Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam koliko cete biti na rostilju, ali u principu ljudi uglavnom traze mesano meso za X osoba i konobar ce ti doneti nepogresivu kolicinu od svega po malo, po njegovom izboru, da se posteno najedete. Ni manje ni vise.  Ono po malo ustipaka, raznjica, kobasice, vesalice... Naravno mozes i da trazis po svojoj zelji

• Thanks 1
Posted

1000001324.jpg

Naterali ste me da se bacim u istrazivanje niskih kafana. A za dan bezbednosti ako me se setite...

@Eddard ovo dobijas kada narucujes mesano meso po niskim kafanama. ovo smo pojeli nas troje, gde sam jedini ja bio predstavnik muskoga pola.

• Like 1
  • Love 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sto cekate izvestaj @Eddard kad moz lepo dodjete i direktno se uverite u kvalitet istog? Evo ja cu zrtvovati svoje dragoceno slobodno vreme i biti vam lichni vodic. :classic_rolleyes:

Sa mnom se, inace, ne moze lako izaci na kraj. Al, recimo, u kafanu moze.

Posted

Prvu turu sam preživeo ✌🏻.

Dok je supruga jela pastrmku (Bože me sačuvaj greote), ja sam sljuštio ovu klasiku:

ARfyaUI.jpeg

zdqj1SQ.jpeg

Uštipci odlični, ćevape jela čak i moja ćerka koja se gadi mesa, kobasica odlična. 

Moravska salata, belolučene paprike klasika.

Nije najbolji roštilj koji sam jeo u životu, ali je svakako odličan.

• Like 4
  • Love 1
Posted
30 minutes ago, dali_man said:

Dobro spremljena ovcja pljeskavica je par svetlosnoih godina udaljena od bilo koje kombinacije rostiljskog mlevenog mesa.

Probao bih, svakako, ali ne verujem da bi mi se svidelo. Jedem ja ovde kod Turaka jagnjeće "pljeskavice", ok je, ali no thanks.

Posted
14 minutes ago, Eddard said:

Probao bih, svakako, ali ne verujem da bi mi se svidelo. Jedem ja ovde kod Turaka jagnjeće "pljeskavice", ok je, ali no thanks.

Ako ti je problem miris ovcetine, u pljeskavici ga osetiti neces. Nema niceg specificnog u ukusu sto bi moglo da te odbije, jednostavno je slasnije od standardnih pljeskavica. Ja bih rizikovao i probao da sam na tvom mestu :wink2:.

Kad vec @Geronimo pomenu Dagija, odatle se ne izlazi dok se ne probaju teleci repovi.

• Love 1