Alek The Great Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ma kakvi, uz Žoca dolaze i neki Raškovićevi igrači 100%. Što se tiče para, biće ih sigurno. Ukoliko bude sve ok, samo dovođenje Žoca prodaje 15k sezonskih, ubeđen sam u to. To je normalno. Ali nemoj da ti uvaljuje razne Kutlesice, Rakicevice i slicno. Evo moze Kruno, Smailagic...Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 hour ago, Laki Dzep said: Iskren da budem, ne vidim kako bismo mogli da damo ozbiljan novac i ugrozimo KKCZV ili Futuru. Ja se nekako nadam da je čovek došao da radi sa nekom novom decom i da od njih proba nešto da napravi i nekako bi mi to bilo draže od pokušaja instant uspeha (a na duže staze moglo bi biti i za sve nas korisnije). Ali kapiram da će nam narednih mesec dana dati odgovor na to pitanje Željko radi sa milionima, ne moraš da brineš za pare. Da toga nema, ne bi ni dolazio. Krajnje jednostavno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Just now, Laki21 said: Željko radi sa milionima, ne moraš da brineš za pare. Da toga nema, ne bi ni dolazio. Krajnje jednostavno. E, nas`o si kako ces da trazis voice cover za spot. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ovo je mozda i najveci potpis u istoriji domace kosarke, racunajuci i Divca i Pekovica.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ovo je mozda i najveci potpis u istoriji domace kosarke, racunajuci i Divca i Pekovica.Sent from my SM-G970F using TapatalkTacno. Retko se desavalo da jedan NBA igrac poput Divca u sred sezone dodje u neki klub u Beogradu hehe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Tacno. Retko se desavalo da jedan NBA igrac poput Divca u sred sezone dodje u neki klub u Beogradu heheA da li je iko od njih dobio pola milke za 2 utakmice?!Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 hour ago, Laki Dzep said: Izvinjacam se, nisam se dobro izrazio - ne očekujem ništa prve godine. Naravno da se igra za titule ali ne očekujem da bude ej evo ga Žoc, odmah titula, i to mora, ili to ili propast. Nikako, očekujem samo da prvo naš sastav, a drugo, naša igra, konačno dobiju smisao. Koviiljko ili Koviljka? To nas intereuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 (edited) 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ako moze da je otvori neko ko nije otvorio ovu 😁 Pa šta fali početku i, eto vam, kraju moje teme?! 😛 Edited June 25, 2021 by uvrnuto 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 hour ago, Luchifer89 said: I komšije su prošle godine dovele legendu Obradovića početkom sezone, pa je radila pedalina za par meseci. Nemojmo padati u euforiju, i nama može isto da se desi... Ovaj Obradović nije ćelav pa samim tim ne može biti prevara 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Aj braco grobari da bar na kratko zaboravimo na politiku, Vučića, teoriju zavere, kurce, palce... Jbt dosao je najveci u Evropi koji nam je 92. doneo i najvazniju stvar! Radujmo se! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 Da ja i zatvorim temu. Laku noć, grobarijo, nastavite da sanjate na novom topiku! 11 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts