DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa u kuhinji. Kajmak može u lepinju s ćevapima eventualno, sa pljeskavicom mi je baš meh, ne mogu da jedem to kako valja.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, DameTime said: Pa u kuhinji. Imali smo već tu raspravu, ne 😁? 40 minutes ago, DameTime said: Kajmak može u lepinju s ćevapima eventualno, sa pljeskavicom mi je baš meh, ne mogu da jedem to kako valja. Ne stavljam je ni ja u pljedžu, već nekad i ćevape, u pljedžu eventualno urnebes.
DameTime Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 5 minutes ago, Eddard said: Imali smo već tu raspravu, ne 😁? Znači sećaš se. 😁😊 5 minutes ago, Eddard said: Ne stavljam je ni ja u pljedžu, već nekad i ćevape, u pljedžu eventualno urnebes. Dobro je, bar nešto. 😁 Pa to, nekako mi u pljeskavici bezveze, treba da zagrizem i umastim se kajmakom skroz. Plus sam trapava i imam dugu kosu koju ne vezujem čak ni dok jedem 😂 Sa ćevapima već može, lepo grickam pored. Urnebes izbegavam jer ne volim ljuto, tj. imam baš nisku toleranciju na taj ukus.
Eddard Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Just now, DameTime said: Urnebes izbegavam jer ne volim ljuto, tj. imam baš nisku toleranciju na taj ukus. Razočaran sam 😬
DameTime Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 1 minute ago, Eddard said: Razočaran sam 😬 Da bi bio razočaran, prvo treba da budeš očaran. 😁 1
Drug Crni Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 21 minutes ago, Eddard said: u pljedžu eventualno urnebes. Brat moi 1
Recommended Posts