Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 (edited) jebote... Neka, Ostojiću, izaći će neko drugi na njega. Edited August 5, 2020 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Valjali se pre naseg gola, pa par minuta nisu, sad opet 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 (edited) Nakon ovakve predstave, Savo bi mogao da se pokupi i ode. Ovo je nizerazredno ponasanje nasih igraca. Edited August 5, 2020 by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 @Barkley#34 Što vam ne brani Stojke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 odlazak save nista ne bi promenio zna se ko treba da ide i zna se da od toga nema nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 1 minute ago, John Terry said: @Barkley#34 Što vam ne brani Stojke? Zbog pravila da 2 klinca igraju u 11.Partizan se odlucio da daju sansu mladjem golmanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Kasno je počeo sa pripremama, a i odluka je da jedno bonus mesto ide na golmana. Ovo je toliko sramotno da nemam šta da kažem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 1 minute ago, Barkley#34 said: Kasno je počeo sa pripremama, a i odluka je da jedno bonus mesto ide na golmana. Ovo je toliko sramotno da nemam šta da kažem. Šta reći. Cela liga je beton. Ja ne verujem šta gledam. Ne znam, plašim se da se Savo ne rokne na sred terena, kapiram da čovek ne zna šta ga je snašlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Veilke zasluge za ovo ima i on sam, nema razloga da se rokne zbog drugih, kakvi god da su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Jeste ovaj start nad Mileticem bio jako bezobrazan i na veliku zalost pokazatelj kakva je ova mesarska liga, ali cinjenica je da je Miletic nakon onog medijskog hajpa i dizanja njega u nebo (hajp zbog jako lepog razlogs da napomenem i krajnje humanog), postao beli medved lige, vec dve sezone ima ovakve ispade redovno gde gura udara a sudija kao danas krene da izvadi crveni i onda mu sa teskom mukom daje zuti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Odavno je komentarisano da se on opasno utripovao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Nije udario, za guranje se svuda u svetu daje zuti. I sinoc je Mitru za isto dao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Šefkija Resić, dečko od 20 godina i 15 zuba u glavi, ali iskusno dobija grčeve iako je ušao 20 minuta pre kraja. Jebem ti igrača koji u 20 godina zna samo da odugovlači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 (edited) Sve se fino uklopilo, kakvi timovi i igraci, takav i teren. Mizerija, ukratko. Svaka cast Savi kako je nepromenjeni tim, uspeo da dovede da izgleda ... pa ovako. Edited August 5, 2020 by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Sad ce izgovori kako je teren bio los. Ovako konfuzno ne secam se kad je ekipa izgledala. Razocaran sam igrom Pavlovica. Momak za ovih 20min nije imao niti jedan dobar potez. Colic se trudi, ali je slabasan, ne moze da se zagradi. I poslednjih 10min igramo sa dva visoka napadaca i mi opet kao nesto kruzimo. Ovo ide na dusu kako trenera tako i igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Miletić - UroševićNećemo Obradovića, šta će nam.Gledanje ove dvojice mi stvara isti osećaj kao kad sam gledao Gagića u KK.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Mozda i poslednji alarm za Evropu da se trazi i taj drugi stoper, posto je Ostoja propao kao zeton, a Vitas nikada nije ni znao. Taj Banjak je i ok, samo treba naci jos jednog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Miletić - UroševićNećemo Obradovića, šta će nam.Gledanje ove dvojice mi stvara isti osećaj kao kad sam gledao Gagića u KK.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Koji bre Obradovic? Dva puta mu nudjen ugovor i uvek je odabrao malo vise novca i da ne igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 ma kakav stoper nama bre treba bar 5 - 6 pojacanja ali pojacanja a ne menadzerske kombinacije plus zamena kompletne klupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Koji bre Obradovic? Dva puta mu nudjen ugovor i uvek je odabrao malo vise novca i da ne igra. Pa da, šta bi mu dali pare kad imamo ovu dvojicu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Nisam gledao mec, opet Novi Pazar dobio sa 3:2? Meni Miletic ima vise smisla na stoperu nego na desnom beku. Opet, ovo ogranicenje stranaca vas ostavlja bez neke pristojne opcije. Cak i ubacivanje ovog novog stopera stranca znaci da jedan od nosioca igre u napadu i sredini terena nece moci da bude u protokolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 Zar nije sad šest stranaca dozvoljeno? A što se tiče Miletića, sve više smisla ima van Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Ovu odbranu moze da dovede u red jedino Radovan Curcic. Samo ne znam da li je slobodan i da li bi prihvatio da se vrati u ovo domace blato. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Taj vam je pomoćnik već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 (edited) 5 minutes ago, Barkley#34 said: Zar nije sad šest stranaca dozvoljeno? A što se tiče Miletića, sve više smisla ima van Partizana. Ne znam za tu informaciju. Quote Pise cetiri i dalje. Edited August 5, 2020 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts