Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni se cini da je ovde malo Kime pokrenuonlanac, ali najmanje namerno. Prosto malo izgubio auto na izlasku a svi bili “na tesno”. Nema ovde krivca. Trkanje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, Dzoni_m said:

Meni se cini da je ovde malo Kime pokrenuonlanac, ali najmanje namerno. Prosto malo izgubio auto na izlasku a svi bili “na tesno”. Nema ovde krivca. Trkanje

Gasli je moga biti malo pametniji pa da ne ulazi da bude treci tamo gde ima mesta za dvojicu ali nema tu neke posebne krivice. shit happens.

Posted

Za prvi incident mi se cini da je kriv Gro, pogurao je Gaslija, ovaj Kimija, Kimi Maksa... Kakav krkljanac, ovo nece biti vozeno ponovo, na ovoj stazi

Posted
Just now, momohyoideus said:

Prvo pitanje, da li je ovo po pravilima. Ako jeste, fair play. Ako nije, Bottas DQ.

Jeste. Moze tako do startno ciljne linije.

• Like 1
Posted
1 minute ago, momohyoideus said:

Prvo pitanje, da li je ovo po pravilima. Ako jeste, fair play. 

Jeste pi pravilima. Ne bih bas nazvao fair play. Ali ova staza nije za takve egzibicije. Preuska i prebrza staza. I u F2 je bilo preusko, kamoli ovde sa ovim cudima. 

Posted (edited)
3 minutes ago, Radoye said:

Ako se opet pocukaju na startu necemo imati 10 vozaca da im podelimo bodove na kraju trke.

Ovom brzinom ispadanja da li ce iko da je zavrsi je pravo pitanje.

Edited by Mickey
Posted
Just now, Downforce said:

Gio je ovde malo pozurio kanda... 

Jeste. Sad, ne znam ni da li je dozvoljeno trkanje za auto na recimo 15. poziciji kad on predje start liniju ili kad prvi predje start liniju?