Jump to content

Recommended Posts

Posted

LJudi preteruju. To je bio otprilike najbolji play Giantsa sinoć, a i to što nije ušao u EZ nije ni bitno jer su tri playa kasnije, Giantsi postigli TD. Gde bi nam bio kraj da je taj play sinoć bio naš najveći problem. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

LJudi preteruju. To je bio otprilike najbolji play Giantsa sinoć, a i to što nije ušao u EZ nije ni bitno jer su tri playa kasnije, Giantsi postigli TD. Gde bi nam bio kraj da je taj play sinoć bio naš najveći problem. 

Slažem se, ali mimovanje i gifovanje je ipak neminovna posledica ovakvih poteza...ovakva padanja i gubljenje balansa nadomak end zone su već vidjena...prava tragi-komedija Giantsa je u tome kako su jeftino ispustli dobijen meč i to opet protiv Phile koja imala 4-5 krštena drive-a za celu utakmicu

Posted

Ja sam uvek za mimovanje i gifovanje, nemoj me pogrešno razumeti. Problem je što Daniel Jones sada mora otprilike da bude SB MVP u svojoj karijeri da ne bi ostao zapamćen po ovom play-u. 

• WOW 1
Posted (edited)

Vidim da ATL opet pokusava da izgubi utakmicu na volseban nacin.

EDIT: Hahahaahahah, nemoguci su.

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted (edited)

Zašto su Titansi ovo bacali 30+ jardi u endzonu na 3rd downu sa 30 sekundi do kraja? Zaslužen poraz samo zbog tog playa

edit - pa oni su imali i timeout...

Edited by larry
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...