Drug Crni Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 On 9/14/2020 at 12:29 AM, Kido from Junkovac said: Nisam ispratio, ali Zverev ce jednog dana napisati knjigu Kako sam bez forhenda osvajao slemove Expand Dosta hrabra prognoza obzirom na sledeci post koji kvotujem On 9/14/2020 at 7:58 AM, Vamos Laki said: Meni je servis veca enigma. Drugi mu ide ili 110 ili 210 na sat. Nema sredine. Jedna serva jedva dodje do mreze a sledeci poen zvizne as od 220. Kakva su to sizofrena cepanja. Expand Apsolutno se slazem! Ono je neverovatno..da neko ima onakve amplitude u servisu,taman da napisem...kad me Boxy preduhitrila On 9/14/2020 at 8:06 AM, Boxy said: I mislim da je u glavi mnogo opusteniji kad zvekne drugi 210 i napravi duplu, nego kad ga jedva ubaci u teren, kao Erani i napravi duplu. A fh mu je bas napredovao, samo mora cesce da povlaci paralelu, jer precesto igra dijagonale i svi to znaju. Ferer ima ozbiljan posao, ali ako mu stabilizuje servis, odradio je vise od pola posla, jero vaj ogromnu stabilnost i sigurnost odatle vuce. Expand Bukvalno si mi uzela misao o Sari Errani. Kudos za poredjenje. Ja mislim da Sasha nece uzeti slem ukoliko ne sredi taj servis. U jednom momentu servira kao Isner,u narednom kao Errani. Od ovoga je jedino gore sto takva shizofrena cepanja dozivljava izmedju prvog i drugog servisa. On mora da stabilizuje servis i ucini ga konstantnim. Drago mi je zbog Thiema;u poslednje vreme mi je postao simpatican igrac iz vise razloga pa sam malkice naginjao ka njemu sinoc. Da napisem par recenica i o pobednici u singlu. Ocito da je postala omrazena na VOX-u (delom verovatno opravdano),ali sa teniskog aspekta je na najbolji nacin prebrodila jednu krizu u koju je upala nakon prekida saradnje sa Sashom Bajinom. Ona je i bez njega uzela GS,a on bez nje redja otkaze od svakojakih teniserki. Poslednji u nizu ovih dana od Yastremske,cini mi se. Turnir cu uvek pamtiti po dve stvari:po tome sto je bio prvi GS igran bez prisustva publike i po kontroverznoj diskvalifikaciji prvog igraca sveta. O ovom drugom ce se vecito voditi rasprave i lomiti koplja,vise nego o finalima i pobednicima. 1
Boxy Posted September 14, 2020 Author Posted September 14, 2020 @Crni Bombarder Poredjenje Zverev/Erani sam procitala juce na tviteru, tako da ne mogu da uzmem bas zasluge Ali stvarno je neverovatno kakve amplitude ima prilikom serviranja i kako se samo odjednom sve raspadne
Nicklord Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 Ovo finale je odličan pokazatelj kako Đoković i Nadal sa 300 godina osvajaju GSove i dalje 😄 Mentalna snaga im nije ni blizu
Recommended Posts