekad je kao muva bez glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Taman se ponadam gotovo je sa onim JOB-ovim fejdavej erbolovima i jebi ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Mora gif ove radonjinr reakcije da padne 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Skroz sam zaboravio kako brat Onuaku izvodi bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Radonjina faca kad je vidio kako Onuaku izvodi bacanja... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 JOB na svom iritantnom nivou kurcobolje i protiv mucnog Zadra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 2 minutes ago, Martin Mystere said: Taman se ponadam gotovo je sa onim JOB-ovim fejdavej erbolovima i jebi ga... Kraj napada, bukvalno se oglasila sirena kad je lopta stigla do koša. Nego ne mogu da se odlučim koja Radonjina reakcija mi je smešnija: 1. Kad je video Onakua kako šutira slobodna bacanja 2. Kad je zapretio Dobriću malopre 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 2 minutes ago, Knipex said: Kraj napada, bukvalno se oglasila sirena kad je lopta stigla do koša. Nego ne mogu da se odlučim koja Radonjina reakcija mi je smešnija: 1. Kad je video Onakua kako šutira slobodna bacanja 2. Kad je zapretio Dobriću malopre Definitivno 1. Biće to najbolji gif ikada. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Pretrča nam Bursać elitnog defanzivca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Kolom može biti malo zapušten ali čovjek zna asistirat za razliku od naših ostalih plejeva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 nisam video tu radonjinu reakciju, molim gifbtw, debeli spanac baca ove pasove kuzu u reket kao da je to najlaksa stvar na svetu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Cini mi se da Lazicu ni jedan trener ne moze da pomogne. Covek koji vise ni jedan kvalitet u igri nema. A do sada je imao samo jedan, a to je odbrana. Uz poneku ubacenu trojku kad je sam kao duh na sutu. Ocito da mu je jedini kvalitet sad to sto je dobar sa Covicima. Lik prvo sutne pa skoci, retko vidjena scena. Vamo iz uglova svaki put kad krene u prodor gazi aut liniju. Faulovi su mu postali jako naivni i glupi. Edited January 2, 2021 by StephenBob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Treba da postoji neka televizija koja će da snima Radonjića 24 sata. Svaki put kad se pojavi u kadar ispadne nešto dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Odlicno razigrava Colom. Steta sto su neki pasovi zavrsili kod jebenog Lazica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Kraj napada, bukvalno se oglasila sirena kad je lopta stigla do koša.U pravu si, jedino što je on sam davio loptu jedno pet-šest sekundi do kraja napada umesto da je najjednostavnije vrati igraču koji je bio sam van 6,75.Mada, ruku na srce smanjio je znatno privatizaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Radanov je večeras i protiv Panate prodao više smart rešenja protivnicima nego Dobrić i Lazić od početka sezone. Džaba hajlajci karijere sa bacanjima u reklame ako numeš solfeđo. Edited January 2, 2021 by Wingwalker 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts