Ridji Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Nema im ravnih. Do kad li ce da trpe ovu budalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 11 hours ago, Ridji said: Bafalo bas dobro igra, da im se u prethodnom napadu nisu povredila dvojica igraca OL bilo bi 28-7 Dabogda im to bila poslednja pobeda! Ljudi razvaljuje Sijetl od starta i umesto da malo i sat čuvaju oni za prve 3 četvtine imali ukupno 4 trčanja, a do kraja meča valjda 9. Našao je Allen kad će da odigra utakmicu života 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 U popularnom kladioničarskom žargonu - stativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Lepo je Tomica prosao u derbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) 7 hours ago, Ridji said: Nema im ravnih. Do kad li ce da trpe ovu budalu Stvarno ne znam sta treba da se desi da bi lik dobio nogobulj. Imas dva napada za pobedu i tebi ni na kraj pameti nije da bar jednom pozoves akciju za Allena... i treba da izgubis. Tomica u GOAT izdanju sinoc 👌 Edited November 9, 2020 by Darth Steva Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 22 minutes ago, Darth Steva said: Stvarno ne znam sta treba da se desi da bi lik dobio nogobulj. Imas dva napada za pobedu i tebi ni na kraj pameti nije da bar jednom pozoves akciju za Allena... i treba da izgubis. Tomica u GOAT izdanju sinoc 👌 Da su bacali dva puta Allenu u double coverage i ostali praznih ruku, isto nebi bilo dobro. Napali su rezervnog cornera koji u čitavoj sezoni ima nekoliko snapova sve skupa. Dva puta imali loptu u rukama, i dva puta je nisu zadržali. Neznam šta bi tu Lynn trebao bolje da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 16 minutes ago, L' Imperatore said: Da su bacali dva puta Allenu u double coverage i ostali praznih ruku, isto nebi bilo dobro. Napali su rezervnog cornera koji u čitavoj sezoni ima nekoliko snapova sve skupa. Dva puta imali loptu u rukama, i dva puta je nisu zadržali. Neznam šta bi tu Lynn trebao bolje da uradi. Jasno ali to ti je rizik... ako prodje, bilo koja opcija, sve je super ali ako ne prodje onda si odgovoran za to zasto bar jednom nisi pokusao nesto drugacije. Da li je bolje bacati na rezervnog cornera i na svog backup TE koji hvata jednu loptu mesecno ili ces dati sansu najboljem hvatacu da ti donese pobedu... sinoc se pokazalo da prva opcija nije donela pobedu a sta bi donela druga opcija, to ne mozemo znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 Lele, NO zavrsio posao za 20 minuta. Imali smo 40 minuta garbage timea u primetime utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Bazirano na onome što je pokazao sinoć, Tua će da bude opasan problem. Bukvalno klon Murraya koji je već sada problem, nisam neki bogzna znalac ali vidio sam da je par puta jako fino prošao kroz 2-3 rute dok nije našao slobodnog igrača, bez glupih bacanja i napamet lopti, rijetko napuštao pocket a kada jeste, noge i izbjegavanje defanzivaca kao Murray, i iako su se za to vjerovatno dobro pripremali odlično je čitao brojne blitzeve i uvijek su imali RB-a na checkdownu u takvim situacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Obožavam američke sportske medije. Do pre par dana su dizali Bradyja u nebesa i proglašavali ga za glavnog MVP kandidata, a sad već zapečaćuju njegovu karijeru nakon jedne loše, dobro užasno loše, utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 Znao sam da smo ruina, ali da smo takva ruina da se Jetsi izivljavaju nad nama...2-14 i Trevor Lawrence izgledaju sve realniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Taman sam stigao kući da vidim comeback, predpostavljam da smo mrcvarili stvar, a onda su Jetsi rešili da budu dosledni tankovanju , dali nam šansu i mi smo je, gle čuda, iskoristili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Jetsi su 58 minuta objašnjavali Patsima da su i sa 0-8 bolji od njih, a onda su rekli "dobro, mi ipak idemo na prvi pik na draftu, zato..." bacanje Flaka 50 jardi pravo u ruke kornerbeku Patsa i samo što još nisu izašli sa terena do kraja utakmice.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 ipak je najjaci utisak to kako se raspao j.c. jackson. a mislio sam da ce biti legitimna zamena za gilmora Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 6 hours ago, Sinan Bowie said: ipak je najjaci utisak to kako se raspao j.c. jackson. a mislio sam da ce biti legitimna zamena za gilmora Pozicija cornera je užasno teška za igranje. Očekivati da neko tek tako uskoči na Gilmore-ovo mesto i odmeni ga bez problema je nerealno. Mada stoji da ako postoji stiuacija gde bi mu to moglo uspeti, to je utakmica protiv ovakvog protivnika koji nema pravog go-to receivera na perimetru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 nisam ocekivao da ce odmah moci da zameni gilmora, ali je u prethodne dve sezone jackson bio na dobrom putu da postane odlican corner. mislim da je upravo to bio jedan od razloga zbog cega je, navodno, belichick hteo da trejduje gilmora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Odbrana Phile kad vidi Daniela Jonesa da trci: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Antonio Brown dobro djeluje na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Auuu kakav TD Jonesa, 98 jardi TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Sudije izgubile kompas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Vilson vec drugu nedelju za redom ima bas neke pocetnicke greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 40 minutes ago, Ridji said: Vilson vec drugu nedelju za redom ima bas neke pocetnicke greske Sam se udavio u MVP trci sada. Mahomes i Murray ostaju, ne znam ko bi još mogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Kakav kraj u Arizoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Kakav pas od 50 yardi Murraya, iz trka i potpuno neprirodne pozicije, i neverovatno hvatanje Hopkinsa preko trojice!!! Wow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts