MC Thunder 2 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ajmo jednu porodjajnu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ajmo jednu porodjajnu. Odma' dođe... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, odupri se ludilu said: Vreme je za drugačije bajalice... Sveti januar ooo O'stoja, sve ti .bem, na ko`cu odstoj`o - na sta ti klub liči Dopunjeno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Dajte braćo neki linAk za večeras, ispoštujte moje patološke poremećaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Bice prenos na SK14 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) 45 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dajte braćo neki linAk za večeras, ispoštujte moje patološke poremećaje. Ista molba, ogrebao sam se za nekakav EON ali često štopa. Hvala MTEL-u na ukidanju SK @Cooper Sad ozbiljno, na kojem SK je prenos? Edited January 13, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 @Ne sam Safete, pošto je tekma u pola9, mogu ja da ti prenosim romansiranu verziju, gde veličam poraze a slavim male pobede iz napada u napad 💙 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 22 minutes ago, Ne sam Safete said: Ista molba, ogrebao sam se za nekakav EON ali često štopa. Je li to EON sport paket? To je samo za područje Srbije, kako gledaš preko VPN? NA SK2 je prenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 .... npr, glorious mountain!1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Je li to EON sport paket? To je samo za područje Srbije, kako gledaš preko VPN? NA SK2 je prenos. Nemam pojma koji paket. Prijatelj mi ukucao njegovu šifru, imaju svi SK i NovaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nemam pojma koji paket. Prijatelj mi ukucao njegovu šifru, imaju svi SK i NovaSPreko kog provajdera ti sljaka internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 minutes ago, Alek The Great said: 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Nemam pojma koji paket. Prijatelj mi ukucao njegovu šifru, imaju svi SK i NovaS Preko kog provajdera ti sljaka internet? Mtel, mladji brat Mts-a Šifra je srbijanska, kako šljaka ovde- nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ja imam eon sifru od kuma, ali mi je net mts i ne da mi eon da gledam nijedan sk osim sk4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Evo sad sam provjerio, svi SK 'rade' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Hvala kkPu što me je poštedeo cimanja oko strimova. Sa uživanjem neću gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Na kom kanalu je prenos, kad je već real - zvezda odloženo, pogledao bih vašu utakmicu? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Mtel, mladji brat Mts-a Šifra je srbijanska, kako šljaka ovde- nemam pojmaJel gledaš na telefonu/tabletu preko aplikacije ili na kompu preko browsera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 4 minutes ago, K.Dot said: Na kom kanalu je prenos, kad je već real - zvezda odloženo, pogledao bih vašu utakmicu? Hvala. A, to ne može... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel gledaš na telefonu/tabletu preko aplikacije ili na kompu preko browsera? Tablet. Izvinjavam se svima na offu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Stvarno ne vidim ni jedan jedini razlog da ova ekipa večeras, bukvalno i figurativno, ne da svoj apsolutni maksimum kada su energija i zalaganje u pitanju. Ne da nemaju prostora da se čuvaju za nešto, nego im je ovo takmičenje (počevši od meča večears) jedini način da ovo ruglo od sezone i svojih predstava malo poprave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Potrošili su oni sve kredite odavno, neka im ovo bude avgustovski popravni. Ja bih volio da vidim što više minuta sa tri mala na parketu. Što više malog Trife na uštrb Dangube/Zagora. I konačno malo više kretanja lopte u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, K.Dot said: Na kom kanalu je prenos, kad je već real - zvezda odloženo, pogledao bih vašu utakmicu? Hvala. Zanimljivo, a ja sam se bas naostrio da pogledam vasu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 hours ago, Ne sam Safete said: Ista molba, ogrebao sam se za nekakav EON ali često štopa. Hvala MTEL-u na ukidanju SK @Cooper Sad ozbiljno, na kojem SK je prenos? Uzmes username i sifru nekog ortaka ko ima SBB (mislim da EON moze na 4 ili 5 uredjaja). Onda instaliras VPN posto sbb blokira kad se gleda preko adrese koja je mts npr. I onda sljakaju svi kanali preko EON-a super - tj.nije bas super jer je sama eon aplilacija sranje i ume da ubaguje ponekad, ali realno nema seckanja i kvalitet slike je odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 minutes ago, drperce said: Uzmes username i sifru nekog ortaka ko ima SBB (mislim da EON moze na 4 ili 5 uredjaja). Onda instaliras VPN posto sbb blokira kad se gleda preko adrese koja je mts npr. I onda sljakaju svi kanali preko EON-a super - tj.nije bas super jer je sama eon aplilacija sranje i ume da ubaguje ponekad, ali realno nema seckanja i kvalitet slike je odlican Ja sam u BiH, vjerovatno mi zbog toga šljakaju svi kanali,mislim nemam tih problema. Hvala svakako... I u ime mts korisnika 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 A VPN platite npr. 100 dolara za 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts