Del Piero Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 1 minute ago, StephenBob said: Moze da se igra jos dva dana nece lopta uci u gol. Bolje da angazujemo psihologa za sledeci derbi. Morali bi sutnemo prvo u gol da bi usla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 No Kanga no football 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Posle sudijske greške, greške Nikolića, na kraju bi Eraković bio kriv što nije u deliću sekunde uspeo da prdvidi sve to. Da nije bilo njega, lagano bi ga dao Marković. Lepo ga je ispratio. To što je pogrešio sudija i pogrešio Nikolić ne amnestira ga od greške i loše procene kada ga je lopta preletela i protivnički igrač došao u šansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Da nije Eraković, pogrešio bi Milunović ili Degenek. Nije do njh, do trenera je. Traži od igrača da igraju ono što ne znaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Sto bi rekao pokojni Radmilovic"ako si mlad nisi glup" ali očito naši mladci misle da je dovoljno da izađu na teren i da će protivnil da se skloni. Igrač se postaje na jakim utakmicama a ne na opustenim treninzima protiv radnika i vozdovca. Onog jadnika na desnom beku bolje da ne komentarisem. Nazalost oni koji znaju fudbal su zakačili koronu pa sad mozemo samo nekom slucajnošću da damo gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 I ispravio je to sto je lose procenio. Nije Markovic sam od sebe onako sutirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ben nijedan Derbi nije odigrao kao covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ovaj kiks ne dokazuje ništa kakav je ovaj talenat, kakva mu je prvenstveno igra u odbrani i kakav će igrač biti. Kiks se desio i to je to. Hajde da ga spalimo sad. Takvi smo navijači očigledno. Verovatno se očekuje da je svaki klinac Vidić od 17. godine i da je već formiran igrač, a onda taj Vidić napravi i goru stvar od Erakovića nas SP. Vidi, igrači u karijeri u današnje vreme igraju malo večitih derbija.. Pitanje je da li će Eraković dogurati do pet. Ovaj je obeležio, i ako u naredna 2-3 ne bude najbolji igrač, da gol ili tako nešto, a teško će to biti slučaj, pamtićemo ga kao Slavoljuba Đorđevića. Tako da me savršeno zabole kakav će igrač postati kad ode iz Zvezde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Meni je neverovatno da mi ne možemo da šutnemo u okvir gola,jbt, pa to je svrha ove igre. Njihovi golmani ko zna koji derbi po redu bez intervencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 (edited) Imali smo dovoljno prilika za barem jedan gol. Ona situacija na pocetku kad dva puta zaredom nasi igraci promasuju loptu u povoljnoj situaciji, sad Falcineli promasuje cist zicer. Sjebao nas je Erakovic posteno, usrao se decko kao grlica. Gobeljic je neprevazidjena krsina, covjek ne umije loptu da vodi. Nikolic totalno pogubljen. Katai jedini igra fudbal. Edited October 18, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 A i Sanogo..pola covjek, pola crveni karton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Sad ce Deki da ih restartuje u svlacionici. Neka motivacija tipa da nije smak sveta ako izgubimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Sta Ben igra? Ima I gorih od njega naravno, ali od njega ocekujem da povuce. Ne radi covek nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ovde jedino Pavkov moze gol da da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 (edited) 2 minutes ago, mister-no said: 18 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ovaj kiks ne dokazuje ništa kakav je ovaj talenat, kakva mu je prvenstveno igra u odbrani i kakav će igrač biti. Kiks se desio i to je to. Hajde da ga spalimo sad. Takvi smo navijači očigledno. Verovatno se očekuje da je svaki klinac Vidić od 17. godine i da je već formiran igrač, a onda taj Vidić napravi i goru stvar od Erakovića nas SP. Vidi, igrači u karijeri u današnje vreme igraju malo večitih derbija.. Pitanje je da li će Eraković dogurati do pet. Ovaj je obeležio, i ako u naredna 2-3 ne bude najbolji igrač, da gol ili tako nešto, a teško će to biti slučaj, pamtićemo ga kao Slavoljuba Đorđevića. Tako da me savršeno zabole kakav će igrač postati kad ode iz Zvezde. Ekstra. Za tebe je onda Milunovic. Ceka kao zapeta puska. On nece otici iz Zvezde, pa ces ga se nagledati. Samo bez kukanja posle sto klinci ne igraju. Edited October 18, 2020 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Dokle god ste ubeđeni da pošteno dobijamo ostale utakmice u prvenstvu, dotle ćemo izgledati kao razbijena banda protiv svake organizovane ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ахаха губимо од левата за које се зна да могу само да искреирају преко Суме и Натха и за које знамо да ће батађориста преко пута да игра мртво дефанзивно и на контре. Ишамарати у свлачионици све редом прије изласка на 2п. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Mister pokazao zavidan nivo znanja, al vala nam je i sredina uz odbranu jaci deo sastava... Koliko gresaka, koliko potrosenih lopti u opasnim zonama, Gobelja momak zalutao napred, a vala i Nikolic van svakog balansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Treba se samo još jače prekrstiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ekstra. Za tebe je onda Milunovic. Ceka kao zapeta puska. On nece otici iz Zvezde, pa ces ga se nagledati. Samo bez kukanja posle sto klinci ne igraju.Ne liči na tebe da mi spinuješ sa Milunovićem. Sad bi trebalo ja da napišem ekstra Eraković je za tebe i Stanoja top.Iz Zvezde će svi otići.. Bitno je kakav trag ostave. Eraković je za sada na putu Slavoljuba Đorđevića. Doduše, sad mi pade na pamet da je Slavoljub neki trener u omladinskoj školi, možda ga je i trenirao, ne bi me čudilo da je to Slavoljub iškolovao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ima li sanse za preokret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 2 minutes ago, mister-no said: Ne liči na tebe da mi spinuješ sa Milunovićem. Sad bi trebalo ja da napišem ekstra Eraković je za tebe i Stanoja top. Iz Zvezde će svi otići.. Bitno je kakav trag ostave. Eraković je za sada na putu Slavoljuba Đorđevića. Doduše, sad mi pade na pamet da je Slavoljub neki trener u omladinskoj školi, možda ga je i trenirao, ne bi me čudilo da je to Slavoljub iškolovao.. Pa ti si se ubacio sa pricom da te ne zanima kakav ce biti igrac posle Zvezde, a moj odgovor (na koji si ti replicirao) je bio o Erakovicevom talentu u odnosu na Babica. Znaci ja nisam ni pomenuo da je on igrao dobro, niti da kiksa nije bilo, vec da sad ne treba da ga streljamo zbog toga. Videlo se posle gola da ne zna gde bije zbog svega toga. A evo...i Sanogo dva puta, Ben i Gobeljic po jednom, pa i Borjan, uradili su slicnu stvar, samo se nije zavrsila golom, a to je ono najbitnije za utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Lepo smo poceli drugo bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Kazem ja da nece lopta u gol, moze da se igra jos dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Biće sve teže jer su od početka drugog poluvremena parkirali pravi autobus ispred svog gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts