Darko Posted Friday at 10:20 AM Posted Friday at 10:20 AM (edited) 30 minutes ago, Tex_Willer said: Nisam ja gledao uopste, nego po telu i motoriki mi deluje tako, zato I pitam ako neko zna. Meni se čini da ima sve fizičke atribute da bude četvorka na sledećem nivou. Ne znam da li mu fali snage ili jednostavno izbegava kontakt. Za onakvo telo i visinu trebao bi da ima više skokova. Edited Friday at 10:22 AM by Darko
Manu Posted Friday at 03:42 PM Posted Friday at 03:42 PM Oduvek je išao od kontakta i igrao na tehniku i prefinjenost. Poor man's Erceg je neko poređenje koje bih ja napravio ali šansa i dalje postoji da se razvije i u drugom pravcu. 1 1
Marko Posted Friday at 11:51 PM Posted Friday at 11:51 PM Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Darko Posted Friday at 11:56 PM Posted Friday at 11:56 PM 8 hours ago, Manu said: Oduvek je išao od kontakta Šteta, to će ga koštati većeg dometa.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) On 3/21/2026 at 1:42 AM, Manu said: Oduvek je išao od kontakta i igrao na tehniku i prefinjenost. Poor man's Erceg je neko poređenje koje bih ja napravio ali šansa i dalje postoji da se razvije i u drugom pravcu. Danas protiv Illinois: 2 poena za 26 minuta igre, 1 skok, 1 asistencija. VCU izgubio sa oko 20 razlike. Ne miriše na dobro, lepo ga je nadigrao Mirković iako je dve godine mlađi. Edited 3 hours ago by Darko
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Litvanci dobijaju odličnog prospekta na 5, onaj stari tip centra od 120kg je dečko, mislim da bi mogao biti zamena za Birutisa bez problema u Zalgirisu. Plus Zalgiris fin prostor daje mladjim Litvancima, ili onima koji dolaze iz nižeg stepena takmičenja.
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, Tex_Willer said: Litvanci dobijaju odličnog prospekta na 5, onaj stari tip centra od 120kg je dečko, mislim da bi mogao biti zamena za Birutisa bez problema u Zalgirisu. Plus Zalgiris fin prostor daje mladjim Litvancima, ili onima koji dolaze iz nižeg stepena takmičenja. Ko je u pitanju?
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Darko said: Ko je u pitanju? Matas Vokietaitis
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Tex_Willer said: Matas Vokietaitis Pomislih da je on samo mi izgleda malo žgoljaviji, ne znam dal ima 120kg.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Darko said: Pomislih da je on samo mi izgleda malo žgoljaviji, ne znam dal ima 120kg. Jak je kao bik, problem su mu bacanja i nisam siguran noge kakve su mu.
Recommended Posts