Lineker Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Pederson otpusten uz File. Sent from my JAT-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ocekivano,jos od prosle sezone kad su ga naterali da otera neke ljude iz svog staba,nije hteo sam da ode,hteo je svu lovu da pokupi. Ode on,a Rozeman ostaje,divno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Trampulja daruje svoje miljenikePre le poOdbio BB. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 18 hours ago, Gaga said: Ocekivano,jos od prosle sezone kad su ga naterali da otera neke ljude iz svog staba,nije hteo sam da ode,hteo je svu lovu da pokupi. Ode on,a Rozeman ostaje,divno. Ja sam pomalo iznenađen iz kombinacija razloga. Ova sezona jeste bila loša, ali pre toga Pederson ih je doveo do playoffa 3 puta u 4 godine i do SB. A pride, Eaglesi imaju problem sa salary capom, QB kontraverzu i ne baš talentovan roster. Logičnije mi je bilo da Dougy P dobije priliku da raščisti pa da se na osnovu toga donosi odluka sledeće godine. Svakako prilično sam siguran da će sad dobiti neke razgovore za HC. Deluje mi po ukusu Lionsa i Texansa, a i bivši assistant GM Joe Douglas je sad GM Jetsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 8 hours ago, L0shMi said: Odbio BB. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Sprivel na aparatima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Znaci moralo je do ovoga da dodje da bi se Bili odrekao trampa. Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Primati sad medalju od Trumpa i ići kod njega na prijem, isto kao prijaviti se u četnike u proleće 1945. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nego jeste li provalili kako su ova specijalna pravila za ovu sezonu ( zbog Kovida ) ostavila odškrinuta vrata za neke neobične situacije. Igrač Coltsa je igrao PO meč protiv Billsa, a sad će u nedelju igrati za GB protiv Ramsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Lepe tekme nas cekaju za vikend,krenimo redom GB-Rams. Za mene dosta izjednacena tekma,da su Kupp i Goff zdravi dao bi prednost Ramsima,iako se misli da se tekma odlucuje oko napada i odbrane GB i Remsa,za mene je obrnuto da li ce ovako osakacen napad Remsa moci bilo sta da uradi protiv 6 odbrane lige sa verovatno najboljim secondery-em u ligi.Mucili su se protiv Sijetla,sad ni Kupp nije zdrav,Goff sa slomljenim prstom.Mala prednost GB,mada ovde pobeda Remsa nikog ne bi iznenadila. Buffalo-Baltimor Jedno pitanje je najbitnije,da li ce odbrana Bilsa naterati Lamara da baca,ako uspeju pobeda je tu,u suprotnom ne pise im se dobro. KC-Klivlend Zanimljiv mec,da li ce se oporaviti iz OL Klivlenda zavisice da li mogu da trce,sto im je najbitnije.Takodje,Watkins i KEC su neizvesni za mec,moze to dosta da promeni situaciju,posebno ako KC ne bude imao igru trcanje.Ocekujem tesnu pobedu KC. New Orleans -Tampa Poslastica vikenda.Da li odbrana Tampe sposobna da pritisne Breesa,u suprotnom unistice njihov secondery koji je prosecan.Isto i na drugoj strani,ako ne pritisnu Toma,bice problema,mada se Evans uvek raspadne protiv Latimora.Tesna pobeda Tampe s obzirom da Brees ne izgleda najbolje,verovatno su rebra jos povredjena,utice mu na brzinu izbacaja lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Muku mucim da se opredelim za nekoga... kakav duel odvratnih ekipa 0:0 kraj i da izbace obe ekipe bi bila jedina srecna opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Ramsi su manji antipatični. Znam da ih ne možeš zbog onog non call DPI, ali svejedno su manje antipatični. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Nije da nisi u pravu... uhvatio sam sebe da sam opsovao na ovaj false start na 4th&1 tako da ce biti da sam za Ramse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 gotovo je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Muceni Ramsi... toliko su jadni da idu srecni na pauzu sto su primili samo 3 poena za 25 sekundi. Aaron da otvori poluvreme sa TD-om i moze da se gasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 A upravo to će se desiti jer odbrana Ramsa je večeras bušna ko sito i pravi neoprostive greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Napad odigrao pristojno do sada, odbrana mora da se pojavi ako Ramsi misle da prođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Meni si i dalje čini da GB poziva kada hoće i dobija svaku rutu koju želi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Jebeni Goff... prvo sack a onda retard na 3&16 potrosi TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Rodgers majstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 OL Ramsa totalno zakazala, o odbrani ne vredi trošiti reči - nisu bili ni blizu da odbrane nijedan bitniji napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Promasi Taker zicer, al po ovakvom vetru ce svaki sut biti umetnost pogoditi.Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ne vredi, Taker je overio i drugu stativu.Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Uzaana tekma,bicu sokiran ako KC ne bude u Tampi za 3 nedelje.Dosta jaci timovi su u drugoj konferenciji. E,da,Lamar je negledljiv,Baltimor koji samo trci i Bilsi koji samo idu na pas.Divno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ubode ga Taker napokon. 3:3 posle prvog poluvremena. Pretpostavljam da je utakmica nemoguca za gledanje za sve koji ne navijaju za Rejvense i Bilse.Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) Dobro je,OC Bilsa je shvatio da ne moze samo Alen da baca bombe pa sta bude. I jos ce neko Lamaru dati 35+ miliona godisnje.Uzas Edited January 17, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts