Jump to content

Recommended Posts

Posted

'Ruznal' pise kako smo dogovorili libne uslove sa Makedom i da ostaje da dva kluba postignu dogovor oko visine obestcenja.

Ajde da uzmem informaciju kao tacnu i da kazem da smo mozda blizu realizacije - jel gledao neko Makedu u Grckoj? Mislim,stvarno gledao,a ne samo pratio statistiku..

Posted
3 hours ago, Crni Bombarder said:

'Ruznal' pise kako smo dogovorili libne uslove sa Makedom i da ostaje da dva kluba postignu dogovor oko visine obestcenja.

Ajde da uzmem informaciju kao tacnu i da kazem da smo mozda blizu realizacije - jel gledao neko Makedu u Grckoj? Mislim,stvarno gledao,a ne samo pratio statistiku..

Da li iko gledao tog igrača od kada je dao onaj gol za United za 3:2 u nadoknadi vremena?

• Like 1
Posted

Nevjerovatno ako vrate Plavsica, dje misle s njim ? Kao da igramo 2 lige, 3 kupa i plus mozda Evropu, pa da se svi naigraju. 

Ako dodje Makeda da se pitam sto prodao bih Pavkova i Tomanea kojeg cijenim ali ipak vise vjerujem Boaciju, dok ovo s Plavsicem nidje veze realno. 

Posted

Retko se vuku dobri potezi od strane onig koji sede u foteljama, najcesce su dobre stvari dolazile kao splet srecnih okolnosti, a one negativne su svakodnevica.

Od ovih me nista nece iznenaditi, malo je rezona, mnogo je kombina i mesetarenja.

Posted (edited)

Samo da napisem da imamo strasnog golmana u kadetima - Stefana Marinkovica. Po meni ima veci plafon i od Katica i od Copica. 

Btw, Katic je otisao na pozajmicu u Buducnost iz Dobanovaca. 

Edited by Markoss
Posted

Vracanje Plavsica bi bio najjgluplji potez u istoriji kluba , em nam ne treba , em je prosek od igraca , em tri godine pere igracima kopacke u Sparti iz Praga

Posted

Spiridonovic, Radulovic, Kanga, Nikolic, Katai, Ben.

6 igraca na 3 pozicije, ne racunajuci Ivanica. Jedino ako Plavšu dovodimo na poziciju splavara i pumpanja starletica.

Posted

Po dva igrača na svakoj poziciji je neophodno svakoj ekipi koja pretenduje na visoke domete... Ovo što si nabrojao je zdrava konkurencija i u tome nema ništa loše, naprotiv... Problem je gomilanje drvne građe koja terena ne treba ni da vidi... 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Santoro said:

Vracanje Plavsica bi bio najjgluplji potez u istoriji kluba , em nam ne treba , em je prosek od igraca , em tri godine pere igracima kopacke u Sparti iz Praga

U moru gluposti na ovoj temi, ovo je jedna od najvećih poslednjih dana... 

1 hour ago, ZiS said:

Po dva igrača na svakoj poziciji je neophodno svakoj ekipi koja pretenduje na visoke domete... Ovo što si nabrojao je zdrava konkurencija i u tome nema ništa loše, naprotiv... Problem je gomilanje drvne građe koja terena ne treba ni da vidi... 

Ovo je poenta. Zbog raznoraznih usluga i izvlačenja para imamo pun Q igraca koji nisu za JSL + greške sa izborom stranaca i visoke plate koje imaju.

Ali jbg, ne daje Dr.Zvezdan novac iz " svog" džepa 😴

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...