Drug Crni Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 11 hours ago, Kido from Junkovac said: Nisam ispratio, ali Zverev ce jednog dana napisati knjigu Kako sam bez forhenda osvajao slemove Dosta hrabra prognoza obzirom na sledeci post koji kvotujem 4 hours ago, Vamos Laki said: Meni je servis veca enigma. Drugi mu ide ili 110 ili 210 na sat. Nema sredine. Jedna serva jedva dodje do mreze a sledeci poen zvizne as od 220. Kakva su to sizofrena cepanja. Apsolutno se slazem! Ono je neverovatno..da neko ima onakve amplitude u servisu,taman da napisem...kad me Boxy preduhitrila 4 hours ago, Boxy said: I mislim da je u glavi mnogo opusteniji kad zvekne drugi 210 i napravi duplu, nego kad ga jedva ubaci u teren, kao Erani i napravi duplu. A fh mu je bas napredovao, samo mora cesce da povlaci paralelu, jer precesto igra dijagonale i svi to znaju. Ferer ima ozbiljan posao, ali ako mu stabilizuje servis, odradio je vise od pola posla, jero vaj ogromnu stabilnost i sigurnost odatle vuce. Bukvalno si mi uzela misao o Sari Errani. Kudos za poredjenje. Ja mislim da Sasha nece uzeti slem ukoliko ne sredi taj servis. U jednom momentu servira kao Isner,u narednom kao Errani. Od ovoga je jedino gore sto takva shizofrena cepanja dozivljava izmedju prvog i drugog servisa. On mora da stabilizuje servis i ucini ga konstantnim. Drago mi je zbog Thiema;u poslednje vreme mi je postao simpatican igrac iz vise razloga pa sam malkice naginjao ka njemu sinoc. Da napisem par recenica i o pobednici u singlu. Ocito da je postala omrazena na VOX-u (delom verovatno opravdano),ali sa teniskog aspekta je na najbolji nacin prebrodila jednu krizu u koju je upala nakon prekida saradnje sa Sashom Bajinom. Ona je i bez njega uzela GS,a on bez nje redja otkaze od svakojakih teniserki. Poslednji u nizu ovih dana od Yastremske,cini mi se. Turnir cu uvek pamtiti po dve stvari:po tome sto je bio prvi GS igran bez prisustva publike i po kontroverznoj diskvalifikaciji prvog igraca sveta. O ovom drugom ce se vecito voditi rasprave i lomiti koplja,vise nego o finalima i pobednicima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 14, 2020 Author Share Posted September 14, 2020 @Crni Bombarder Poredjenje Zverev/Erani sam procitala juce na tviteru, tako da ne mogu da uzmem bas zasluge Ali stvarno je neverovatno kakve amplitude ima prilikom serviranja i kako se samo odjednom sve raspadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Ovo finale je odličan pokazatelj kako Đoković i Nadal sa 300 godina osvajaju GSove i dalje 😄 Mentalna snaga im nije ni blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts